VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Dette sier kundene våre

Hos Sparevinduer vektlegger vi kundetilfredshet utrolig høyt, det er viktig at alle våre kunder har en god opplevelse i forbindelse med deres vindusprosjekt. Et godt kjøp handler om tillit og troverdighet, og at kjøpet er enkelt og overskuelig, helt fra elementene blir bestilt til de sitter i huset. Her kan du lese om hvordan noen av våre kunder har opplevd å handle hos Sparevinduer.no.
 
Tor Anders
 
 Sparevinduer fant jeg ved å google "vinduer" Lettfattelig å grei side å navigere seg i. Sammenlignet med andre, er Dere gode på pris. Har før kjøpt noen kjeller vinduer, og var kjempefornøyd med disse. Var derfor ikke redde for å kjøpe vinduer til huset. Det var utrolig enkelt å krysse av hvordan jeg ville ha vinduet. Leveransen gikk utrolig greit. Ble trillet inn i gården, og så var det bare å sette igang. Resultatet er jeg kjempefornøyd med, og kommer nok til å bruke Dere hvis jeg skal kjøpe nye vinduer til hus eller hytte.. Tusen takk. 
 
 
Øystein Rylander
fra Drangdal
 Enkel bestilling på hjemmesiden og jeg fikk hjelp. Levering helt i topp, hjem til hytta til avtalt tid. Kjempe fornøyd med resultatet, pent og greit og praktisk!   
 
 
Paul Edvindsen
fra Bodø
 Fant Sparevinduer på nett via annonser og valgte Sparevinduer pga. stort utvalg og pris. Lett å bestille på hjemmesiden og hurtig levering rett på dør, godt embalert. Har kjøpt 7 vinduer og en balkongdør - monterte dem selv og alle mål stemte! Veldig fornøyd med resultatet. 
 
 
Ingrid Moen
fra Notodden
 Det var enkelt å bestille. Veldig greit levering og fornøyd med produktet. Kjempe fornøyd med det endelige resultatet! 
Ingrid kjøpte
 
 
Rolf Hansen
fra Sponvika
 Lett å snakke med folk hos dere å lett å snakke med folk hos dere med riktige beslutninger. Levering rett til døren - ingen problemer. Topp produkt og meget pene. Vi er 100% fornøyd med all service, og med sluttresultat.