VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

30% nettrabatt på spesialmål
/
Bestill senest 11. november og betal fra 889 kr. for frakt!
/
Se mere her

Topphengslede vinduer

Topphengslede vinduer

Hos Sparevinduer har vi et stort utvalg av topphengslede vinduer, så om du for eksempel mangler et nytt kjellervindu eller garasjevindu finner du garantert at topphengslet er det du kan bruke.

 

Bestill ditt topphengslede vindu nå og få internettrabatt!

Du finner din pris ved å velge det ønskede produkt, så skrive inn dine mål og spesifikasjoner.

 

Et topphengslet vindu er på mange områder identisk med et toppstyrt vindu. Det som adskiller de to produktene fra hverandre er selve beslaget som er montert i vinduet. 

I Norge er topphengte vinduer utrolig populære og anvendes ofte som kjellervinduer, hvor det ikke er krav om grepsbetjening, og vinduet sjeldent skal åpnes. Så skal du ha nye kjellervinduer bør du se nærmere på vårt utvalg av topphengte vinduer. De kan også bruges till hyttevindu.

Våre topphengte vinduer finnes i flere forskjellige modeller og kan fås med og uten sprosser. Vinduet er forsynt med en utskyverstang som muliggjør åpning i flere forskjellige posisjoner. Et topphengt vindu åpnes alltid nede og åpnes alltid utover.

Se hvilke muligheter du har for å designe og utforme ditt nye topphengslede vindu nedenfor. Inntast mål og detaljer og du vil straks kunne se prisene på dine nye vinduer. Du kan også sjekke om vi har dine topphengslet vinduer som lagervarer, i så fall vil vi kunne klare leveringen innen 5-10 hverdager.

Vinduet kan leveres i 1-4 fag og er naturligvis CE-godkjent. Alle våre produkter er som standard produsert med energivennlige ruter. I tillegg kan vinduet leveres med bunnglasslister i aluminium, som sikrer lang levetid og minimal vedlikeholdelse.

Andre har også kikket på 2 veis vinduerfastkarm vinduer, kjellerdører och takvinduer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er et topphengslet vindu?
Et topphengslet vindu er et populært vindu som i Norge ofte monteres i kjelleren. De topphengslede vinduene er forholdsvis ens sammenlignet med de toppstyrte vinduene. Forskjellen på de to vindusmodellene er beslaget som monteres på vinduet.

Hvilke vinduer skal jeg velge til min kjeller?

Et topphengslet vindu ville være det opplagte valget hvis du skal ha nye vinduer i kjelleren eller garasjen din, fordi det ikke stilles krav til type grep i kjelleren, og da et kjellervindu sjeldent åpnes. Samtidig er topphengslede vinduer billigere enn mange andre vinduer.

Kan man bruke topphengslede vinduer i hele huset?
I dag brukes topphengslede vinduer ofte i kjelleren, på hytter og garasjer. Men man kan også bruke topphengslede vinduer sammen med sidehengslede vinduer eller som ventilasjonsvindu over større vinduspartier, eller som mindre uavhengige vinduer.

Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører? 
Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.