10 års garanti10 års garanti

VINDUER OG DØRER I PVC

Ønsker du lang levetid, moderne design og minimalt vedlikehold? Så er vinduer og dører i PVC et utmerket valg for deg. Les mer om PVC vinduer og dører her.

6 fordeler med vinduer og dører i PVC

 • 1 - Minimalt vedlikehold - fold ut

  En kjempe stor fordel med PVC vinduer og dører er at de stort sett er vedlikeholdsfrie. Rammen og karmen skal naturligvis vaskes en gang inni mellom, og de bevegelige delene skal smøres etter behov. Utover dette får du vinduer og dører som er veldig motstandsdyktige mot vær og vind. De holder seg flotte år etter år, uten at du skal male eller bruke mye tid på vedlikehold.

 • 2 - Lang levetid - fold ut

  Våre vinduer og dører i PVC laget av kvalitets materialer. Alle våre plast modeller er produsert med Rehau profiler som er noen av de beste og mest anerkjente på markedet.

  Kjøper du PVC vinduer eller dører hos Sparevinduer får du 10 års garanti på hele produktet – uten unntak. 

 • 3 - Høy isoleringsevne - fold ut

  Vinduer og dører i PVC har en bedre isoleringsevne sammenlignet med furu og tre/alu. PVC vinduer og dører blir produsert med flere kamre inne i profilene, dette bidrar til å redusere varmetapet, noe som hjelpe deg med å redusere varmeutgiftene.

 • 4 - Moderne design - fold ut

  De PVC vinduer og dører vi produserer i dag passer inn i mange forskjellige boligtyper. Utover at glansen er lavere end før og profilene er smalere, så betyr det at det på avstand nesten ikke er mulig å skille PVC vinduer og trevinduer fra hverandre. Gamle PVC vinduer hadde en høyere glans og ser tydeligere ut som plastikk, samt risiko for misfarging, det skal du ikke være nervøs for med nye vinduer og dører i PVC.

 • 5 - Enkel montering - fold ut

  Vinduer og dører i PVC er enkle å montere, med store justeringsmuligheter under montering. PVC passer derfor godt til alle typer hus og hytter, uansett veggmateriale.

  Ønsker du å vite mer om montering av PVC se her →

 • 6 - Glassklare fordeler når du velger PVC - fold ut

  Velger du å bestille nye vinduer og dører i PVC, så har du nå muligheten til å velge blant enda flere glasstyper.

  Du kan blant annet velge:

  • Anti dugg glass har en belegning på utvendig side av glasset som minimerer oppbyggingen av kondens samt dugg, dermed forbedrer du utsynet gjennom dine vinduer.

   I takt med at glass er blitt mer energivennlige og dermed isolerer bedre, så er det blitt større utfordringer med utvendig dugg på glass.

   Les mer om dugg her →

  • Selvrensende glass har en belegning på utvendigside av glasset som medfører at glasset kan holde seg renere lengere enn normalt glass.

   Belegningen påvirkes av ultrafiolette stråler til å nedbryte organisk dannede urenheter, deretter vann vil kunne skylle rutene rene. Utover dette medfører belegningen at man minimerer streker formet av vanndråper.

Priseksempel

Vinduer og dører i PVC er ekstra populære til hytter, delvis for den lange levertid, men spesielt på grunn av de vedlikeholdsfrie egenskapene. Ønsker du å bytte dine vinduer og dører på hytta til nye PVC produkter så kan du få et priseksempel på hva det vil koste.

 • 1x 2-veis dobbel balkongdør 199x199
 • 5 x 2-veis vinduer 99x99
 • 1 x terrassedør 1 rute 89x199
 • 2 x fastkarmsvinduer 1 rute 89x179
 • 1 x Ytterdør 1 fylling 1 rute 89x199

  49.100,-

Inspirasjon

PVC vinduer og dører er ikke kun et godt valg til hytter, de passer til langt de fleste boligtypene.

Vi har samlet et lite galleri med noen av våre mange vinduer og dører i PVC, så du kan bli inspirert til ditt neste vindusprosjekt.

Slik vedlikeholder du dine vinduer og dører i PVC

  En av de største fordelene med PVC er som sakt det minimale vedlikeholdet. Når du synes at dine PVC vinduer eller dører trenger til rengjøring skal du kun tørke bort skitt med en fuktig klut.

Når du rengjør dine plast vinduer og dører er det viktig at de kun blir rengjort med vanlige rengjøringsmidler, gjerne med en pH nøytral såpe.

 

 Det er en god ide å smøre vinduenes og dørenes beslag og hengsler etter behov. Før du smører beslag og hengsler er det viktig å rengjøre for skitt, da dette kan slite unødig på beslagene.

Det er viktig å være oppmerksom på å få tørket eventuelle olje søl av vinduet/karmen.

Vurderer du andre materialer?

Vi produserer vinduer og dører etter dine ønsker til mål, materialer, farger og detaljer.

Vinduer og dører i furu og tre/alu er begge gode materialer, og ditt valg handler om dine ønsker til utseende og vedlikehold.

 • Les mer om furu (fold ud)

  Tre er et klassisk valg for mange når det kommer til vinduer og dører. Har du et eldre hus som du ønsker å renovere er det sikre valget å skifte ut de gamle trevinduene og dørene med noen nye energivennlige i samme klassiske stil som den du allerede kjenner.

  • Naturlig materiale i god kvalitet
  • Ofte det billigste materialvalget
  • Fargen kan endres hvis du får lyst til å male i en annen farge

  Les mer om furu

 • Les mer om tre/alu (fold ud)

  Ønsker du et mer moderne uttrykk kan du med fordel vurdere vinduer og dører i tre/alu. Mange velger dette materialet av den enkle grunn at disse krever mindre vedlikehold enn vinduer og dører i tre. Den utvendige aluprofilen beskytter vinduet for vær og vind slik at du slipper å male tre/alu vinduene utvendig. Samtidig får du det sjarmerende naturlige utseende inne.

  • Minimalt vedlikehold
  • Praktisk utenfor, naturlig inne
  • Moderne utsende

  Les mer om tre/alu

Få rådgivningen du trenger!

Vi har dyktige rådgivere som sitter klare til å hjelpe deg videre i ditt prosjekt. Uansett om du har bruk for veiledning til valget av materialer, modeller eller er i tvil om hvordan du finner de korrekte målene. Kontakt oss, så vi kan få en snakk om akkurat ditt prosjekt og dine ønsker.