Runde og buede vinduer

Denne siden gir deg en oversikt over de ulike modellene vi tilbyr av buede og runde vinduer. Utforsk alt fra fastkarmsvindu i sirkel, til buet sidehengslet vindu med halvsirkel.

Kort om runde og buede vinduer

Buede og runde vinduer har ikke de tradisjonelle rette linjene som andre vinduer, men skiller seg ut ved å ha en buet form eller en helt rund sirkel-form.

Oppdag sjarmen og skjønnheten til våre runde og buede vinduer! Vinduene er en blanding av tidløs og morderne som får enhver fasade til å skille seg ut. Derfor er disse modellene populære både til eldre, tradisjonelle bygninger og nyere, moderne bygninger. Enten du ønsker å renovere et eldre hjem, skape en imponerende fasade eller legge til karakter i et moderne prosjekt, kan disse runde og buede vinduene være svaret.

Det er viktig at vinduene også er funksjonelle - hos oss går ikke estetikk på bekostning av funksjonalitet. De ulike modellene har ulike funksjoner, men felles er at de slipper inn rikelig med lys og isolerer og ventilerer godt. Det er helt avgjørende at du har vinduer som bidrar til en god, stabil temperatur og en hyggelig atmosfære hjemme.

Når du bestiller vinduer hos oss, kan du designe dem helt selv. Det betyr, at du kan legge inn dine spesifikasjoner omkring blant annet farge, glasstype og materiale. Vinduene dine skal nemlig være passe din smak, dine behov og din bolig.

 

buet vindubuet vindu
rundt vindurundt vindu