VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Krysspost Kombinasjon

Krysspost Kombinasjon

Populære vinduer som er særlig velegnet til eldre renoverte eiendommer.

Hos SpareVinduer finner du et bredt utvalg av Krysspost-kombinasjoner. Vinduet består av tre fag og kan settes sammen av flere forskjellige rutestørrelser.

 

Romantiske Krysspost-kombinasjonsvinduer – Til deg som vil bevare den klassiske stilen.

Hos Sparevinduer finner du et stort utvalg av flotte vinduer i mange forskjellige utforminger. Vinduet består av tre fag, og skaper en pen fasade og masse lys til boligen din. 

I en klassisk Krysspost-kombinasjon er midtpartiet fast og vinduet åpnes i begge sider. Vi designer vinduet etter dine mål og ønsker, og du velger selv hvor mange sprosser vinduet skal ha. 

Vil du høre mer om våre Krysspost-kombinasjonsvinduer er vi her for å hjelpe. Vi sitter klar på både telefon, chat og e-post for å hjelpe deg med å finne akkurat de vinduene du ønsker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er krysspost-kombinasjonsvinduer?
Krysspost-kombinasjonsvinduer er sidehengslede og lette å betjene med enten grep eller hasper. Vinduene har et klassisk og elegant uttrykk, som primært brukes i eldre og større boliger, minimum med en andre etasje, hvor den opprinnelige og herskapelige stilen ønskes beholdt. Du kan se alle våre krysspost-kombinasjonsvinduer her.

Kan man få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere varianter?

Hos Sparevinduer kan du få krysspost-kombinasjonsvinduer i flere variasjoner, mål og farger. På den måten kan du designe dine egne vinduer ved å velge din egen variant og farger til.

Er det garanti på nye vinduer og dører? 
Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre vinduer og dører. Du kan lese mer om dette her.