VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

40% nettrabatt på PVC
/
Bestill senest 19. april

Sidefelter

Sidefelter

Et sideparti til din ytterdør er din mulighet til å skape ekstra lys og luft i forbindelse med ditt inngangsparti. Sidepartiet kan gjerne stå sammen med for eksempel en stalldør eller balkongdør.

Finn din pris ved å velge produkttype, inntast dine mål og fyll ut dine spesifikasjoner, så vil du straks se din pris og rabatt.

Våre sidepartier fås i to versjoner – med og uten sprosser. Ut fra listen bygger du selv dine sidefelter. Når du har utfylt det antallet og de målene du har bruk for – får du også deretter muligheten til å velge bl.a. materiale, farge og glasstype når du klikker videre.

Deretter får du se prisen på de nye sidefeltene dine. Hvis du skal bruke flere størrelser med sidefelt gjør du én størrelse ferdig om gangen.

HUSK: Alle produktene våre er tilpasset værforholdene i Norge når det gjelder holdbarhet og isolasjon. Har du spørsmål til hvilke dører du bør velge til nettopp ditt hus, sitter konsulentene våre klar.

En ytterdør passer også godt sammen med et sidefelt. I tillegg har vi hele ytterdørpartier og doble dører.

Andre har også sett på doble balkongdører.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er et sideparti?
Et sideparti er et tillegg til for eksempel en balkongdør som kan hjelpe deg med å få større lysinnfall. Et sideparti er cirka halvt så bredt som en dør så det er et godt tilvalg hvis du for eksempel ikke har plass til en dobbel balkongdør, men fortsatt gjerne vil ha den ekstra lystilførselen inn i rommet.

Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer?
Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her.

Er det garanti på nye døre og vinduer?
Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.