Få råd til forandring – du får alltid gode nettprosenter når du bestiller hos Sparevinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og dører på spesialmål direkte på vår hjemmeside vil du få tilbudt det vi kaller nettprosent. Nettprosent er et uttrykk for den besparelse som vi har mulighet for å tilby deg når du selv står for å bestille på nett.

Vi fjerner de fordyrende mellomleddene mellom deg og dine nye spesialtilpassede vinduer og dører på spesialmål. Det vil si at du hos oss unngår du de tillegg og utgifter som en håndverker normalt vil sette på din regning. Det betyr ikke at du ikke kan benytte deg av profesjonelle håndverkere eller tømrere til montering av dine elementer – det betyr kun at du kan spare penger på selv å legge din bestilling på dine nye vinduer og dører på spesialmål.

Du får automatisk nettprisen på ditt valgte produkt. Nettprosent er gjeldende på grunnprisen, uansett hvilket produkt, materiale og glasstykkelse du velger. Foretar du deg heretter tilvalg, vil nettprosenten ikke være gjeldende her.

Hvordan får jeg nettprosent på mine nye vinduer og dører på spesialmål?

Nettprisen får du helt enkelt når du velger å bestille din ordre via vår hjemmeside. Vår online selvbetjeningsløsning gjør at vi kan tilby deg den beste prisen på dine nye vinduer og dører på spesialmål, når de fordyrende mellomledd er tatt bort. Du sparer derfor penge på selv å foreta din oppmåling med vår enkle steg-for-steg guide, du undersøker spesifikasjoner og gjeldende lovkrav med veiledning fra våre informasjonssider.

Ønsker du ikke å bestille selvbetjent online på vår hjemmeside, vil du ikke kunne oppnå vår nettprosent og handler derfor til grunnprisen. Vi sitter klar til å hjelpe deg på post@sparevinduer.no, der vi sørger for:

  • Veiledning i produktvalg
  • Sikring av at gjeldende lovkrav overholdes i ditt prosjekt
  • Bestilling og kvalitetssikring
  • At du ikke har noen ekstra omkostninger i tilfelle av bestillings- og oppmålingsfeil
  • Oppfølgende etter-service

Få det som du vil have det:

Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå webprisen og samtidig få hjælp til montagen.

Sparevinduer, få råd til forandring.