Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

+200 000 kunder

Få råd til forandring – bestill med nettrabatt hos Sparevinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og dører direkte på vår hjemmeside, vil du få tilbud om det vi kaller” nettrabatt”. Nettrabatten er et uttrykk for den besparelse som vi har mulighet til å tilby deg når du selv står for kjøpet av vinduer og dører.

Vi fjerner de fordyrende mellomledd, mellom deg og dine nye vinduer og dører. Det vil si, at du hos oss tar vi bort de tillegg og utgifter, som en håndverker normalt vil ha satt på din faktura. Det betyr ikke at du ikke kan benytte deg av profesjonelle håndverkere eller tømrere til montering av dine elementer – det betyder bare at du kan spare penger ved å selv bestille dine nye vinduer og dører. Slik er du sikker på å få det nøyaktig slik du ønsker det, i de riktige materialer og med de valg og tilvalg som passer best til deg og ditt prosjekt.

Hvordan får jeg nettrabatt på mine nye vinduer og dører?

Nettrabatten får du helt enkelt når du bestiller din ordre via vår hjemmeside. Selvbetjeningsløsningen gjør nemlig at vi kan tilby deg den beste prisen på dine nye vinduer og dører, siden de fordyrende mellomledd er kuttet bort.
Bestillingen av dine vinduer og dører skjer ved at du først tar mål til dine nye elementer, når du har målene klar, så finner du de produktene du trenger til ditt prosjekt på vår hjemmeside og designer dem selv etter dine ønsker. Til sist kan du legge de skreddersydde vinduene og dørene i kurven også gå videre til bestillingssiden.

Få det som du vil ha det: Gjør det selv, eller la oss hjelpe deg – vi sitter klare til å hjelpe deg om du skulle ha noen spørsmål underveis.

Ønsker du ikke å bestille selvbetjent på vår hjemmeside, vil du ikke kunne oppnå vår nettrabatt og handler derfor til grunnprisen. Vi står klare til å hjelpe deg på post@sparevinduer.no.

Sparevinduer, få råd til forandring.