VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

 

Start roboten og se om du ble den heldige vinneren

…av et gavekort på 24.000 kr.

Vår intelligente julerobot har trukket lodd blant alle dere som har deltatt i juleskrapekalenderen vår.

Vinneren er:

 
 

Vinneren kontaktes direkte på mail

Start juleroboten

Har du fått den ekstra nettrabatten din?

Har du bestilt mellom 1. og 24. desember? Husk å gjør bruk av den ekstra nettrabatten din.

Send loddnummeret ditt samt ordrenr. til oss på konkurranse@sparevinduer.no, så retter vi til ordren din med den ekstra nettrabatten. Loddnummeret skal være sendt til oss senest 31. desember 2018.

Kjøp allerede i dag – og saml inn juletrær hele desember

Vi trekker den samlede gevinst fra alle ordre bestilt mellom den 1.-24.desember med tilbakevirkende kraft.

Husk! Vi trekker først pengene når vi sender din ordre fra oss

Vi vet godt at desember er en dyr måned, men vi trekker først betalingen når ordren sendes fra oss, så om du bestiller elementer etter mål så trekkes betalingen først i 2019. Lagervarer betales ved avsendelse, så for lagervarer så kan betalingen bli trukket i desember.

Konkurransebetingelser:

Den ekstra nettrabatten kan benyttes på ordre som blir bestilt mellom 1. desember 2018 og 24. desember.

På noen av feltene kan det også gjemme seg et godt dagtilbud, eller en rabattkode med begrenset varighet, så husk å skrape feltene hver dag. Du kan ikke benytte flere frakt-rabattkoder på samme ordre. 1 kode pr. ordre.

Vinneren finnes ved tilfeldig loddtrekning, konkurransen er kjøpsbetinget. Deltakeren skal være over 18 år. Skrapekalenderen er personlig, og gevinster kan derfor ikke overdras til andre.

Dobbelsjanse!
Vi trekker lodd blant alle som deltar i julekonkurransen om hovedpremien på 10.000 kr. til nye vinduer og dører – også selv om du ikke har avgitt en ordre hos oss i løpet av desember. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Vinneren av hovedpremien trekkes den 25.desember 2018 og offentliggjøres umiddelbart etter trekning. Vinneren finnes ved tilfeldig loddtrekning og kontaktes direkte på e-post. Etter avtale med vinneren, så forbeholder Sparevinduer seg retten til å offentliggjøre navn og by på vinneren i konkurransen på www.sparevinduer.no , samt andre medier som Sparevinduer benytter. Vinneren vil bli offentliggjort umiddelbart etter loddtrekningen på denne konkurranseside med navn. Lykkes det ikke å få kontakt med vinneren innenfor 14 dager, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Når du deltar i konkurransen aksepterer du samtidig å motta sparevinduer.no sitt nyhetsbrev, som inneholder nyheter, inspirasjon, konkurranser og tips & triks. Du blir da blant de første som får beskjed når vi har ekstra gode tilbud på vinduer og dører, samt relaterte produkter.

Og du kan slappe helt av, vi gir selvfølgelig ikke dine opplysninger videre til andre. Nyhetsbrevet utsendes ca. 1 gang om uken og du kan alltid melde deg av igjen.

Ansatte i Sparevinduer og familie kan ikke delta.

Lykke til!

Klikk her for å melde deg av vårt nyhetsbrev.