Sidefelter til ytterdør

Sideparti er et vinduspanel som plasseres ved siden av for eksempel en ytterdør eller en balkongdør. Sidefelter gir ekstra lysinnslipp og et flott inngangsparti! Sidefelt til ytterdører kan tilpasses etter dine mål og ønsker - for å passe akkurat din dør. 

Sidefelter

Våre sidepartier fås i to versjoner – med og uten sprosser. Ut fra listen bygger du selv dine sidefelter. Når du har utfylt det antallet og de målene du har bruk for – får du også deretter muligheten til å velge bl.a. materiale, farge og glasstype når du klikker videre.
Deretter får du se prisen på de nye sidefeltene dine. Hvis du skal bruke flere størrelser med sidefelt gjør du én størrelse ferdig om gangen.
HUSK: Alle produktene våre er tilpasset værforholdene i Norge når det gjelder holdbarhet og isolasjon. Har du spørsmål til hvilke dører du bør velge til nettopp ditt hus, sitter konsulentene våre klar.
En ytterdør passer også godt sammen med et sidefelt. I tillegg har vi hele ytterdørpartier og doble dører.
Andre har også sett på doble balkongdører.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et sidefelt?

  Et sidefelt er et tillegg til ytterdører som kan hjelpe deg med å få mer lys inn i entréen din. Et sidefelt er cirka halvt så bredt som en dør så det er et godt tilvalg hvis du for eksempel ikke har plass til en dobbeltdør, men fortsatt gjerne vil ha den ekstra lystilførselen inn i rommet.
 • Hva burde jeg være oppmerksom på når jeg velger sidefelt til hoveddøren min?

  Hos Sparevinduer anbefaler vi at du forsøker å velge et sidefelt som passer til den opprinnelige døren i farge, materialer og stil.
 • Hvilken glasstype skal jeg velge når jeg kjøper ny dør? 

  Hos Sparevinduer kan du kjøpe forskjellige glasstyper, som energiruter, sikkerhetsglass, råglass og lydglass. Det er viktig at du vurderer nøye hvilke ruter du ønsker til boligen din.
 • Er det garanti på nye dører og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.