Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

+200 000 kunder

Kjøper du vinduer og dører som profesjonell? Så har vi løsningen til deg!

Hos Sparevinduer vil vi gjerne gjøre det enkelt for deg som fagperson eller profesjonell å hente inn tilbud, samt kjøpe nye vinduer og dører til dine prosjekter – derfor utvikler vi nå konseptet ”Sparproff”.
Sparproff henvender seg til deg som profesjonelt monterer vinduer og dører til private eller virksomheter. Konseptet er laget for å gjøre det helt enkelt for deg å få tilbud hos oss, for å kjøpe inn til dine prosjekter.

Meld deg på Sparproff – få 8% rabatt på din Sparproff ordre!

Når du har utfylt skjemaet under, vil du bli kontaktet direkte av én av våre dyktige rådgivere som vil veilede deg i dine innkjøp som fagperson. Samtidig gir vi deg en rabatt på 8% når du er påmeldt konseptet og handler hos oss som profesjonell.


  • 8% EKSTRA nettrabatt
  • Svar innenfor 24 timer på hverdager
  • 10 års garanti
  • Levering direkte til den ønskede adresse

Sparproff gir deg dessuten følgende fordeler

  • En direkte kontaktperson hos Sparevinduer
  • Fordelaktige rabatter på dine innkjøp
  • En innkjøpsløsning som er skapt til deg som fagperson

Ved å melde deg på vårt Sparproff konsept som én av de første, får du dessuten en unik mulighet for å hjelpe oss med å forme konseptet slik at det blir skreddersydd etter nettopp dine og bransjens behov. Med dine tilbakemelding kan vi sammen skape en løsning som samsvarer med dine og dine kunders ønsker.

Sparproff er et tilbud til deg som profesjonell fagperson, du kan alltid melde deg av igjen om du skulle ønske det. Det er ingen binding, vi følger også selvfølgelig de gjeldene regler for privatslivspolitik og passer godt på dine opplysninger.

Din unike rabattavtale vil kunne benyttes på alle våre produkter

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i Sparproff!