Buede vinduer

Buet vindu har en buet form i toppen som møtes i en horisontal linje i bunnen, en slags halvmåne, som gir et unikt og mykt utseende til enhver bygning.

Flotte og klassiske vinduer

Som overskriften viser til - buede vinduer er populære nettopp fordi de er flotte og klassiske! Denne typen vindu blir brukt som et dekorativt element til bygningers fasade, men gir også masse naturlig lys og effektiv lufting. Vinduet er en sikker vinner dersom du ønsker å gi fasaden din et tidløst og elegant utseende!

Vinduene er tradisjonelt sett vært vanlige på eldre, klassiske bygninger. Skal du ha nye vinduer til en eldre bygning, vil buede vinduer stå i god stil med den tradisjonelle arkitekturen. Samtidig, øker populariteten til vinduene også for nye, moderne bygninger. Det er fordi designet er en flott kontrast til de rette linjene til moderne arkitektur, og gir en klassisk vri på et nyere bygg!

Vinduene kommer gjerne med sprosser, men designet varierer. Hos oss kan du enkelt designe dine egne vinduer - du kan bestemme hvor mange lags glass vinduet skal ha, velge mellom en haug av farger, og bestemme om du skal ha materiale furu eller PVC. Hvis du ønsker PVC, bør du kontakte oss, da vi bare kan lage buede vinduer i PVC som en spesiell bestilling. Det er en rekke flere valg du kan ta, slik at vinduet passer deg, din bolig og din stil perfekt!

buet vindubuet vindu

Med eller uten åpning?

Våre buede vinduer kommer som fastkarm og som sidehengslet vindu. Et vindu i fastkarm er vanlig dersom du ikke behøver å åpne alle vinduene dine, men ønsker å åpne opp rommet med naturlig lys. Hvis dine buede vinduer skal være mer dekorativt enn for lufting, kan fastkarm være en fin mulighet for deg.

Sidehengslet vindu er festet på siden, og åpner seg opp sidehengslet, som en dør. Sidehengslet vindu har en tradisjonell åpne-og-lukke-mekanisme som passer perfekt med buet vinduer. Denne typen åpning har en stor åpning, som gir effektiv utlufting. Det er viktig for et godt og sunt inneklima!

Undersøk våre buede vinduer! Du kan alltid ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på - uansett hva det må være!