Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Sidefelter

Et sideparti til din ytterdør er din mulighet til å skape ekstra lys og luft i forbindelse med ditt inngangsparti. Sidepartiet kan gjerne stå sammen med for eksempel en stalldør eller balkongdør.

Finn din pris ved å velge produkttype, inntast dine mål og fyll ut dine spesifikasjoner, så vil du straks se din pris og rabatt.

Sidefelter

Våre sidepartier fås i to versjoner – med og uten sprosser. Ut fra listen bygger du selv dine sidefelter. Når du har utfylt det antallet og de målene du har bruk for – får du også deretter muligheten til å velge bl.a. materiale, farge og glasstype når du klikker videre.
Deretter får du se prisen på de nye sidefeltene dine. Hvis du skal bruke flere størrelser med sidefelt gjør du én størrelse ferdig om gangen.
HUSK: Alle produktene våre er tilpasset værforholdene i Norge når det gjelder holdbarhet og isolasjon. Har du spørsmål til hvilke dører du bør velge til nettopp ditt hus, sitter konsulentene våre klar.
En ytterdør passer også godt sammen med et sidefelt. I tillegg har vi hele ytterdørpartier og doble dører.
Andre har også sett på doble balkongdører.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et sidefelt?

  Et sidefelt er et tillegg til ytterdører som kan hjelpe deg med å få mer lys inn i entréen din. Et sidefelt er cirka halvt så bredt som en dør så det er et godt tilvalg hvis du for eksempel ikke har plass til en dobbeltdør, men fortsatt gjerne vil ha den ekstra lystilførselen inn i rommet.
 • Hva burde jeg være oppmerksom på når jeg velger sidefelt til hoveddøren min?

  Hos Sparevinduer anbefaler vi at du forsøker å velge et sidefelt som passer til den opprinnelige døren i farge, materialer og stil.
 • Hvilken glasstype skal jeg velge når jeg kjøper ny dør? 

  Hos Sparevinduer kan du kjøpe forskjellige glasstyper, som energiruter, sikkerhetsglass, råglass og lydglass. Det er viktig at du vurderer nøye hvilke ruter du ønsker til boligen din.
 • Er det garanti på nye dører og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.