Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Krysspost Kombinasjon

Populære vinduer som er særlig velegnet til eldre renoverte eiendommer.

Hos SpareVinduer finner du et bredt utvalg av Krysspost-kombinasjoner. Vinduet består av tre fag og kan settes sammen av flere forskjellige rutestørrelser.

Romantiske Krysspost-kombinasjonsvinduer – til deg som vil bevare den klassiske stilen

Hos Sparevinduer finner du et stort utvalg av flotte vinduer i mange forskjellige utforminger. Vinduet består av tre fag, og skaper en pen fasade og masse lys til boligen din. 
I en klassisk Krysspost-kombinasjon er midtpartiet fast og vinduet åpnes i begge sider. Vi designer vinduet etter dine mål og ønsker, og du velger selv hvor mange sprosser vinduet skal ha. 
Vil du høre mer om våre Krysspost-kombinasjonsvinduer er vi her for å hjelpe. Vi sitter klar på både telefon, chat og e-post for å hjelpe deg med å finne akkurat de vinduene du ønsker.

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er krysspost-kombinasjonsvinduer?

    Krysspost-kombinasjonsvinduer er sidehengslede og lette å betjene med enten grep eller hasper. Vinduene har et klassisk og elegant uttrykk, som primært brukes i eldre og større boliger, minimum med en andre etasje, hvor den opprinnelige og herskapelige stilen ønskes beholdt. Du kan se alle våre krysspost-kombinasjonsvinduer her.
  • Kan man få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere varianter?

    Hos Sparevinduer kan du få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere variasjoner, mål og farger. På den måten kan du designe dine egne vinduer ved å velge din egen variant og farger til.
  • Er det garanti på nye vinduer og dører? 

    Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre vinduer og dører. Du kan lese mer om dette her.