Doble Balkongdører

Med en dobbel verandadør, eller dobbel balkongdør, får du et imponerende utsyn over din terrasse, veranda, balkong, hage eller altan. Døren ser bra ut både utendørs og innendørs. Se utvalget vårt av doble verandadører under.

  Doble Balkongdører i standardmål

 1. Dobbel Balkongdør 2 ruter

  Dobbel Balkongdør 2 ruter 3-lags, sikkerhetsglass

  Velg dør
 2. Dobbel Balkongdør 2 ruter 2 fyllinger

  Dobbel Balkongdør 2 ruter 2 fyllinger 3-lags rute

  Velg dør
 3. Doble Balkongdører i spesialmål

 4. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 lave fyllinger 2 ruter

  fra kr 14 007
  Velg dør
 5. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 fyllinger 2 ruter

  fra kr 13 553
  Velg dør
 6. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 ruter

  fra kr 11 722
  Velg dør
 7. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 2 ruter

  fra kr 11 774
  Velg dør
 8. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 lave fylling 8 ruter

  fra kr 15 583
  Velg dør
 9. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 lave fylling 12 ruter

  fra kr 16 295
  Velg dør
 10. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 4 ruter

  fra kr 13 288
  Velg dør
 11. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 fyllinger 12 ruter

  fra kr 16 446
  Velg dør
 12. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 8 ruter kryss

  Velg dør
 13. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 6 ruter

  Velg dør
 14. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 6 ruter

  Velg dør
 15. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 8 ruter

  Velg dør
 16. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 8 ruter

  Velg dør
 17. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 10 ruter

  Velg dør
 18. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 10 ruter

  Velg dør
 19. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 12 ruter

  Velg dør
 20. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 16 ruter

  Velg dør
 21. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 12 ruter

  Velg dør
 22. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 20 ruter

  Velg dør
 23. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 24 ruter

  Velg dør
 24. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 15 ruter

  Velg dør
 25. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 2 lave fyllinger 2 ruter

  Velg dør
 26. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 2 lave fyllinger 9 ruter

  Velg dør
 27. Balkongdør med sidefelt

  Balkongdør med sidefelt 2 fyllinger 12 ruter

  Velg dør
 28. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 lave fyllinger 16 ruter

  Velg dør
 29. Dobbel balkongdør

  Dobbel balkongdør 2 lave fyllinger 20 ruter

  Velg dør

Hva er en verandadør med dobbel åpning?

En dobbel verandadør er en dør med to åpninger som ofte brukes ut til en veranda, balkong, hage eller lignende. En dobbel verandadør gjør det mulig å få en større åpning dersom det trengs mer plass, samtidig som den kan slippe inn mer lys og gi en bedre utsikt utover.

Men en dobbel verandadør som ytterdør kan du altså føle deg dobbelt så velkommen. Kjært barn har mange navn, og denne typen pardør kalles også for tofløyet balkongdør, dobbel terrassedør, dobbel balkongdør eller dobbel skyvedør til veranda.


Fordeler med dobbel verandadør

Det å ha en dobbel dør som inngangsdør eller utgangsdør ut til en veranda eller hage er veldig populært da det rett og slett tar seg bra ut på hjemmets fasade. Det kan gi et luksuriøst preg både på forsiden av en fasade og ellers rundt på hjemmet. 

Men i tillegg til det estetiske, er det mange fordeler med å velge en verandadør som er dobbel. Ettersom det er vanlig å ha mye glassparti på verandadører, vil en dobbel dør kunne slippe inn mye naturlig lys hjemme. Det vil også gi et godt utsyn ut på balkongen eller hagens omgivelser.

Videre kan en dobbel dør være ganske praktisk. Takket være den store åpningen er det enkelt å gå gjennom og til og med flytte terrassemøbler eller annet inn og ut etter behov. Det gir også en god åpning som knytter inne- og uteområdene mer sammen og slik er med på å utvide rommet døren er plassert i. 

Hvilken åpning ønsker du på din doble verandadør?

En klassisk dobbel verandadør vil gjerne ha to like store dører som åpnes utover fra midten. Men det finnes mye å velge mellom her, og nettopp åpningsretning er et av valgene du kan ta stilling til. Du kan her velge hvilken side du vil ha hengsler i og hvilken vei dørene skal åpnes. Dersom man ikke har plass til at dørene står åpne og tar plass inn i et rom eller på altanen, kan en skyvedør være en god løsning.

Hvorfor bestille din nye dør fra Sparevinduer

Vi i Sparevinduer tilbyr moderne dører og vinduer i en rekke ulike design og kategorier, inkludert doble verandadører. Nettbutikken vår har vært tilgjengelig siden 2007, og vi har siden den gang hjulpet tusenvis av fornøyde kunder med å finne akkurat det de var på utkikk etter. Dersom du nå vurderer å bestille hjem en ny dør fra oss, kan følgende fordeler være gode å vite om:

Opptil 12 års garanti

Alle våre produkter kommer med en upåklagelig kvalitet av skandinavisk standard. Uansett om du velger tre, tre/aluminium eller PVC, er våre dører laget for å vare. Vi er så sikre på vår kvalitet at vi i tillegg til standard fem års garanti tilbyr fem år ekstra og dermed totalt opptil 12 års garanti på våre dører og vinduer. Slik kan du være sikker på at selv om tilbyr gode priser, går det ikke på bekostning av kvalitet.

Produksjon etter dine mål og ønsker

Når du bestiller en ny dør eller vindu fra oss så produserer vi produktet akkurat slik du ønsker det. Modellene du ser her på siden er kun standardoppsettet og det er opp til deg å personalisere det etter egne behov. Vi gir deg muligheten til å legge inn akkurat de målene du trenger og velge andre spesifikasjoner som materiale, glass, farge, tilbehør med mer. Slik vil verandadøren bli produsert til nettopp deg og bli levert klar til montering.

Utallige valgmuligheter

I tillegg til muligheten til å personalisere modellene våre, tilbyr vi mange modeller du kan velge mellom fra starten av. Uansett om du ønsker mest glass eller fyll, sprosser eller ikke, sidefelt med mer, vil du kunne finne en modell som passer hos oss. Vi har også andre typer doble dører og mange flotte vinduer som kan stå i stil med din nye verandadør.

Få hjelp fra våre eksperter

Dersom du er usikker på hvordan du skal måle opp dørens høyde og bredde, ikke vet hvilken modell du skal velge eller noe annet, er det ikke nødvendig å bekymre seg. Uansett hvilken utfordring du måtte møte på står vi i Sparevinduer klare til å hjelpe deg. Vårt erfarne team kan enkelt dra inspirasjon fra tidligere kunder og prosjekt for å finne beste løsning for deg og dine behov.

Dersom du ønsker litt hjelp eller personlig veiledning, er det bare til å ta kontakt med oss. Dette kan du gjøre via live chat, e-post eller telefon. Du kan også besøke utstillingen vår i Asker eller vårt digitale showroom dersom det er ønskelig.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvorfor skal jeg velge en dobbel verandadør?

  Du skal velge en dobbel verandadør hvis du ønsker store mengder naturlig lys inn i rommet samt mulighet for å ha en større åpning for enkel passasje og flytting av møbler. En verandadør kan også være en god idé hvis man har barn i huset da døren gjør det mulig å bruke både inne- og utearealene i lek når været er fint.

 • Hva burde jeg være oppmerksom på når jeg kjøper en ny verandadør?

  Når du skal kjøpe en ny verandadør er det en god idé å vurdere hvor mye lysinnfall du ønsker, hvilket uttrykk du ønsker å gi boligen din og hvilket materiale som passer best til boligen samt vedlikehold.

 • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer?

  Når du legger inn dine personlige mål i et produkt hos Sparevinduer gjelder dette for utvendige karmmål. For å gjøre det enklere for deg å måle opp riktig, har vi laget en oppmålingsguide.

Når vi har Black Week, er det alltid gode penger å spare. Er du interessert i å vite mer om vår Black Week-kampanje? Da kan du gjøre det her: Black Week/Friday - vinduer og dører