Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Toppstyrte vinduer

Våre toppstyrte vinduer er et av de mest populære. De er utstyrt med en enkel, trinnløs åpning som gjør det enkelt å betjene.
Velg produktet du ønsker, inntast dine mål og spesifikasjoner og du vil se prisen med det samme.
Vinduet kan ikke snus rundt.

Toppstyrte vinduer

Et toppstyrt vindu har som standard en innebygd ventilasjonsåpning og "skjulte" beslag mellom karm og ramme. I likhet med våre andre vinduer fås det toppstyrte vinduet i tre, tre/alu og pvc, og du velger selv om det for eksempel skal males hvitt eller svart. Se også sidehengslet vindu.
Toppstyrte vinduer er også populære som baderomsvinduer, og du kan derfor velge mellom forskjellige typer råglass som skjermer mot innsyn. Våre toppstyrte vinduer fås også som 3-lags vinduer, noe som reduserer energitapet og bidrar til å holde på varmen i rommet.
Bemerk toppstyrt vinduet kan ikke snusrundt. Må vaskes fra utsiden. Velg toppsving om du trenget å vaske fra innsiden.
Se om dine toppstyrte vinduer er på lager. 5-10 dagers levering.
HUSK: Fordelene er mange når du handler hos SpareVinduer – for eksempel er alle vinduene og dørene våre CE-merket! Og når du handler i nettbutikken vår, betaler du alltid via en sikker betalingsserver. 
Se også våre populære krysspostvinduer og toppsving vinduer, eller en oversikt over alle nye vindustyper.
Det er enkelt å skifte vindu etter at du har lest vår veiledning, og du kan også lese mer om rømningsvei for vinduer.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

  • Hva er et toppstyrt vindu?

    Et toppstyrt vindu åpnes enkelt med et grep i bunnen av vinduet, og åpnes utover i ca 60 grader via beslag som er montert øverst i vinduet. Det er et flott og moderne vindu.  Et toppstyrt vindu fås både med og uten sprosser og kan dermed passe til både eldre og mer moderne hustyper. De kan tilpasses i både farger og mål. 
  • Hvilket materiale skal jeg velge vinduet i?

    Det er ikke kun utseendet du kan bestemme selv når du velger et toppstyrt vindu. Du kan også velge å få det i både furutre, tre/alu og PVC, alt etter hvor mye vedlikehold og hvilket utseende du ønsker. Du kan lese mer om furutre her, tre/alu her og PVC her
  • Hva koster det å få skiftet vinduer og dører i hele huset?

    Prisen for kjøp av nye vinduer og dører avhenger av antallet, størrelse og valg av materiale. Du kan se 4 eksempler på hva det koster at få nye vinduer og dører til din bolig her