Takvinduer

Takvinduer bringer himmelen inn i hjemmet ditt, og gir en masse naturlig lys! Takvindu er en moderne løsning til rom med skråtak hvor man ønsker å åpne opp rommet med naturlig sollys. Utforsk modellene vi tilbyr under! 

 1. Takvindu - Vippe

  Takvindu - Vippe

  Velg vindu
 2. Takvindu - Topphengslet

  Takvindu - Topphengslet

  Velg vindu
 3. Flatt fastkarms takvindu

  Flatt fastkarms takvindu

  Velg vindu
 4. Takvindu - Loftsvindu

  Takvindu - Loftsvindu

  Velg vindu

Takvinduer

Ønsker du å montere takvindu?

Med et takvindu kan du få mye ekstra naturlig lys inn i boligen og skape illusjonen om et større og luftigere rom. Vi tilbyr ulike takvinduer med blant annet to utgaver av varianten Skylite: 


 • Vendbare vindu 
 • Topphengslet takvindu

Topphengslet takvindu

Modellen som er topphengslet kan brukes i alle takhellinger mellom 20–55 grader. Vinduet har et kontrollhåndtak nederst med en standard lukkemekanisme. Dette er et godt alternativ dersom du ønsker å kunne åpne vinduet helt opp, utover.

Vippevindu

Et vippevindu har et større spenn da det kan monteres mellom 15–90 grader takhelling. Modellen kommer med et bunnhåndtak som brukes til å åpne vinduet. Det blir åpnet med en vippemekanisme og toppen av vinduet vil dermed bevege seg inn i rommet mens bunnen av vinduet beveger seg ut (opptil 90 grader). 

 

Perfeksjoner vinduet etter dine behov og vær kreativ  

De fleste tenker nok på et lite loftsvindu når det er snakk om takvindu. Noe mange ikke tar i betraktning er at takvinduer faktisk kan brukes til å skape et flott lysinnfall i de fleste rom. 


Forestill deg for eksempel å stå og lage mat på kjøkkenet samtidig som du kikker direkte ut på himmelen over deg. Et takvindu slipper inn fint med lys og fungerer også som ekstra dekor på en del av boligen man vanligvis ikke tenker mye over.


Uansett hvor du ønsker å montere vindu i taket, er det enkelt å sette i gang. Start med å velge din favorittmodell fra vårt utvalg. Når du trykker deg inn på et produkt kan du velge din foretrukne størrelse og eventuelt ekstra tilbehør for å personalisere vinduet etter dine behov.


Takvindu med gardin
Et av valgalternativene vi tilbyr for våre Skylight-modeller er valget om inkludert gardin. Et takvindu slipper inn mye fint lys, men av og til kan det bli for skarpt. Da kan det være greit å trekke ned gardinen og stenge solen – eller uværet – ute. 


Vi tilbyr ulike alternativ og farger for gardin. Velg en enkel rullegardin, eller steng alt lys ute med en tett mørkleggingsgardin. Du kan velge å inkludere dette når du kjøper vinduet ditt, eller komplementere med gardin og annet tilbehør til takvindu i fremtiden.

Takvindu pris

 
Prisen på takvindu avhenger av hva du er på utkikk etter. Her på Sparevinduer er det veldig enkelt å se prisen for hvert produkt, og se hvordan prisen forandrer seg med eventuelle tilleggsvalg. 


Start med å åpne en av produktene vi tilbyr. Inne på produktsiden kan du se totalprisen og eventuelle rabatter lagt til. Dette er prisen for standardmodellen vi tilbyr. Du kan videre endre størrelse og legge til ekstra tilbehør hvis du ønsker. Prisen vil da bli oppdatert etter hvert som du gjør endringer, for å hele tiden reflektere den eksakte prisen på produktet du ønsker.


Når du er fornøyd med valgene dine, er det bare til å legge vinduet i handlekurven din. Sjekk ut eventuelle andre produkter du er på utkikk etter og fullfør kjøpet ditt. Vi forbereder produktene dine fortløpende og leverer raskt og rimelig helt hjem til deg. Du kan finne mer informasjon om frakt og levering her.

Montere takvindu

 
Når du har mottatt vinduene dine, er neste steg å montere de. En stor fordel med takvinduene fra Skylite er at de er veldig enkle å montere.  De toppstyrte takvinduene kan monteres i alle takhellinger mellom 20–55 grader, og vippevinduene kan monteres i alle takhellinger mellom 15–90 grader, uansett om det er med profilerte eller flate takmaterialer.


Husk å bestille den rette inndekningen til monteringen av ditt nye Skylite overlysvindu. Ovenfor finner du inndekning til både profilerte og flate takmaterialer. Når du bestiller kan du også legge til et isoleringssett til ditt overlysvindu. Vi anbefaler at du kjøper isoleringssettet da dette vil gjøre monteringsjobben enklere for deg.

Trenger du hjelp eller råd?

Hvis du ikke vet hvilket vindu du skal velge til boligen din, eller hvordan du skal montere det, er vi klare til å hjelpe. Vi har mer enn 10 års erfaring og 200 000 fornøyde kunder å vise til. Med vår hjelp, blir du fort en av dem.


På nettsiden vår kan du finne mange smarte videoguider og nyttig informasjon. Du kan også kontakte oss via telefon, e-post eller live chat. En av våre erfarne og vennlige medarbeidere er klare for å hjelpe deg.


Ofte stilte spørsmål

 • Hva skal jeg være oppmerksom på når jeg kjøper et takvindu?

  Når du kjøper et takvindu, er det viktig å huske at ikke alle takvinduer er ens, da de kan ha forskjellige åpningsfunksjoner. I tillegg er det også en god idé å kjøpe tilbehør som gardiner, for å være sikker på å få de riktige målene fra starten. Det er også en god idé å vurdere hvilken rute som er best til nettopp ditt hus.
 • Hva er forskjellen på termoruter og energitermoruter?

  Forskjellen er at termoruter har til formål å isolere ruten, så mindre varme trenger igjennom, mens energiruter forsøker å kaste varmestråler tilbake inn i huset. Derfor er det viktig at du vurderer om du vil ha varmen inn eller ut når du kjøper et takvindu.
 • Er det garanti på takvinduer?

  Hos Sparevinduer har vi alltid 10 års garanti på alle våre produkter. Derfor har vi også 10 års garanti på takvinduer.
 • Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører? 

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.

Når vi har Black Week, er det alltid gode penger å spare. Er du interessert i å vite mer om vår Black Week-kampanje? Da kan du gjøre det her: Black Week/Friday - vinduer og dører