Sidehengslet vindu

Sidehengslet vindu er en tradisjonell og funksjonell vindustype som åpner seg utover. Vinduet gir god ventilasjon og passer derfor godt i alle rom. Det klassiske utseende passer godt til tradisjonelle boliger, eller som en ekstra sjarme til moderne boliger. 

Sidehengslet vindu – en klassisk favoritt

Sidehengslede vindu er en klar favoritt som kan skape ulike uttrykk avhengig av hvilken modell du går for. Selv om alle varianter kommer med samme, karakteristiske hengsling i siden kan ulike antall fag og ruter kombineres for å skape alt fra små vindu som gjør lite ut av seg til et langt, sammenhengende parti som gjør seg utmerket på fasaden av huset samtidig som det er mulighet for åpning fra flere sider.

Vi tilbyr alt fra vindu med kun én rute til varianter med blant annet flere ruter, åpninger på én side og faste karmer mellom eller over. Vi har også modeller som er bunnhengslet, også kalt 2-veis vinduer. Bare ved å endre antall fag og ruter, kan designet endres drastisk fra en typisk landlig variant som åpnes helt opp i midten, til mer moderne varianter med fastkarm over. Uansett hva du er på utkikk etter kan du med Sparevinduer finne din foretrukne modell og så tilpasse den etter dine ønsker og behov.

Tilpass dine vindu sidehengslet

Vi i Sparevinduer tilbyr ikke bare sidehengslede vinduer i standardmål, vi gir også muligheten for å endre mål og detaljer slik at du kan skape et vindu som gir deg akkurat det du er på utkikk etter – og mer. Takket være ulike valgmuligheter for personlig tilpasning er det enkelt å designe vinduene etter dine ønsker og behov. Hos oss kan du endre blant annet:

 • Bredde og høyde på vinduet (utvendige karmmål)
 • Ønsket materialtype: Tre, tre/alu eller PVC
 • Glasstype, glassdesign og mulighet for spesialglass
 • Designdetaljer som farge, profil og lukketype
 • Eventuelle ekstra alternativ og tilbehør som sikringsbeslag, ventil, adjufix med mer

Du starter prosessen med å velge en av modellene på denne siden eller noen andre av våre vinduskategorier. Når du har åpnet en modell, kan du legge inn dine ønskede mål og detaljer. Etter hvert som du gjør endringer på produktet, vil du se at prisen hele tiden oppdaterer seg for å gi deg den eksakte totalprisen inkludert alle tilleggsvalg. Du kan bestille én eller flere vindu med samme spesifikasjoner og så legge produktene til handlekurven din. Når du er klar, gjenstår det bare å fullføre bestillingen din og så vil dine nye vinduer snart være på vei hjem til deg.

Fordeler med å kjøpe sidehengslet vindu fra Sparevinduer

I tillegg til å tilby et variert utvalg av vindu- og dørvarianter som kan kombineres og personaliseres etter behov, byr vi i Sparevinduer på en rekke fordeler for våre kunder. Vi ønsker å være behjelpelige i designet av ditt drømmehjem med smarte løsninger og produkt av høy kvalitet som vil bestå tidens tann. Ved å bestille hjem produkter fra vår katalog, kan du ta nytte av blant annet:

 • Opptil 12 års garanti: Vi tilbyr utvidet garanti med totalt opptil 12 år for alle våre fabrikkmalte vinduer og dører produsert i impregnert furu, tre/alu eller PVCZ
 • Over 10 års erfaring: Nettbutikken vår har vært åpen siden 2007 og siden den gang har vi hjulpet over 200 000 fornøyde kunder med å skape sitt drømmehjem med våre løsninger.
 • Levering i hele landet: Vi leverer bestillinger hjem til deg over hele Norge med hurtig, sikker og billig frakt. Med faste priser basert på postnummer kan du enkelt sjekke hva levering koster til din adresse.
 • Variert utvalg av vinduer og dører: I vår katalog finner du ulike modeller av vinduer og dører fra klassisk til moderne, for ethvert behov.

Takket være vår erfaring og ekspertise, vet vi hvordan vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning for ditt hjem. Med våre sidehengslede vinduer kan du gi ethvert rom et nytt uttrykk og utseende både innen- og utenfra. Gå for samme modell og design for flere rom, eller kombiner dem med noen av våre andre favoritter som sprossevinduer eller vendbare vinduer.

Kontakt oss for et personlig tilbud

Dersom du er usikker på hvilken vindustype som passer best til dine behov, hvilke produkt som vil passe bra sammen eller noe annet om våre produkter, er det bare til å kontakte oss for personlig veiledning. Vi har lang fartstid i bransjen og erfaring fra å hjelpe hundretusenvis av fornøyde kunder tidligere, og står nå klare til å hjelpe deg. Vi har også mye informasjon tilgjengelig i vårt kundesenter dersom du ønsker å lese mer om oss, bestillingen din eller få litt inspirasjon.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et sidehengslet vindu?

  Et sidehengslet vindu er et klassisk vindu som ofte har én rute per fag. Vinduet henger på hengsler som er montert på enten høyre eller venstre side av rammen. Det kommer som standard med hasper og stormkrok, og kan også leveres med håndtak. Håndtaket er typisk plassert ca. på midten av vinduets side, og åpnes og lukkes litt på samme måte som en dør.

 • Hvilke hustyper passer et sidehengslet vindu til?

  Sidehengslede vinduer kan kjøpes i flere ulike modeller med kombinasjoner av fag og ruter. Vinduet gir et moderne uttrykk til huset og kan faktisk brukes til alt fra landlige hus til nyere byhus. Med et sidehengslet vindu kan du selv bestille hvor mange fag du ønsker, hvor åpningen skal være og om det skal være uten eller med en fastkarm.

 • Er det garanti på nye vinduer og dører?

  Hos Sparevinduer har vi opptil 12 års garanti på alle våre vinduer og dører. Du kan lese mer om dette her.