VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
25% nettrabatt på spesialmål
30% nettrabatt på sidehengslede vinduer
  

Dører - Design din nye inngangsdør

Ytterdører, ute- eller inngangsdører, fra Sparevinduer gir ditt hus en flott og elegant inngang. Har du en liten entré, eller ønsker du ekstra lys, kan du med fordel montere en glassdør å rommet vil virke større.

Du finner enkelt frem til prisen på dine produkter – velg produkttype og materialevalg - fx aluminium - og utfyll dine spesifikasjoner å vil du se din pris og rabatt.

 

Hos Sparevinduer kan du bestille dører fra lager, samt mange former for dører etter mål – fra terrassedører, kjellerdører og boddører til ytterdører og stalldører. Vi fører derfor også mange forskjellige ytterdører/utgangsdører med glass. 

Du kan lett få en rask oversikt over våre dører og priser. Ved et trykk på en knapp og du vil med det samme kunne se prisen på dine nye skreddersydde dører.

HUSK: Det er mange fordeler ved å kjøpe dørene dine hos Sparvinduer. 
I tillegg til at våre dører er billige, er de også energi- og CE-merkede, og vi leverer direkte til deg fra vår egen fabrikk – uten dyre mellomledd.

Sjekk også våre billige vinduer, eller alle produkterne våre.

Spesielle ønsker?

Hos Sparevinduer finner du et bredt utvalg av dører, men fant du allikevel ikke det du søkte etter? Vi kan produsere nesten alt, så nøl ikke med å ta kontakt med oss med dine ønsker.

 

Ring til oss på telefon 66 90 03 03 eller send en epost til post@sparevinduer.no å få et tilbud.