Trygg E-handel
Nettbutikk siden 2007
10 års garanti
+200 000 kunder

Takvinduer

Skylite takvinduer - også kaldet ovenlysvindu el. skråvindu - fås i 2 utgaver – som vippevindu og som topphengslet takvindu.

Det er enkelt å se priser på produktene – velg produkttype, inntast dine mål og utfyll dine spesifikasjoner og du vil se din pris.

Hurtig levering: leveres innenfor 5-10 virkedager!

Takvinduer

MERK! – husk å bestille inndekning til dine takvinduer!
Takvinduet Skylite fås i 2 utgaver – som vippevindu og som topphengslet takvindu. Billig takvindu? Det er enkelt å se takvindu priser – du velger den modellen du er interessert i, å du vil straks kunne se din pris i handlekurven.
Med takvindu eller overlysvindu som dem også blir kalt skaper du et lyst og synlig større rom. Kan du montere takvindu/overlysvindu selv? Fordelene ved takvinduet fra Skylite er at de er enkle å montere – de toppstyrte takvinduene kan monteres i alle takhellinger fra 20-55 grader, og vippevinduene kan monteres i alle takhellinger fra 15-90 grader, uansett om det er med profilerte eller flate tak materialer.
Med et takvindu kommer det mye ekstra naturlig lys inn i boligen. Bruk ditt takvindu til for eksempel å skape et større og mer lyst loftsrom.
Takvinduer kan brukes i de fleste rom hvor du ønsker et flott lysinnfall. Forestill deg for eksempel å stå og lage mat på kjøkkenet samtidig som du kikker direkte ut på himmelen over deg.
Husk å bestille den rette inndekningen til monteringen av ditt nye Skylite overlysvindu. Ovenfor finner du inndekning til både profilerte og flate tak materialer. Som ekstra kan du kjøpe et isoleringssett til ditt overlysvindu. Vi anbefaler at du kjøper isoleringssettet da dette vil gjøre monteringsjobben enklere.
Fant du ikke det du søkte etter? Se våre andre populære vinduer. For eksempel sprossevinduertopphengslet vindu eller 2-veis vinduer.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva skal jeg være oppmerksom på når jeg kjøper et takvindu?

  Når du kjøper et takvindu, er det viktig å huske at ikke alle takvinduer er ens, da de kan ha forskjellige åpningsfunksjoner. I tillegg er det også en god idé å kjøpe tilbehør som gardiner, for å være sikker på å få de riktige målene fra starten. Det er også en god idé å vurdere hvilken rute som er best til nettopp ditt hus.
 • Hva er forskjellen på termoruter og energitermoruter?

  Forskjellen er at termoruter har til formål å isolere ruten, så mindre varme trenger igjennom, mens energiruter forsøker å kaste varmestråler tilbake inn i huset. Derfor er det viktig at du vurderer om du vil ha varmen inn eller ut når du kjøper et takvindu.
 • Er det garanti på takvinduer?

  Hos Sparevinduer har vi alltid 10 års garanti på alle våre produkter. Derfor har vi også 10 års garanti på takvinduer.
 • Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører? 

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.