VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Julekonkurranse

Send oss bilder av huset ditt og skriv hvorfor du bør ha nye vinduer og dører til huset.

Når du deltar i konkurransen, sier du også ja til et besøk av en profesjonell boligstylist og fotograf, som tar bilder til en boligrapport på Sparevinduer.no. og selvfølgelig vil du også få private bilder i etterkant.

Kult, ikke sant?

Så hva venter du på?

Bli med i dag og se om en ekstra stor julegave kommer under treet i dag. Tross alt er julen tiden for mirakler.

Alt du trenger å gjøre for å delta:

For å delta i trekningen til årets julegave fra Sparevinduer - et gavekort på 50.000 kroner for vinduer og dører, er det bare å svare riktig på spørsmålene nedenfor - og godta konkurransevilkårene.

Send oss et bilde av huset ditt og skriv hva du vil bruke det store gavekortet til.

Betingelser:

Når du deltar i konkurransen, sier du samtidig ja til at få besøk av en profesjonell stylist og fotograf, som tar bilder til en boligreportasje på Sparevinduer.no.

Vi utvelger en heldig vinner mandag den 6. januar. Konkurransen kjører fra den 1. desember – 24. desember. Vinneren kan bli annonsert med navn og sted via alle våre medier(hjemmeside, nyhetsbrev og Facebook).

Deltageren skal være over 18 år. Skrabekalenderen er personlig, og gevinster kan derfor ikke overdrages til andre.

Deltakere må være over 18 år, eie eller være medeier i boligen de sender inn. Ansatte og familie i Sparevinduer kan ikke delta.

Gavekortet skal brukes mellom den 6. januar – 1. april 2020. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Når ditt prosjekt er avsluttet sender vi en profesjonell fotograf, som på våre regning tar bilder av ditt hus. Bildene vil kunne brukes i våre regi de neste 5 år som markedsføringsmateriale. Hverken du eller din familie, samt navn og adresse vil bli opplyst i forbindelse med bruk av bildene mm. annet er avtalt.

God jul!