Bestill senest d. 1/8

Se vinduer her
Se dører her
Sparvinduer Fast trackLevering på 3 uker
Enda raskere - samme kvalitetSe Fast Track produktene her

Lynrask levering!

Kjempe bursdagsfest
fortsetter

Vinduer og dører til salgspriser!

Bestill senest d. 3/10

SE VINDUER
SE DØRER
KJEMPE Sommersalg!KJEMPE Sommersalg!

Kjempe bursdagsfest
fortsetter 

Vinduer og dører til salgspriser!

Bestill senest d. 3/10

SE VINDUER
SE DØRER

Så enkelt er det å få nye vinduer og dører

Ta dine egne mål


Finn og bestill dine nye vinduer og dører


Frakt med rask levering

Vores tilfredse kunder betyder alt

I våre åpningstider er vi alltid klare til å hjelpe deg på telefon, e-post og chat

Telefon

+47 66 90 03 03

Online chat

Start chat her →

E-post

post@sparevinduer.no

Kundehenvendelser via e-post besvares
normalt innenfor 12-24 timer på hverdager


Åpningstider

Telefon og chat

 

 • Mandag:  09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00
 • Tirsdag:   09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00
 • Onsdag:   09:00 - 16:00 
 • Torsdag:  09:00 – 16:00
 • Fredag:    09:00 – 14:00

Åpningstider

Telefon og chat

 

 • 27/9    09:00 - 16:00
 • 28/9    09:00 - 16:00
 • 29/9    09:00 - 14:00
 • 30/9    lukket
 • 1/10    18:00 - 21:00
 • 2/10    09:00 - 21:00
 • 3/10    09:00 - 21:00

Merk:

Mandag 29/5: Lukket

Vinduer og dører hos Sparevinduer

Å levere høy kvalitet er avgjørende for oss, så du kan sikre deg at du får dører og vinduer som er holdbare i lang, lang tid. Derfor har vi hos Sparevinduer fokus på kvalitet, funksjonalitet og estetikk - uten at du behøver å sprenge budsjettet ditt!

Vi tilbyr et stort utvalg forskjellige typer vindu og kan produsere det vinduet du trenger. Les videre om våre forskjellige typer vinduer - her finner du vinduer som lages på spesialmål eller på standardmål.

Ytterdøren er en del av et hjems uttrykk og estetikk, samtidig som at det er viktig at den er funksjonell. Hos oss kan du lett konfigurere den nye ytterdøren din etter egne ønsker og behov. Derfor tilbyr vi en rekke ulike typer - ytterdører, doble balkongdører, dobbelt ytterdører eller enkle terrassedører med mer.

Vinduenes modulmål

Å måle opp nye vinduer er både enkelt og raskt gjort. Du måler selve hullet i veggen - avstanden fra den ene siden til den andre. Særlig i gamle bygninger kan det forekomme ujevnheter, så mål flere steder. Får du forskjellige resultater, skal du bruke det minste tallet, og på den måten forsikre deg om at ditt nye vindu får plass i hullet.

Utforsk våre forskjellige vinduer

Det er store forskjeller i design og funksjon mellom de mest populære vinduene i sortimentet vårt. Felles for dem er fokuset vårt på ventilasjon, sikkerhet og funksjonalitet. Nedenfor kan du lese om noen av våre mest populære vinduer.

Toppstyrt vindu

Toppstyrte vinduer er vanlige i norske hjem på grunn av sin klassiske funksjon med en trinnløs åpning - et moderne og brukervennlig vindu.

Toppsving vindu

Toppsving vindu er et vindu som kan svinges 180 grader med et glidebeslag. Vinduet er enkelt å vaske og gir optimalt med ventilasjon og lysinnslipp!

Sprossevindu

Sprossevinduer er tradisjonelle vinduer med et karakteristisk design, kjennetegnet av små stolper som deler vindusrutene. De gir et klassisk og tidløst utseende til ditt hjem.

Fastkarmsvindu

Fastkarmsvinduer er et godt valg hvis du ikke trenger å åpne alle vinduene dine, men ønsker å slippe inn masse naturlig lys i din bolig.

Sidehengslede vinduer

Sidehengslede vinduer er et tradisjonelt og sjarmerende vindu der hver rutes fag er hengslet på siden. Det tradisjonelle designet går naturligvis ikke ut over funksjonaliteten.

Velg de riktige vinduene

Vinduer bør være en langsiktig investering, og derfor er vår høyeste prioritering kvalitet og slitesterke materialer. Vinduer av dårlig kvalitet kan fort bli en kostbar affære. I tillegg, får du alltid opptil 12 års full garanti på alle våre vinduer!

Vinduer er husets øyne og bidrar til å fremheve husets personlighet. Derfor er det utrolig viktig å ta hensyn til husets arkitektur og velge det som bevarer husets sjel. Samtidig bør du tenke gjennom funksjonalitet, former, farger og materiale.

Tre, alu/tre eller PVC?

Når du skal velge nye vinduer, skal du tenke grundig gjennom valg av materiale. I dag er materialet i kombinerte tre- og aluminium populært, siden det tåler svært godt vær og vind, med lite krav om vedlikehold. Hos Sparevinduer har vi også det klassiske skandivaniske designet i nordisk saktevoksende furutre, men det krever jevnlig vedlikehold. Materialet PVC øker i popularitet - en slitesterk og vedlikeholdsfri plasttype.

SparevinduerSparevinduer