VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

25% nettrabatt på spesialmål
/
Betal fra 895 kr. for frakt!
/
COVID-19 - Se mer

Topphengslede vinduer

Topphengslede vinduer

Hos Sparevinduer har vi et stort utvalg av topphengslede vinduer, så om du for eksempel mangler et nytt kjellervindu eller garasjevindu finner du garantert at topphengslet er det du kan bruke.

 

Bestill ditt topphengslede vindu nå og få internettrabatt!

Du finner din pris ved å velge det ønskede produkt, så skrive inn dine mål og spesifikasjoner.

 

Et topphengslet vindu er på mange områder identisk med et toppstyrt vindu. Det som adskiller de to produktene fra hverandre er selve beslaget som er montert i vinduet. 

I Norge er topphengte vinduer utrolig populære og anvendes ofte som kjellervinduer, hvor det ikke er krav om grepsbetjening, og vinduet sjeldent skal åpnes. Så skal du ha nye kjellervinduer bør du se nærmere på vårt utvalg av topphengte vinduer. De kan også bruges till hyttevindu.

Våre topphengte vinduer finnes i flere forskjellige modeller og kan fås med og uten sprosser. Vinduet er forsynt med en utskyverstang som muliggjør åpning i flere forskjellige posisjoner. Et topphengt vindu åpnes alltid nede og åpnes alltid utover.

Se hvilke muligheter du har for å designe og utforme ditt nye topphengslede vindu nedenfor. Inntast mål og detaljer og du vil straks kunne se prisene på dine nye vinduer. Du kan også sjekke om vi har dine topphengslet vinduer som lagervarer, i så fall vil vi kunne klare leveringen innen 5-10 hverdager.

Vinduet kan leveres i 1-4 fag og er naturligvis CE-godkjent. Alle våre produkter er som standard produsert med energivennlige ruter. I tillegg kan vinduet leveres med bunnglasslister i aluminium, som sikrer lang levetid og minimal vedlikeholdelse.

Andre har også kikket på 2 veis vinduerfastkarm vinduer, kjellerdører och takvinduer.