VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

40% nettrabatt på PVC
/
Bestill senest 19. april

Tilbehør

Tilbehør

Omkoding, sylinder, vrider eller dørlås til ytterdøren din. Kjært barn har mange navn. Mangler du en ny dørlås til ytterdøren din? Her finner du et bredt utvalg av låssylindere til ytterdører.

Velg selv om du ønsker en dørlås med sylinder utvendig og vrider innvendig – eller om du ønsker et dørhåndtak med låssylinder på begge sider. Du finner enkelt frem til prisen – velg produkttype, og se prisen med det samme.

Omkodning

Er du lei av å lete etter den riktige nøkkelen i nøkkelhanken? Eller har du kanskje mistet nøklene dine? Vi anbefaler at du alltid skifter lås og nøkler etter innbrudd eller hvis du mister nøklene dine. Hos Sparevinduer kan vi hjelpe deg med å finne det helt riktige tilbehøret til ytterdørene dine, uansett om det er en verandadør, terrassedør eller balkongdør som trenger ny dørlås. Du velger selv om du ønsker en dørlås med sylinder utvendig og vrider innvendig, eller du vil ha sylinderlås på begge sider. Gjør det enkelt for deg selv. Få samme omkoding til alle ytterdørene dine, så slipper du å lete etter flere nøkler når du skal låse opp boligen din.

Hvor mange nøkler har du bruk for til hoveddøren din? Du velger selv om du har bruk for 2, 3 eller 4 ens nøkler til dørlåsen din.

Se vårt store utvalg - vi produserer vinduer og dører etter dine ønsker! 

Vinduer - Velg nå Dører - Velg nå