VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Opptil 30% nettrabatt på spesialmål
/
Bestill senest 23. september og få fri levering ved kjøp over 15 000 kr!

Husmorvinduer

Husmorvinduer

Et Husmorvindu er en moderne utadslående vindustype, der rammen kan vendes ca. 180 grader vertikalt. Det originale Spilka vindusbeslaget gir Husmorvinduet sitt navn, og sikrer deg et vindu i god kvalitet.

Om Husmorvinduet:

Husmorvinduet kan vendes rundt uten at noe av vinduet kommer inn i rommet. Denne funksjonen er spesielt velegnet der det er nødvendig at vinduet må vaskes innenfra. Da rammen vendes utenfor vinduskarmen, har vinduet også den fordelen at det kan åpnes uten at det må fjernes blomster, gardiner eller annet pynt fra vinduskarmen. Denne vindustypen er i dag veldig utbredt i moderne hus i Skandinavia.

Husmorvinduet åpnes med vrider, og kan holdes lukket i lufteposisjon. Vinduet kan vendes 180 grader, for eksempel ved vasking osv. Vinduet er lett å betjene og kommer ikke inn i rommet når det vendes.  Alle våre husmorvinduer er av meget høy kvalitet og fås i tre og tre/alu. Design og konstruksjon sørger for at rammen er perfekt balansert selv når rammen er snudd 180 grader.

Vinduet kan leveres i flere størrelser.

Hva er et Spilka Vindusbeslag?

Spilka Classic-beslaget ble oppfunnet i 1959 av beslag-produsenten Spilka. Siden lanseringen på 1960-tallet, har det vært det ledende vindusbeslaget for produksjon av husmorvinduet, og er fremdeles markedets ledende kvalitetsbeslag. Med beslaget kunne vinduet vendes rundt og var veldig lett å vedlikeholde. Det toppstyrte vinduet ble populært og fikk raskt navnet husmorvinduet – sikkert inspirert av at det ble enklere for husmoren i hverdagen, som lettere kunne vaske begge sidene av vinduet innenfra.

Vinduer som ligner Husmorvinduet

Et toppsving-vindu og et Husmorvindu ligner hverandre veldig. Den største forskjellen er det originale Spilka vindusbeslaget, som er kjernen for det originale husmorvinduet. Begge vinduene kan vendes rundt 180 grader, men Spilka Classic-beslaget gjør at Husmorvinduet er mer stabilt, glir lettere og er enklere i utformingen. Se vår billige toppsving vindu her.

Vi fører også andre vindusmodeller, slik som toppstyrt vindu som kan åpnes ca. 60 grader, og vårt fastkarm toppstyrt vindu. Du får 10 års garanti på alle modeller. Er du i tvil om hvordan du monterer vinduer, så kan du lese mer her i vår guide om monteringsanvisning for husmorvindu.

classic vaskedame logo 400 from Heidi van Spronsen on Vimeo.