Toppstyrte vinduer

Våre toppstyrte vinduer er et av våre mest populære vindustyper. Toppstyrte vinduer gir praktisk og effektiv ventilasjon med et enkelt design. De åpnes ved hjelp av en enkel øvre åpningsmekanisme i toppen, og er populære i hytte, bod og garasje. 

Toppstyrte vinduer fra Sparevinduer

Toppstyrte vinduer er en moderne klassiker, som du gang på gang ser rundt om i landet. Det er den nok en av de mest populære vindustypene, og det er ikke uten grunn.

Toppstyrte vinduer kommer i et hav av variasjoner, og vi gir deg muligheter for å tilpasse vinduet til dine egne behov. Du kan blant annet velge et toppstyrt vindu med 2x3 glassfelter, 2x2 glassfelter eller noe helt tredje. Dette gjør at du enkelt kan få et vindu med et moderne eller klassisk look, alt etter behov og ønsker.

Et toppstyrt vindu har som standard en innebygd ventilasjonsåpning og skjulte beslag mellom karm og ramme. I likhet med våre andre produkter og vinduer fås våre toppstyrte vinduer i følgende materialer:

 • Tre
 • Tre/alu
 • PVC 

Du står selv fritt til å velge ønsket materiale på ditt toppstyrte vindu, samt andre tilpasninger som for eksempel om vinduet skal males i hvitt eller svart. Valget er opp til deg, og du bør tenke på hva som passer både fasaden og innsiden av din bolig best, samt hvor mye vedlikeholdelse du ønsker deg.


Når skal du velge toppstyrt vindu?

Toppstyrte vinduer har mange bruksområder og benyttes ofte i kombinasjon med andre typer vinduer. Eksempelvis kan toppstyrte, sidehengslede og vendbare vinduer utmerket kombineres i samme fasade. Se også våre populære krysspostvinduer, og få en oversikt over alle våre nye vindustyper her.

Toppstyrte vinduer er derfor like populære til både hytte og bolig, så vel som til bod og garasje. Toppstyrte vinduer kan ofte være praktiske til kjellere og garasjer, da de er sikret mot innbrudd. Utover dette er toppstyrte vinduer spesielt populære som baderomsvinduer, og du kan derfor hos oss velge mellom forskjellige typer glass, som for eksempel råglass, som skjermer mot innsyn. Våre toppstyrte vinduer fås også som 3-lags vinduer, noe som reduserer energitapet og bidrar til å holde på varmen i rommet.

Vi har toppstyrte vinduer både med og uten spross, med flere praktiske egenskaper og funksjoner. Bemerk at et toppstyrt vindu ikke kan snus rundt, og derfor må vaskes fra utsiden. Hvis dette ikke er mulig og du trenger å vaske fra innsiden bør du velge toppsving vinduer.

Slik tilpasser du ditt toppstyrte vindu

Uansett hvor du ønsker å montere ditt toppstyrte vindu, er det enkelt å bestille det fra Sparevinduer. Start med å se gjennom våre forskjellige modeller av toppstyrte vinduer, og velge din favorittmodell fra vårt utvalg. Når du trykker deg inn på et produkt kan du inntast dine mål og eventuelt velge ekstra tilbehør for å personliggjøre vinduet etter dine behov. 

Mens du tilpasser ditt nye toppstyrte vindu vil du med det samme kunne se prisen. På denne måten kan du enkelt holde deg innenfor budsjett, samtidig som du får et perfeksjonert og tilpasset vindu, i høy kvalitet. Etter du har foretatt dine tilpasninger kan du enkelt bestille vinduet ditt. Vi vil med det samme gå i gang med å produsere ditt toppstyrte vindu. Når du handler i nettbutikken vår, betaler du alltid via en sikker betalingsserver. Du kan derfor være trygg på å handle hos oss.

Det er enkelt å skifte vindu etter at du har lest vår veiledning, og du kan også lese mer om rømningsvei for vinduer.

Hvorfor velge Sparevinduer for dine toppstyrte vinduer?

Fordelene er mange når du handler hos Sparevinduer. Eksempelvis er alle vinduene og dørene våre CE-merket. Uansett om du kun skal bytte ett enkelt vindu, eller om du skal skifte ut alle vinduer og dører i boligen din, er vi klare til å bistå med støtte og faglig kompetanse. Vi i Sparevinduer er eksperter på å realisere drømmene til kundene våre. Det å velge oss kommer med en rekke fordeler.

Få opptil 12 års garanti

I tillegg til fem års garanti i henhold til våre handelsbetingelser, tilbyr vi utvidet garanti med fem ekstra år. Dette gir en sammenlagt garantiperiode på opptil 12 år. Vi har troen på vår naturlige kvalitet og har derfor ingen problem med å garantere deg fem ekstra år. Garantien gjelder for alle fabrikkmalte vinduer og dører produsert i impregnert furu, tre/alu eller PVC. 

Mer enn 10 års erfaring

Vi åpnet nettbutikken vår i 2007. Det betyr at vi har godt over 10 år med erfaring og utallige prosjekt bak oss. Fortell oss hvordan ditt drømmehus ser ut, så hjelper vi deg med å realisere drømmen med de perfekte dørene og vinduene etter dine ønsker og behov.

Over 200 000 fornøyde kunder

Tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder snakker for seg selv. Vi vektlegger kundetilfredshet utrolig høyt og ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse. Vi har hjulpet over 200 000 kunder med å realisere oppussingsdrømmene sine ved å gi støtte og veiledning gjennom hele prosessen. 

Vi setter utrolig stor pris på de vennlige tilbakemeldingene vi sitter igjen med fra fornøyde kunder. Vil du være den neste? 

Sparevinduer har alt du trenger

Hvis du skal bytte ut vinduene dine skal du ikke nøle med å kontakte Sparevinduer. Her kombinerer vi god kvalitet med rimelige priser. Du kan også dra nytte av å se våre kundereferanser og dermed finne inspirasjon til dine nye vinduer. Enten du ønsker et toppstyrt vindu med 1x2 glassruter eller ny inngangsdør, har vi det du leter etter.

Vi er opptatte av at du ikke skal gå på kompromiss med noe, og derfor tilbyr vi en rekke ulike tilpasningsmuligheter, både når det kommer til farger, materialer og typer vinduer. Det betyr at du hos Sparevinduer kan få akkurat det vinduet du trenger, uansett om du bor i et moderne hus med mange store vinduer, eller om det er et rustikt hus på landet.

Trenger du råd eller hjelp?

Vi er eksperter på dører og vinduer og vet at det å bytte dem ut kan føles ut som en stor oppgave. Det trenger det dog ikke å være, da du kan få hjelp fra ekspertene selv. Dersom du har noen spørsmål eller trenger råd til ditt prosjekt, er det bare til å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt spennende prosjekt.

På nettsiden vår kan du finne mange smarte videoguider og nyttig informasjon. Du kan også kontakte oss via telefon, e-post eller live chat. Våre erfarne og vennlige medarbeidere er alltid klare for å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et toppstyrt vindu?

  Et toppstyrt vindu åpnes enkelt med et grep i bunnen av vinduet, og åpnes utover i ca 60 grader via beslag som er montert øverst i vinduet. Det er et flott og moderne vindu.  Et toppstyrt vindu fås både med og uten sprosser og kan dermed passe til både eldre og mer moderne hustyper. De kan tilpasses i både farger og mål. 
 • Hvilket materiale skal jeg velge vinduet i?

  Det er ikke kun utseendet du kan bestemme selv når du velger et toppstyrt vindu. Du kan også velge å få det i både furutre, tre/alu og PVC, alt etter hvor mye vedlikehold og hvilket utseende du ønsker. Du kan lese mer om furutre her, tre/alu her og PVC her
 • Hva koster det å få skiftet vinduer og dører i hele huset?

  Prisen for kjøp av nye vinduer og dører avhenger av antallet, størrelse og valg av materiale. Du kan se 4 eksempler på hva det koster at få nye vinduer og dører til din bolig her