Dette sier kundene våre

Hos Sparevinduer vektlegger vi kundetilfredshet utrolig høyt, det er viktig at alle våre kunder har en god opplevelse i forbindelse med deres vindusprosjekt. Et godt kjøp handler om tillit og troverdighet, og at kjøpet er enkelt og overskuelig, helt fra elementene blir bestilt til de sitter i huset. Her kan du lese om hvordan noen av våre kunder har opplevd å handle hos Sparevinduer.no.

Olav Grøttebø
fra Lærdalsøyri
 
"Eg er fyrst og fremst nøgd med sluttproduktet. Eg restaurerer eit gamalt hus og produkta til Sparevinduer passa veldig godt. Heimesida til Sparevinduer som du nyttar ved bestilling er veldig god og enkel å bruke. Etter bestilling får du ein frist på 12 timar til å eventuelt å justere på bestillinga. Det er då lurt å be om å få tilsendt målskisser med spesifikasjonar. Slik kan du sjølv kontrollere og samanlikne måla på ulike ruter og andre detaljar. Til døme dersom du ynskjer å ha lik rutestørrelse på eit to-fag vindauge og eit tre-fag vindauge må du prøve deg fram. Dersom du byggjer nytt hus eller har høve til å endre på utsparing for vindauge i eksisterande vegg, kan du slik få eit gjennomgåande uttrykk på vindauger. Eg oppnådde dette med litt korrigering.

Heile prosessen frå bestilling til levering var profesjonell og produkta vart levert til avtala tid og kvalitet."
Tor Anders
 
"Sparevinduer fant jeg ved å google "vinduer" Lettfattelig å grei side å navigere seg i. Sammenlignet med andre, er Dere gode på pris. Har før kjøpt noen kjeller vinduer, og var kjempefornøyd med disse. Var derfor ikke redde for å kjøpe vinduer til huset. Det var utrolig enkelt å krysse av hvordan jeg ville ha vinduet. Leveransen gikk utrolig greit. Ble trillet inn i gården, og så var det bare å sette igang. Resultatet er jeg kjempefornøyd med, og kommer nok til å bruke Dere hvis jeg skal kjøpe nye vinduer til hus eller hytte.
Tusen takk."

Øystein Rylander
fra Drangdal
 
"Enkel bestilling på hjemmesiden og jeg fikk hjelp. Levering helt i topp, hjem til hytta til avtalt tid. Kjempe fornøyd med resultatet, pent og greit og praktisk!"

Paul Edvindsen
fra Bodø
 
"Fant Sparevinduer på nett via annonser og valgte Sparevinduer pga. stort utvalg og pris. Lett å bestille på hjemmesiden og hurtig levering rett på dør, godt embalert. Har kjøpt 7 vinduer og en balkongdør - monterte dem selv og alle mål stemte! Veldig fornøyd med resultatet."
Paul kjøpte
 

Ingrid Moen
fra Notodden
 
"Det var enkelt å bestille. Veldig greit levering og fornøyd med produktet. Kjempe fornøyd med det endelige resultatet!"
Ingrid kjøpte
 

Rolf Hansen
fra Sponvika
 
"Lett å snakke med folk hos dere å lett å snakke med folk hos dere med riktige beslutninger. Levering rett til døren - ingen problemer. Topp produkt og meget pene. Vi er 100% fornøyd med all service, og med sluttresultat."