Vindusdører

Vindusdører er en moderne modell der hele døren er i glass. De tilbyr et vakkert utseende, naturlig lys og praktisk tilgang til utendørsområdet. La deg inspirere av våre produkter og spesifiser vindusdøren etter dine mål, ønsker og preferanser!

 1. Vindusdør

  Vindusdør 1 rute

  fra kr 8 515
  Velg dør
 2. Vindusdør

  Vindusdør 3 ruter

  fra kr 9 189
  Velg dør
 3. Vindusdør

  Vindusdør 4 ruter

  fra kr 9 454
  Velg dør
 4. Vindusdør

  Vindusdør 5 ruter

  fra kr 9 720
  Velg dør
 5. Vindusdør

  Vindusdør 6 ruter

  fra kr 10 027
  Velg dør
 6. Vindusdør

  Vindusdør 8 ruter

  fra kr 10 432
  Velg dør
 7. Vindusdør

  Vindusdør 10 ruter

  fra kr 10 837
  Velg dør
 8. Vindusdør

  Vindusdør 11 ruter

  Velg dør
 9. Vindusdør

  Vindusdør 12 ruter

  fra kr 11 243
  Velg dør

Få råd til forandring med en ny flott terrassedør 

Ønsker du et flott utsyn til hagen, med mulighet til å åpne opp til naturen? Så skal du velge en vindusdør – en vindusdør er en balkongdør med en smal rammekonstruksjon, slik at døren får et større glassfelt, dette gir et ekstra stort lysinnfall og et flott utsyn til naturen utenfor. Den store glassflaten gjør også at du utnytter solens stråler maksimalt. Vindusdøren forbinder ute og inne med det lette design slik at du hurtig føler deg i et med naturen.

Har du et stort vindusparti med en dør, vil det være opplagt å velge en vindusdør som passer i designet til de vinduene som står i nærheten.


Hva er en vindusdør? 

En vindusdør er en balkongdør, men med samme rammeproporsjoner som et vindu. Velger du en vindusdør, får du en terrassedør med en smal ramme, som gir et flott lysinnfall og kan gi din fasade et mer ensartet uttrykk, hvis du har store vinduer plassert sammen med din vindusdør. En vindusdør har samme funksjoner som en balkongdør.


Hvilket materiale skal du velge til din vindusdør?

Når du kjøper en ny vindusdør, har du mulighet til å velge mellom forskjellige materialer. Det er viktig du velger det materiale som passer både best til din bolig, men også dine ønsker til vedlikehold.

Furu

Alle våre vindusdører blir produsert i FSC-sertifisert furu som støtter ansvarlig skogbruk, tre er et naturlig materiale og derfor meget bæredyktig. Furuvinduer og dører skaper et flott uttrykk og passer godt til eldre boliger med klassisk stil.
Furu krever også vedlikehold, maler man sine vinduer og dører, ved behov, så kan de holde i veldig mange år.

Tre/alu

Vinduer og dører i tre/alu er et populært valg, spesielt til boliger der man ønsker å skape et mer moderne uttrykk. Velger du en vindusdør i tre/alu er døren produsert i furu og på utvendigside vil det bli montert en alu-profil, som gjør at døren blir mer motstandsdyktig for vær og vind på den utvendige siden, men inne i din bolig har du fremdeles furu og dets naturlige uttrykk. Vinduer og dører i tre/alu krever veldig lite vedlikehold.

PVC

PVC er et ekstremt motstandsdyktig materiale og krever stort sett ikke annet enn rengjøring. PVC er et plastmateriale som holder i veldig mange år, det er spesielt godt til boliger som ligger på steder der det er veldig værhardt. Hos Sparvinduer produserer vi PVC med en lav glans, det vil si at utseendet på produktene blir mer naturlig.

Velg den riktige åpningsretningen

Før du bestiller din vindusdør, er det en god idé å overveie hvilken åpningsretning den skal ha. Skal døren åpne inn i din bolig eller ut av din bolig. De fleste velger at vindusdøren skal åpne utover, da de ikke ønsker døren skal ta plass inne i rommet. Men åpner din dør ut på en terrasse eller en balkong der det ikke er mye plass, er det en god ide å vurdere om den skal åpne innover. Du kan også bestemme om din dør skal være hengslet på høyre eller venstre side. Vindusdøren bliver produsert etter dine ønsker.

Montering av en vindusdør

Du kan montere din dør selv, hvis du er litt handy. Du kan se vår videoveiledning som steg-for-steg vister deg hvordan du monterer din nye dør. Du kan også noen ganger spar tid og arbeid, ved å leie inn profesjonell hjelp om du ønsker det.

FAQ

 • Hva er forskjellen på en vindusdør og en balkongdør? 

  En vindusdør er produsert med en smal rammekonstruksjon, og ligner dermed på et vindu i utseende, herfra navnet vindusdør. En balkongdør er produsert med en bredere ramme, og dermed et mindre glassfelt.

 • Hva koster en vindusdør? 

  Vi produserer den vindusdør du ønsker etter ønske, derfor varierer prisen etter dine mål og ønsker. Velg den modellen du kunne tenke deg, fyll inn mål og valg, så ser du pris og leveringstiden med en gang.

 • Hvorfor velge en vindusdør?

  Skal du bruke en dør i forbindelse med et vindusparti, der du ønsker at døren skal falle i et med vinduene, så kan det være en god idé å velge en vindusdør. Hvis du ønsker fult utsyn til haven eller annen flott natur, så kan du med fordel også velge en vindusdør da glassfeltet er større.