Opptil 50% nettrabatt / Bestill senest 29/2
 

Få råd til forandring – bestill med nettrabatt hos Sparevinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og dører i spesialmål direkte på vår nettside, så får du det vi kaller «nettrabatt». Nettrabatten er et uttrykk for den besparelse som vi kan tilby deg når du selv står for å bestille på nett.

Vi fjerner de fordyrende mellomleddene, mellom deg og dine nye vinduer og dører i spesialmål. Det vil si at hos oss unngår du de tilleggene og utgiftene som en håndverker ofte ville ha satt på din faktura. Det betyr ikke at du kan benytte deg av profesjonelle håndverkere til å montere dine elementer – det betyr kun at du kan spare penger på å selv bestille dine nye vinduer og dører i spesialmål.

Din nettrabatt blir automatisk trukket fra prisen på ditt valgte produkt. Nettrabatten er gjeldene på grunnprisen, uansett hvilke produkt, materiale og glasstykkelse du velger. Om du etter dette foretar deg noen tilvalg, vil nettrabatten ikke være gjelden på dem.

Hvordan får jeg nettrabatt på mine nye vinduer og dører i spesialmål?

Nettrabatten får du når du velger å plassere din ordre via vår hjemmeside. Vår online selvbetjeningsløsning gjør at vi kan tilby deg den beste prisen på dine nye vinduer og dører i spesialmål, når de fordyrende mellomleddene er fjernet. Du sparer derfor penger på å selv stå for å ta mål med vår enkle steg-for-steg guide, du undersøker spesifikasjoner og gjeldene lovkrav med veiledning fra blant annet våre mange informasjonssider og finner inspirasjon til de vinduene og dørene som passer best til ditt prosjekt blant alle våre flott kundeeksempler.

 

Ønsker du ikke å bestille selvbetjent på nett via vår hjemmeside, vil du ikke oppnå vår nettrabatt og handler derfor til grunnprisen. Vi sitter klare til å hjelpe deg på post@sparevinduer.no der vi sørger for:

-          Profesjonell veiledning til oppmåling

-          Veiledning til produktvalg

-          Svare på om gjeldene lovkrav overholdes til ditt prosjekt

-          Bestilling og kvalitetssikring

-          Oppfølgende etter-service

Sparevinduer, få råd til forandring.