2-veis - kipp & Smal fastkarm

2 veis vinduer er et særlig funksjonelt vindu fordi det gir deg en rekke ulike åpningsmuligheter. Dette gir fleksibilitet for ventilasjon og enkel rengjøring. Perfekt for å tilpasse luftstrømmen og skape et komfortabelt inneklima – utforsk våre ulike modeller nedenfor.

2 veis vinduer

Denne vindustypen er særlig kjennetegnet ved at det alltid åpnes innover og kan enten dreies inn i rommet, så vinduet åpnes helt opp, eller settes i lås, så vinduet står på gløtt. Dermed kan du få frisk luft inn i boligen og ventilere uten at det trekker inn.
2 veis vinduer er spesielt nyttige i boliger eller bygg hvor det kan være vanskelig å pusse vinduet utenfra. Et vindu med kipp dreh kan nemlig vippes helt inn, så du kan pusse vinduet innenfra. Samtidig kan vinduet brukes som den lovpliktige fluktvei/nødutgang forutsatt at kravet om mål overholdes.
Du finner lett våre priser på 2 veis vinduer, du legger bare det ønskede vinduet i kurven, og du vil straks kunne se den endelige prisen.

Merk: Fås kun i plast og med 70 mm karm.

Les om lignende produkter: toppsving vinduer og toppstyrt vindu, eller se priser på alle vinduer på spesialmål.

Du kan også lese om hvordan man måler vinduerpvc vinduer eller redningsåpning.

Kanskje du er mer interessert i et takvindu?

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er et 2-veisvindu?

    Et 2-veisvindu åpnes alltid inn i det rommet det er montert i. Vinduet kan både settes på kipp så det vipper inn i topp og er åpent på klem, og det kan sideveis åpnes helt, så det på den måten er mulig å vaske vinduet på begge sider mens man står innenfor.
  • Kan man få vinduer som åpner innover?

    Hos Sparevinduer kan du kjøpe et 2-veisvindu som kan åpne innover. Et 2-veisvindu er det eneste vinduet som kan åpnes innover, og brukes ofte i leiligheter eller i andre etasje, da det er mulig å vaske vinduet på begge sider mens man står innenfor.
  • Hvilket materiale skal jeg velge vinduet i?

    Hvis du velger et 2-veisvindu kan du velge det i både tre, tre/alu og PVC. Hvilket materiale du velger avhenger i høyere grad av hvilket uttrykk du gjerne vil gi boligen din og hvor meget du vil vedlikeholde vinduene.  PVC krever minst vedlikehold, mens tre krever mye vedlikehold. Samtidig gir PVC og tre/alu et mer moderne uttrykk, mens tre gir et tradisjonelt uttrykk.