Trygg E-handel

Hos SpareVinduer ønsker vi å sikre deg en god og trygg handel. Vi er godkjente av Trygg E-handel og derfor kan du nå føle deg helt trygg når du handler dine vinduer og dører hos SpareVinduer.

Hva er trygg E-handel

I takt med den økende netthandelen, har Distanse handel Norge utviklet 12 krav til nettbutikkene, så du som forbruker kan handle trygt og sikkert på internettet. De 12 kravene er oppstilt ut fra Norsk lovgivning og internasjonale erfaringer innenfor e-handelen.

Trygg E-handel tester daglig de godkjente nettbutikkene og utfører anonyme prøve-kjøp for at sikre at medlemmene  overholder de oppstilte kravene. Trygg E-handel har samtidig opprettet et system til å behandle kundeklager, hvorved du som forbruker kan få en bedre innsikt i nettbutikkens kvalitet og service.

SpareVinduer og Trygg E-handel

Vi ønsker å bli ditt foretrukne valg når du velger å kjøpe vinduer og dører på internettet. Derfor har vi valgt å bli en del av Trygg E-handel, så du kan føle deg trygg når du velger å handle hos oss.

Å være medlem av Trygg E-handel forplikter. Derfor overholder vi alle Trygg E-handels krav som bl.a. betyr at vi gir en rask service uansett om det handler om et produkt, kjøp, levering eller eventuelt en reklamasjon.

Vi ønsker å gi våre kunder  den mest gjennomskuelige handelen, og derfor blir du naturligvis også alltid presentert for totalprisen innen du fullfører et kjøp hos SpareVinduer. Hos oss har vi ingen skjulte gebyrer eller tilleggskostnader.

Dessuten oppfyller vi kravet om en solid økonomi, hvilket er med til at sikre deg en trygg og sikker handel, også etter ditt kjøp. Så vet du at vi også eksisterer om 5 eller 10 år i tilfelle av at du mot vår forventning har bruk for å benytte deg av garantien.

Les mer her om Trygg E-handel her

Sparevinduer AS er medlem av Ruteretur AS

Mellom 1965 og 1975 ble vinduer og dører i Norge produsert med isoleringsglass som inneholdt det skadelige stoffet PCB. Ruteretur er et nasjonalt retursystem som samler inn isoleringsglass som inneholder PCB. Dette sikrer at vinduer og dører med PCB innholdene isoleringsglass blir korrekt innsamlet og håndtert for minst mulig skade på miljøet.

Les mer om Ruteretur her.