Tilbehør

Mangler du en ny nøkkel til døren din? Vil du gjerne bygge sammen to elementer? Da har du funnet den rette kategorien. Her har vi dørhåndtak, omkoding/dørlåser til hoveddøren din og stolper. Bli godt forberedt til prosjektet ditt med vårt tilbehør – finn alt nedenfor

Tilbehør

Et grep kan være med til å underbygge den stilen du ønsker i hjemmet ditt. I tillegg har dørgrepet også en god og sikker låsefunksjon. Ønsker du ekstra sikkerhet med låsefunksjon på innvendig side eller kanskje et praktisk dørhåndtak på utvendig side av balkongen din? Begge deler finner du hos Sparevinduer.
Hvor mange nøkler har du bruk for til ytterdørene dine? Du velger selv om du har bruk for 2, 3 eller 4 ens nøkler til dørlåsen din. Gjør det enkelt for deg selv. Få samme nøkkel til alle ytterdørene dine, uansett om det er lås til balkongdører, fasadedører, eller en terrassedørlås - så slipper du for å lete etter flere nøkler når du skal låse opp boligen din. 
Er du i tvil? Tilbehør til terrassedøren din kan alltid bestilles, hvis behovene dine endrer seg etterfølgende.
Dører på spesialmål og dører fra lageret kan ikke kodes til samme nøkkel. 

Omkoding
Har du bruk for samme nøkkel til alle husets ytterdører? Du kan omkode dørene dine så du kan få samme nøkkel på dørene. Vi tilbyr omkoding på alle dører på samme ordre.

OBS: Dører fra lager og på spesialmål kan ikke omkodes til samme nøkkel. For å unngå flere nøkler kan du da bestille alle varene dine på spesialmål, så omkoder vi nøklene direkte på fabrikken. 

Du finner enkelt frem til prisen – velg produkttype og se prisen med det samme. Se vårt store utvalg - vi produserer vinduer og dører etter dine ønsker!