Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Glassfasader

Ved å kjøpe glassfasade fra Sparevinduer har du fleksibiliteten til å bygge det du drømmer om av utestue, hagerom eller vinterhage med mer og slippe inn mer naturlig lys hjemme. Her kan du se vårt utvalg av glassfasade-modeller tilgjengelig for personlig tilpasning og bestilling. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker personlig veiledning, kan du ta kontakt med oss.

Lys opp hjemme med glassfasade

En glassfasade kan ses på som et vindu som strekker seg fra gulv til tak og gjerne kombineres i bredden for å skape en «vegg av glass» eller et større åpent område for god utsikt ut og innslipp av naturlig lys inn.

Fasaden kan bestå av kun glass som et stort vindu, eller komme med litt fylling.

Et glassparti eller en glassfasade kan være en riktig god løsning for å blant annet få mer lys inn i hjemmet, skape mer plass ved å utvide et mindre oppholdssted eller innglassere en terrasse til et koselig uterom.

Uansett hvilke planer du har for dine glassparti, kan våre modeller og muligheter for personlig tilpasning la deg skape ditt drømmedesign akkurat etter dine mål og ønsker.


Skap det du ønsker med Sparevinduer

Våre glassfasader kommer i mange ulike modeller, med ulikt antall ruter samt eventuell fylling og åpning. Hos oss i Sparevinduer kan du starte med å velge hvilken modell du foretrekker og så åpne denne modellen for å gjøre videre tilpasning etter egne ønsker og behov. Vi tilbyr nemlig muligheten for personlig design hvor du kan legge inn og endre blant annet:

 • Bredde og høyde etter egne mål
 • Ønsket materialtype av tre, tre/alu eller PVC
 • Ønsket glass og glassdesign
 • Designdetaljer som farge, profil og list
 • Eventuelle tilbehør med mer

Takket være våre enkle valgmuligheter for skreddersydde mål og tilleggsvalg, kan du skape glassfasader som passer akkurat dine ønsker og behov. En glassfasade dekker vanligvis hele vegghøyden, men du kan også velge å inkludere litt høyde fra gulv til vindu starter ved hjelp av å legge inn de eksakte målene du ønsker eller kombinere fasaden med andre modeller som noen balkongdører eller sidefelter.

Dersom du ønsker flere av samme glassfasade etter samme mål og design, kan du velge antall og legge dem til i handlekurven i ett. Dersom du ønsker å bruke flere forskjellige typer av glassfasader gjør du én ferdig om gangen. Etter hvert som du gjør eventuelle endringer vil du se at prisen oppdateres med en gang for å reflektere totalprisen som inkluderer alt av tilleggsvalg. Du vil også kunne se forventet leveringstid under prisen.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva brukes glassfasader til? 

  Glassfasader kan brukes til blant annet utestue, hagestue, vinterhage eller orangeri. Glasspartiene kan både stå alene i veggen eller bygges sammen til et større parti. Her er det kun fantasien som setter grenser.

 • Kan jeg selv bestemme målene på min glassfasade? 

  Ja, alle våre glassfasader lages i spesialmål. Dette betyr at de produseres etter dine mål og ønsker så du kan få akkurat det du drømmer om. Glassfasader settes ofte sammen med en av våre dører for at få en komplett utestue.

 • Hva burde jeg være oppmerksom på når jeg vil kjøpe glassfasade?

  Hvis du vurderer å kjøpe glassfasader burde du blant annet være oppmerksom på valget av både dør og glassfasade, for å sjekke at sammensetningen gir mening og passer sammen. I tillegg burde du være oppmerksom på blant annet fargevalg, takkonstruksjonen og husets oppbygging.