Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Pris på bytte av vindu og dør: Hva koster det å få nye vinduer og dører til boligen?

Ønsker du å bytte til nye vinduer og dører hjemme, men er usikker på hvor mye det kommer til å koste? Dette er et tema vi har mye erfaring med, så vi ønsker å hjelpe deg på vei med noen priseksempler samt nyttig informasjon å tenke gjennom. 

Nedenfor finner du eksempler på hva det kan koste å få nye vinduer og dører til en bolig. Vi viser tre totalpriser for produkter i de ulike materialene furu, tre/alu og PVC. Prisene er basert på de mest populære størrelsene og valgene fra vårt utvalg for fire ulike boligtyper: 

 • Rekkehus
 • 70-tallshus
 • Enebolig
 • Villa

Finn den hustypen som matcher boligen din best og se eksempler på pris for å skifte ut vinduer og dører. Du kan enkelt klikke på linkene for å åpne de eksakte produktene vi referer til, eller bla gjennom alle våre vinduer og dører.

(OBS! Bildene er kun til illustrasjon)


Priseksempler


Rekkehus

Pris for dører & vinduer med god isoleringsverdi:

 • Furu: 70 485,-
 • Tre/alu: 86 865,-
 • PVC: 91 406,-
De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

70 tallshus

Pris for dører & vinduer med god isoleringsverdi:

 • Furu: 99.182,-
 • Tre/alu: 109.133,-
 • PVC: 107.568,-
De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Villa

Pris for dører & vinduer med god isoleringsverdi:

 • Furu: 62 631,-
 • Tre/alu: 66 924,-
 • PVC: 82 736,-
De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Enebolig

Pris for dører & vinduer med god isoleringsverdi:

 • Furu: 109 755,-
 • Tre/alu: 124 291,-
 • PVC: 156 142,-
De oppgitte prisene er veiledende og det tas forbehold for prisendringer, kampanjetilbud mm. Alle priser er inkl. moms. Ytterdører er inkludert grep og lås.

Pris for bytte vindu og dører – tenk gjennom dette  

Priseksemplene ovenfor er der for å gi deg en generell idé om hva det kan koste å bytte ut dører og vinduer i boligen din. Ettersom alle har ulike ønsker og behov, er det ikke mulig for oss å gi en fasit uten å vite mer om prosjektet ditt. Dersom du ønsker et skreddersydd tilbud for dine planer er det bare til å ta kontakt med oss så hjelper vi deg på vei.

Pris på vinduer og dører vil avhenge av utgangspunktet ditt og hva du ønsker å bytte ut. Før du tar kontakt med oss eller begynner å se på ulike produkt, kan det være greit å tenke gjennom følgende:

 • Hvor mange dører og/eller vinduer ønsker du å bytte ut?
 • Hvilken stil ønsker du at de nye produktene skal ha?
 • Hva er det viktigste for deg når du skal velge dine dører og vinduer?

Velg mellom ulike dører og vinduer  

I vårt utvalg kan du bla gjennom mange ulike dører og vinduer for å finne noe som passer til ditt hjem, ditt budsjett og dine ønsker. Vi tilbyr alternativ til hele huset, slik at du kan bytte ut alle vinduer og dører eller kun noen få for en liten oppfriskning.

Vi har blant annet rimelige vinduer til vegg og tak. Du kan her velge mellom ulike alternativ som toppsving vindu eller vendbare vinduer. Vi tilbyr også ulike design som vinduer med sprosser. Dette gjør at du kan endre stilen på boligen ved å enkelt bytte ut et par vinduer til et nytt design.

Det samme gjelder også for dører. Ved å for eksempel friske opp inngangspartiet med en dobbel ytterdør vil fasaden raskt få en «uplift» og gi et mer elegant uttrykk for både besøkende og forbipasserende. Vi tilbyr et stort utvalg av dører innen ulike kategorier som: 

Perfeksjoner etter dine ønsker
Merk at produktene du ser i vår katalog bare er selve basen av døren eller vinduet. Når du klikker deg inn på et produkt, kan du gjøre endringer og legge til ekstra valg for å skape akkurat det du er på utkikk etter. 

Du kan starte med å endre størrelsen til å passe akkurat det du trenger. Målene du fyller inn gjelder utvendige karmmål og vi produserer produktet etter akkurat disse målene. Med eksakte mål vil du enkelt kunne montere døren eller vinduet selv.

Du kan også endre designet på produktene våre ved å endre detaljer som:

 • Materiale
 • Glass
 • Farge
 • Tilbehør
   

Hvert produkt har mange valgmuligheter. Etter hvert som du gjør endringer, ser du tydelig informasjon om hva alle tillegg koster, samt hva den oppdaterte, totale prisen for produktet blir. 

Hvorfor velge Sparevinduer for dine vinduer og dører  

Uansett om du skal bytte ut kun ett vindu eller alle vinduer og dører i boligen din, er vi klare til å bistå med støtte og faglig kompetanse. Vi i Sparevinduer er eksperter på å realisere drømmene til våre kunder. Det å velge oss kommer med mange fordeler og her ønsker vi å kort forklare noen av dem.

10 års garanti
I tillegg til fem års garanti i henhold til våre handelsbetingelser, tilbyr vi utvidet garanti med fem ekstra år. Dette gir en sammenlagt garantiperiode på hele 10 år. Garantien gjelder for all fabrikkmalte vinduer og dører produsert i impregnert furu, tre/alu eller PVC. Vi har troen på vår nordiske kvalitet og har derfor ingen problem med å garantere deg fem ekstra år.

Mer enn 10 års erfaring
Vi åpnet nettbutikken vår i 2007. Det betyr at vi har godt over 10 år med erfaring og utallige prosjekt bak oss. Se for deg drømmehuset ditt. Hvordan ser det ut? Fortell oss, så hjelper vi deg med å realisere drømmen med de perfekte dørene og vinduene etter dine behov.

Over 200 000 fornøyde kunder
Tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder taler for seg selv. Vi vektlegger kundetilfredshet utrolig høyt og ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse. Vi har hjulpet over 200 000 kunder med å realisere oppussingsdrømmene sine ved å gi støtte og veiledning gjennom hele prosessen veien. 

Vi setter utrolig stor pris på de vennlige tilbakemeldingene vi sitter igjen med fra fornøyde kunder. Vil du være den neste? 

Trenger du råd eller hjelp?

Vi er eksperter på dører og vinduer og vet at det å bytte dem ut kan føles ut som en stor oppgave. Det trenger det dog ikke å være, da du kan få hjelp fra ekspertene selv. Dersom du har noen spørsmål eller trenger litt råd for prosjektet ditt, er det bare til å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine spennende prosjekt.