Hyttedører - Ytterdører til hytte

Uansett om du vil at hytten din skal ha en tradisjonell og koselig tilnærming, eller en mer enkel og moderne stil, kan ytterdøren ha mye å si. Sett stemningen utenfra og «wow» gjester med en flott dør. Se vårt utvalg av ytterdør til hytte og finn din favoritt under.

På tide med ny hyttedør?

En ytterdør, eller inngangsdør alt ettersom, er en stor del av hyttens fasade. Uansett om du har en stor eller liten, tradisjonell eller moderne hytte, er ytterdøren en svært viktig komponent. Dette er tross alt døren som forbinder ute med inne og ønsker gjester velkommen.

Lukk igjen øynene dine og se for deg at du går mot hytten din. Kanskje du har en koselig sti opp til døren, litt overgrodd gress fra en lang vår eller dyrespor i snøen. Uansett hvordan det ser ut rundt deg, er dette det viktige spørsmålet: Hvordan vil du at døren som du går mot skal se ut?

Uansett hva du ser for deg, kan vi i Sparevinduer hjelpe. Vi har nemlig et stort utvalg av ytterdører i ulike stiler. Fra produktene våre kan du velge en modell med eller uten vindu, med ulike antall fylling og mer. Og dette er kun starten på valgmulighetene dine.

Få en personalisert ytterdør til hytte

Fra vårt produktutvalg kan du klikke på hvilken dør du foretrekker. Dette vil åpne modellen og det er her moroa begynner. Vi gir deg nemlig muligheten til å personliggjøre døren etter dine mål og valg.

Start med å skrive inn målene på døren. Du kan endre våre standardmål til det som passer på hytten din, slik at døren vil passe perfekt. Merk at målene du skriver inn gjelder utvendige karmmål og at vi kommer til å produsere døren etter disse eksakte målene.

Når det er gjort, kan du bevege deg nedover og legge til eventuelle ekstra valg. Her kan du endre og legge til mange ulike alternativ. Du kan blant annet endre:

●       Materiale

●       Glass

●       Farge

●       Fylling med mer

Du kan også legge til tilbehør som dørhåndtak og ekstra sikkerhetslås. Vi produserer så døren etter dine ønsker og behov.

Hyttedører priser

Vi gir alltid oversiktlige og oppdaterte priser på våre dører. Når du åpner en modell, før du gjør noen endringer, vil du se standardprisen på produktet. Etter hvert som du gjør eventuelle endringer og legger til ekstra tilbehør, kan du se hvordan prisen endrer seg i takt med valgene dine. Dette gjør det enkelt å holde styr på budsjettet og ikke bli overrasket over ekstra, skjulte kostnader.

Hva er en tradisjonell ytterdør til hytte?

En hyttedør er ofte mer tradisjonell og landlig enn døren til et moderne hus eller leilighet. Dersom det er plass til det, kan det for eksempel være veldig fint med en doble ytterdører. Dette vil gi et mer luksuriøst preg over inngangspartiet samt slippe inn mer lys dersom du velger en dør med glass.

Et annet alternativ kan være å velge noe veldig klassisk, som en dør med mange fyllinger og ruter. De mange små detaljene gir et koselig inntrykk som passer fint til hytta. Dersom du i tillegg velger en tradisjonell og varm farge istedenfor kun hvit eller sort dør, har du en sikker vinner. Vi anbefaler følgende farger til hytter:

●       Rød

●       Grønn

●       Brun

Hvis du først skal skifte ut én dør, kan vi også anbefale at du sjekker om det er noen andre dører eller vindu som med fordel kan byttes ut. Ved å bestille nye modeller med samme materiale og design kan de ulike komponentene virkelig stå i stil med hverandre.

Husk at det ikke er noe rett eller galt når det kommer til ulike stiler og formål. Selv en 200 år gammel hytte kan ha moderne løsninger. Det er helt opp til deg å velge den døren som passer din smak og behag best.

Kan vi hjelpe deg?

Uansett om du er på utkikk etter ytterdør til hytte på fjellet eller et sommerhus, kan vi bistå med hjelp og støtte. Vi har garantert erfaring fra et lignende prosjekt fra tidligere, takket være våre mer enn 200 000 fornøyde kunder. Vi elsker å kunne bruke ekspertisen vår til å realisere drømmeprosjekt, uansett om det kun er snakk om én dør eller utbytting av alle dører og vinduer.

Dersom du ønsker mer informasjon før du setter i gang, kan vi anbefale at du sjekker ut kundesenteret vårt samt våre smarte videoguider. Du kan også kontakte oss direkte dersom du ønsker et skreddersydd tilbud eller svar på spesifikke spørsmål. Vi gleder oss til å være del av ditt hytteprosjekt!