Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Glassfasader

Med glassfasader fra Sparevinduer har du fleksibiliteten til å bygge den utestue/hagestu, hagerom eller vinterhage, du drømmer om.

 

Beregn din pris og rabatt ved å fylle inn dine ønskede mål.

Glassfasader

Et glassparti eller en glassfasade kan være en riktig god løsning for å få mer lys inn i huset eller skape mer plass ved å utvide et mindre oppholdssted – innglassing av terrasse. 
Du sammensetter og bygger lett dine glassfasader etter mål her. Velg hvilken type du ønsker, velg antall og skriv inn de eksakte målene du har bruk for.  Deretter velger du bl.a. materiale, farge, lister og glasstype.
Skal du bruke flere forskjellige typer av glassfasader gjør du én ferdig om gangen. Se prisene på glassfasadene heretter.
Husk : Vi gir 10 års garanti på alle glassfasader i malt tre og tre/alu.
Se en oversikt over alle våre vinduer etter mål eller dører etter mål.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

  • Hva brukes glassfasader til? 

    Glassfasader kan både brukes til utestue, haagestue, vinterhage eller orangeri. Glassfasader kan både stå alene i veggen eller bygges sammen til et større stueparti eller til en utestue. Mulighetene er altså uendelige.
  • Kan jeg selv bestemme målene på glassfasader? 

    Alle glassfasader lages i spesialmål, hvilket vil si at de lages etter dine mål og ønsker så du kan få akkurat den utestuen du drømmer om. Glassfasader settes ofte sammen med en av våre dører for at få en komplett utestue.
  • Hva skal jeg være oppmerksom på når jeg vil kjøpe glassfasader?

    Hvis du vurderer å kjøpe glassfasader burde du blant annet være oppmerksom på valget av både dør og glassfasader, så sammensetningen gir mening. I tillegg burde du være oppmerksom på blant annet fargevalg, takkonstruksjonen og husets oppbygging.