Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

+200 000 kunder

Doble Balkongdører

Med en dobbel ytterdør får du et imponerende utsyn over for eksempel din terrasse, veranda, balkong, hage eller altan. Samtidig med at en dobbel balkongdør er meget praktisk å kan gi en følelse av at inne og ute smelter sammen.

 

Internett rabat på din nye doble balkongdør i spesialmål! Alt du skal gjøre er å velge modell, inntast dine mål å du vil se din pris.

Doble balkong- og verandadører

Våre doble terrassedører fås med og uten sprosser, og du designer dem lett selv ved å angi bredde og høyde, materiale, glasstype mm. Skal du beregne pris på eller bestille flere forskjellige dører, ferdiggjør du en om gangen i nettbutikken. Vi har også andre typer doble dører eller skyvedør til terrasse.
 
Se om vi har din 2 fløyet terrassedør på lager i standardmål. Lagervarer leveres innen 5-10 dager.
 
 HUSK: Når du kjøper dører og vinduer hos SpareVinduer er du sikret at betalingen for varene dine foregår via en sikker betalingsserver. Selv om vi er blant de billigste, gjør vi stadig en stor dyd ut av vår kundeservice.
 
Til terrassen velger noen også halvdører - stalldører eller en enkelt terrassedør.
 
Et krysspostvindu passer godt sammen med en dobbel balkongdør.

Ofte stilte spørsmål

  • Hvorfor skal jeg velge en dobbel balkongdør?

    Du skal velge en dobbel balkongdør hvis du ønsker store mengder naturlig lys inn i rommet. En balkongdør er en god idé hvis man har barn i huset. Døren gjør det mulig å inndra både inne- og utearealene i leken når været er fint.
  • Hva burde jeg være oppmerksom på når jeg kjøper en ny balkongdør?

    Når du skal kjøpe en ny balkongdør er det en god idé å vurdere hvor mye lysinnfall du ønsker, hvilket uttrykk du ønsker å gi boligen din og hvilket materiale som passer best til boligen samt vedlikehold.
  • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer?

    Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her.