Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

2-veis, kipp & Smal fastkarm

2 veis vinduer, også kaldt innadslående vinduer, fra Sparevinduer, er en fleksibel løsning der du har flere åpningsmuligheter.

Finn din rabatt på ditt nye 2 veis vindu (også kalt dreh kipp vindu) ved å skrive inn dine mål og spesifikasjoner – du vil med det samme se din pris.

2 veis vinduer

Denne vindustypen er særlig kjennetegnet ved at det alltid åpnes innover og kan enten dreies inn i rommet, så vinduet åpnes helt opp, eller settes i lås, så vinduet står på gløtt. Dermed kan du få frisk luft inn i boligen og ventilere uten at det trekker inn.
2 veis vinduer er spesielt nyttige i boliger eller bygg hvor det kan være vanskelig å pusse vinduet utenfra. Et vindu med kipp dreh kan nemlig vippes helt inn, så du kan pusse vinduet innenfra. Samtidig kan vinduet brukes som den lovpliktige fluktvei/nødutgang forutsatt at kravet om mål overholdes.
Du finner lett våre priser på 2 veis vinduer, du legger bare det ønskede vinduet i kurven, og du vil straks kunne se den endelige prisen.

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Merk: Fås kun i plast og med 70 mm karm.

Les om lignende produkter: toppsving vinduer og toppstyrt vindu, eller se priser på alle vinduer på spesialmål.

Du kan også lese om hvordan man måler vinduerpvc vinduer eller redningsåpning.

Kanskje du er mer interessert i et takvindu?

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er et 2-veisvindu?

    Et 2-veisvindu åpnes alltid inn i det rommet det er montert i. Vinduet kan både settes på kipp så det vipper inn i topp og er åpent på klem, og det kan sideveis åpnes helt, så det på den måten er mulig å vaske vinduet på begge sider mens man står innenfor.
  • Kan man få vinduer som åpner innover?

    Hos Sparevinduer kan du kjøpe et 2-veisvindu som kan åpne innover. Et 2-veisvindu er det eneste vinduet som kan åpnes innover, og brukes ofte i leiligheter eller i andre etasje, da det er mulig å vaske vinduet på begge sider mens man står innenfor.
  • Hvilket materiale skal jeg velge vinduet i?

    Hvis du velger et 2-veisvindu kan du velge det i både tre, tre/alu og PVC. Hvilket materiale du velger avhenger i høyere grad av hvilket uttrykk du gjerne vil gi boligen din og hvor meget du vil vedlikeholde vinduene.  PVC krever minst vedlikehold, mens tre krever mye vedlikehold. Samtidig gir PVC og tre/alu et mer moderne uttrykk, mens tre gir et tradisjonelt uttrykk.