Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

+200 000 kunder

Sprossevinduer

Sprossevinduer gir din bolig et klassisk og elegant uttrykk, som vil gi glede i årtier.

Du kan her bestille dine nye sprossevinduer i spesialmål, du velger produkttype og utfyller dine spesifikasjoner.

Sprossevinduer

Du ser det nok for deg med det samme når du hører ordet sprossevinduer. Et hyggelig, gammeldags hus i treverk, med stokkroser og hvitmalt gjerde ut til veien. Termen ’sprossevinduer’ utstråler i seg selv av sjarme, romantikk og landlig idyll. Og samtidig refererer den rett og slett til den type vindu som er oppdelt i flere felt for hvert fag. Så uansett om du er til storbyens puls eller landlig sjarme – eller noe midt imellom – så kan sprossevinduer være nøyaktig det som passer til boligen din.


Hvis du bor i en eldre bolig med gamle vinduer, opplever du med garanti trekk og andre gener fra vinduene dine. Varmeregningen i boligen din bliver også kraftigt påvirket af gamle vinduer, da der er stort varmetab fra ældre vinduer. Hos Sparevinduer kan du få nye sprossevinduer som alle har de moderne fordelene som man ønsker fra nye vinduer. Dermed kan du få vinduer med et moderne komfortnivå uten å gå på kompromiss med vinduenes utseende, hvis du ønsker et klassisk og hyggelig utseende.Sett selv sammen sprossevinduene dine – kreative løsninger

Du kan sette sammen sprossevinduer nøyaktig som det passer deg når du kjøper dem hos Sparevinduer. Du bestemmer selv antall fag og felter – vi har alt fra ett fag med to ruter til fire fag med å mye som 32 ruter. Et sprossevindu med 3x3 eller 2x2 glassfelt er de mest tradisjonelle valgene, og tilføyer alltid mye sjarme til en bolig. Så det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan sette sammen din glassfasade av sprossevinduer. Du kan også kombinere dem med f.eks. en dobbelt balkongdører eller en fin billig stalldør. Mulighetene er mange og gir hjemmet ditt et helt spesielt, personlig preg.

Hos Sparevinduer finner du alltid gode tilbud på sprossevinduer. Du kan også her se vinduer som er på lager.


Veiledning til valg av
materiale til sprossevinduer

Når du kjøper nye sprossevinduer har du mulighet for å velge mellom tre forskjellige materialer. Dette valget er det viktigste valget du skal treffe i forbindelse med vinduskjøpet ditt, for det er det valget, som vil ha størst effekt på vinduene dine.


Sprossevinduer i tre

Eldre vinduer er oftest laget i tre, og mange velger også å kjøpe nye sprossevinduer i tre for å bevare husets originale utseende.

Alle trevinduer hos Sparevinduer er fremstillet i kjernetre av en høy kvalitet. Det betyr blant annet at de har en høy kjerneprosent, hvilket sikrer at de kan klare vind og vær i mange år uten råd. Dessuten er tre også det billigste av våre tre materialer, så det er også det rette valget hvis du gjerne vil spare penger.

Velger du vinduer i tre må du være forberedt på at de krever litt vedlikehold. Det er nødvendig å male den utvendige delen an vinduene med noen års mellomrom, hvis du vil sikre at de holder i mange år.

Sprossevinduer i tre/alu

Tre/alu vinduer er et moderne alternativ til trevinduer, og det er etter hvert ved å bli det fortrukne vindusmaterialet i Norge. Derfor kan du naturligvis også bestille sprossevinduer i tre/alu hos oss.

Vinduer i tre/alu er trevinduer som er bekledt med en tynn liste av aluminium på yttersiden. Listen av aluminium beskytter vinduets ytterside, hvilket betyr at de blir utsatt for mindre slit fra vind og vær. Dette betyr også at de har mindre vedlikehold enn trevinduer, så de kan være et godt alternativ hvis du gjerne vil ha vinduer med mindre vedlikeholdelse.

Tre/alu vinduer har fortsatt en treprofil innvendig, hvilket mange er glade for ved sprossevinduer. Den innvendige siden av vinduet bevarer nemlig det klassiske utseendet som passer godt til mange hus med sprossevinduer.

Sprossevinduer i plast

Du har også mulighet for å kjøpe våre sprossevinduer i plast. Disse vinduer er produsert i PVC, hvilket er et veldig motstandsdyktig materiale. Det krever ikke vedlikehold, og de skal bare tørkes av med en fuktig klut hvis de skulle bli skitne.

Vinduer i plast passer særlig godt til moderne boliger, men de kan også brukes i eldre bygninger. Velger du vinduer i plast kan du vurdere om du kanskje skal velge en annen farge enn hvit. Sorte vinduer kan for eksempel gi et pent utseende.

Få den beste prisenpå nye sprossevinduer

Hvis du er på utkikk etter sprossevinduer er du med garanti også interessert i å få den beste prisen på de nye vinduene dine, når de gamle vinduer skal skiftes ut. Hos Sparevinduer har du mange vinduer å velge imellom, og du får også den beste prisen.

Under kan du lese mer om våre billige priser på vinduene våre, og du kan også lese mer om vår garanterte prismatch på vinduer.Sånn finner du prisen på de billige sprossevinduene dine

Er du på jakt etter et sprossevindu kan du enkelt finne det her. Inntast de aktuelle målene og beslutt deg for diverse spesifikasjoner – ett vindu av gangen. Så ser du enkelt prisberegningen pr stk. og kan deretter gå videre til bestilling.
Det er verdt å være oppmerksom på at valgene dine kan påvirke den endelige prisen på sprossevinduet ditt mye. Du har for eksempel mulighet for å ta mange valg som sparer deg penger når du setter sammen vinduene dine.Prismatch på sprossevinduer

Viste du forøvrig at vi hos Sparevinduer tilbyr prismatch? Det betyr at vi løpende sjekker prisene våre så vi alltid kan gi deg den beste prisen. Skulle du – imot forventning – finne f.eks. billige sprossevinduer et annet sted, så matcher vi prisen. Sprossevinduer selges i alle prisklasser, men du får alltid den beste prisen når du velger å handle hos Sparevinduer.

Les evt. også om sidehengslede vinduer eller toppstyrte vinduer – hos oss finner du alle gjengse former for vinduer og dører.


Kjøp av vinduer hos SpareVinduer

Sparevinduer forhandler naturligvis også annet enn sprossevinduer, og i utvalget vårt kan du finne alt fra heveskyvedører til topp moderne 2 veis vinduer til faste lave priser.

HUSK: Det er mange fordeler ved å kjøpe dørene dine hos Sparvinduer. I tillegg til at våre dører er billige, er de også energi- og CE-merkede, og vi leverer direkte til deg fra vår egen fabrikk – uten dyre mellomledd.

Ring til oss på telefon 66 90 03 03 eller send en epost til post@sparevinduer.no å få et tilbud.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et sprossevindu?

  Et sprossevindu er et klassisk og sjarmerende vindu som kan være delt opp i flere fag og felter.
 • Hvilke hustyper passer et sprossevindu til?

  Et sprossevindu er et klassisk og sjarmerende vindu som kan være delt opp i flere fag og felter.
 • Hva koster sprossevinduer?

  Sprossevinduer varierer mye i pris da det avhenger av hvilket materiale du velger, størrelse, farger og antall fag og felter. Du kan se våre priser her. Finn ønsket vindu, fyll inn dine mål og valg, se med engang din pris.
 • Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører?

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.