Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Hva er FSC®?


Fordeler ved å velge trevinduer eller en tredør

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global NGO, som ble grunnlagt i 1993 for å fremme bæredyktig skogdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skoger. En FSC-sertifisert skog skal leve opp til høye krav til sosial, økonomisk og miljømessig bæredyktig skogdrift. Det betyr, at man med FSC er med til å passe på skogene for nåværende og fremtidige generasjoner, og de mennesker og dyr, som bor i dem. FSC’s sporbarhetssertifisering fra skog til ferdig produkt sikrer, at det tre som blir brukt til produksjon av FSC-sertifiserte produkter som møbler, byggematerialer og emballasje er fra bæredyktig drevne skoger og andre ansvarlige kilder.

Det er FSC-sertifiserte skoger i hele verden – fra regnskogene i Sør-Amerika, bushskoger i Øst-Afrika til Nordeuropeiske skoger i Tyskland. Du kan lese mye mer om FSC og deres arbeide for at fremme bæredyktig skogdrift her.

Alltid tre fra FSC-sertifiserte leverandører

Treet vi benytter i våre vinduer og dører er alltid nøye utvalgt og kjøp hos våre FSC-sertifiserte leverandører, det er fordi at det er viktig for oss å passe på våre skoger. For deg som kunde betyr det at du støtter ansvarlig skogdrift og at du med god samvittighet kan kjøpe våre produkter.

Karmen på våre vinduer og dører er produsert av nordisk furu og kommer med opptil 90% kjerneandel. Våre vinduer og dører er i høy kvalitet med 10 års garanti.