Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Krysspost Kombinasjon

Populære vinduer som er særlig velegnet til eldre renoverte eiendommer.

Hos SpareVinduer finner du et bredt utvalg av Krysspost-kombinasjoner. Vinduet består av tre fag og kan settes sammen av flere forskjellige rutestørrelser.

Romantiske Krysspost-kombinasjonsvinduer – til deg som vil bevare den klassiske stilen

Hos Sparevinduer finner du et stort utvalg av flotte vinduer i mange forskjellige utforminger. Vinduet består av tre fag, og skaper en pen fasade og masse lys til boligen din. 
I en klassisk Krysspost-kombinasjon er midtpartiet fast og vinduet åpnes i begge sider. Vi designer vinduet etter dine mål og ønsker, og du velger selv hvor mange sprosser vinduet skal ha. 
Vil du høre mer om våre Krysspost-kombinasjonsvinduer er vi her for å hjelpe. Vi sitter klar på både telefon, chat og e-post for å hjelpe deg med å finne akkurat de vinduene du ønsker.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

  • Hva er krysspost-kombinasjonsvinduer?

    Krysspost-kombinasjonsvinduer er sidehengslede og lette å betjene med enten grep eller hasper. Vinduene har et klassisk og elegant uttrykk, som primært brukes i eldre og større boliger, minimum med en andre etasje, hvor den opprinnelige og herskapelige stilen ønskes beholdt. Du kan se alle våre krysspost-kombinasjonsvinduer her.
  • Kan man få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere varianter?

    Hos Sparevinduer kan du få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere variasjoner, mål og farger. På den måten kan du designe dine egne vinduer ved å velge din egen variant og farger til.
  • Er det garanti på nye vinduer og dører? 

    Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre vinduer og dører. Du kan lese mer om dette her.