VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Covid-19:

Vi følger myndighetenes anbefalinger, men bevarer samme aktivitetsnivå

Coronavirus er nytt for oss alle, men vi har som arbeidsplass og virksomhet tatt et stort ansvar for å begrense smittespredningen.

De av våre medarbeidere som har mulighet for å arbeide hjemme sitter nå og passer deres arbeidsoppgaver som vanlig, men i hjemlige omgivelser.

Kundeservice

Mange av våre vindusrådgivere sitter klar på hjemmekontoret til å veilede og hjelpe deg med dine spørsmål. Du kan enten kontakte oss på e-post, telefon eller chat, og vi har samme høye kundeservice som alltid.

Levering

Alle ordrer har inntil videre blitt levert uten problemer.

Hvis du er i karantene, eller ikke ønsker kontakt ved levering av ordren din, bedes du kontakte oss når du har mottatt beskjed om leveringstidspunkt.

Vi leverer fortsatt vinduer og dører ut til kunder i hele landet, og våre flinke rådgivere sitter klare til å hjelpe deg med spørsmål og veiledning, så du kan fortsatt både ringe og skrive til oss.

Produksjon

Produksjonen fortsetter, fabrikken arbeider på høytrykk, men med skjerpede forholdsregler til antall medarbeidere, avstand og hygiene.

Vi har fokus på å passe på oss selv og hverandre mens vi holder produksjonen i gang og servicenivået høyt, så du kan få levert dine nye vinduer og dører raskest mulig.

Økonomiavdelingen 

Våre flinke økonomimedarbeidere arbeider også hjemmefra, men fortsetter deres arbeid som de pleier, og er klar til at hjelpe med spørsmål.

Service

Har du bruk for å komme i kontakt med vår serviceavdeling, eller har du allerede opprettet en sak, er behandlingstiden samt svar tiden upåvirket av situasjonen. Våre flinke service-folk gjør som alltid deres beste for å hjelpe deg videre raskest mulig.

Utstillingen

Vi har tatt alle anbefalte forholdsregler i vår utstilling, og innrettet oss med håndsprit og mulighet for håndvask. Utover det oppfordrer vi både kunder og rådgivere til å holde god avstand.

Vi holder åpent i utstillingen vår, så du har fortsatt mulighet for å komme forbi og se de flotte vinduene og dørene, samt kan du ringe og snakke med en av våre rådgivere om du har spørsmål når du er der.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med vinduer og dører til din bolig.

Vi følger naturligvis utviklingen og anbefalingene tett for hele tiden å kunne tilpasse oss situasjonen.