VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Sparevinduer – 13 år som nettbutikk

Å kjøpe vinduer vil ofte bety en del overveielser før man beslutter seg for hvor man skal handle. Når du skal kjøpe vinduer og dører på internettet er det derfor viktig at du kan føle deg trygg – både før, under og etter kjøpet. 

Hos Sparevinduer har vi som noen av de eneste i bransjen solgt vinduer og dører via vår nettbutikk i 13 år. Våre mange års erfaring sikrer deg solid kvalitet og god service, vi er stolta av å være kåret som en Gasellebedrift 4 år på rad. Vi er E-handelsmerket, og mer enn 200.000 kunder har allerede kjøpt deres vinduer og dører online hos oss.

Selv om vi leverer vinduer og dører til noen av markedets laveste priser går vi på ingen måte på kompromiss med kvaliteten, og vi gir derfor 10 års garanti! 

Vår erfaring i kombinasjon med vår 10 års garanti er din forsikring til en bra og trygg handel – både under, men også etter ditt kjøp.

Kjøp trygt dine vinduer og dører til lave priser


Blant de største

Sparevinduer er en del av Europas største vinduskonsern, og kan derfor dra fordel av f.eks. felles innkjøpssamarbeid og felles produktutvikling – din garanti for solide kvalitetsprodukter.


Ingen dyre mellomledd

Vi produserer på egen fabrikk;  som sikrer oss kontroll av arbeidsflyt og kvalitetssikring, så våre produkter alltid er tilpasset det skandinaviske klimaet. Du slipper dermed fordyrende mellomledd, slik at vi kan sikre deg de laveste prisene. Skulle det mot forventning bli bruk for garanti eller reparasjon, kan vi lynraskt reagere og produsere nytt – på den måten unngår du lange og besværlige reklamasjoner. 


Ingen forskuddsbetaling

Hos Sparevinduer betaler du først din ordre når vi har klargjort din ordre og din ordre blir avsendt. Du skal altså ikke betale på forskudd, uansett om du kjøper lagervarer eller varer som er fremstilt spesielt til deg. 


 

Kundeuttalelser

Vi arbeider hver dag hardt på å gi våre kunder en god opplevelse og vi setter derfor stor pris på de tilbakemeldinger vi mottar. Du kan lese mer om tidligere kunders opplevelse på vår Trustpilot.


 

Trygg e-handel

Vi ønsker å sikre deg et godt og sikkert kjøp når du bestille dine nye vinduer og dører online – derfor er vi Trygg e-handel godkjent.
De godkjente nettbutikkene blir daglig testet av Trygg e-handel, så du kan være helt sikker på at de gjeldene krav blir overholdt.

Ansvar

Det er tiltakshaver og prosjekterende som er ansvarlig til å sette seg inn i lover og regler ved bygg. 
Vi ønsker gjerne en dialog med våre kunder om å produsere de beste og riktige produktene til akkurat ditt bygg.
Ta gjerne kontakt med våre rådgivere på chat, telefon eller mail.

Er du i tvil, har spørsmål eller bruk for hjelp?

Er du meget velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klar til å hjelpe deg.

Trond Stølefjell ts@sparevinduer.no

Kristina Stavseng kst@sparevinduer.no

Egil Sagdahl post@sparevinduer.no