Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Hva er FSC®?


Fordeler ved å velge trevinduer eller en tredør

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global NGO, som ble grunnlagt i 1993 for å fremme bæredyktig skogdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skoger. En FSC-sertifisert skog skal leve opp til høye krav til sosial, økonomisk og miljømessig bæredyktig skogdrift. Det betyr, at man med FSC er med til å passe på skogene for nåværende og fremtidige generasjoner, og de mennesker og dyr, som bor i dem. FSC’s sporbarhetssertifisering fra skog til ferdig produkt sikrer, at det tre som blir brukt til produksjon av FSC-sertifiserte produkter som møbler, byggematerialer og emballasje er fra bæredyktig drevne skoger og andre ansvarlige kilder.

Det er FSC-sertifiserte skoger i hele verden – fra regnskogene i Sør-Amerika, bushskoger i Øst-Afrika til Nordeuropeiske skoger i Tyskland. Du kan lese mye mer om FSC og deres arbeide for at fremme bæredyktig skogdrift her.

FSC-sertifiserte produkter

Hos Sparevinduer har vi et utvalg av FSC-merkede vinduer og dører (FSC® N001731). Det gjør vi fordi det er viktig for oss at passe på våre skoger. For deg som kunde betyr FSC-merket at du støtter bæredyktig skogbruk, og at du derfor med god samvittighet kan kjøpe våre produkter. Så se etter FSC-merket eller spør etter våre sertifiserte produkter. Våre vinduer og dører i tre og tre/alu er FSC-merkede. Vær oppmerksom på, at velges dørterskel av hardttre og/eller MDF-plater i fyllingene, så leveres produktet uten FSC-merke. Karmen på våre vinduer og dører produseres i furu fra Skandinavia med opptil 90 % kjerneandel. Våre vinduer og dører er i høy kvalitet med 10 års garanti og med et positivt avtrykk på verdens skoger.