Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Stalldører

Stalldør, også kalt halvdør, er et spennende alternativ til alminnelige ytterdører. En stalldør kan anvendes i alle varianter av ganger med utgang til det fri fra for eksempel en entré, gang, stue, kjeller, bod eller et kjøkken.

 

Velg produkt, materiale, inntast dine mål og spesifikasjoner å du vil få din pris og rabatt.

Stalldører

Med en stalldør får du en ekstra mulighet for ventilasjon i hjemmet ditt – f.eks. kan du ha øverste ramme åpen for å lufte ut, nyte det gode været, uten at hunden stikker av osv. Hos SpareVinduer tilbyr vi halvdører med og uten sprosser. Ønsker man virkelig en design som oser av landlig idyll, vil en stalldør med sprosser passe flott sammen med et sprossevindu.
 
Du designer selv dine stalldører nedenfor – ønsker du flere forskjellige størrelser, ferdiggjør du én dør om gangen.
 
Se om vi har dine dører på lager. Lagervarer leveres på 5-10 arbeidsdager.
 
HUSK: Alle våre produkter er energi- og CE-merkede for å sikre deg det beste produktet. 
 
Klikk deg videre til våre doble verandadører eller alle inngangsdører.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

  • Hvorfor velger man en stalldør?

    En stalldør kalles også en halvdør, da den kan åpnes på midten så den øverste delen er åpen. En stalldør er en god løsning for folk med småbarn eller husdyr, da det forhindrer at noen stikker ut mens man fortsatt kan få et godt gjennomtrekk i huset. Mange velger en stalldør til hytten, uthuset, verksteder og som kjøkkendør. 
  • Er det garanti på nye døre og vinduer? 

    Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.
  • Hvordan velger jeg riktig åpningsretning på døren?

    Er du i tvil om hvilken vei døren din skal åpne har vi laget en guide som du kan lese her.