Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Doble Ytterdører

Med en dobbel ytterdør gir du deg selv og dine gjester en imponerende velkomst. Du setter en standard for hjemmet ditt utenfra som oser av klasse. En dobbel dør er også svært praktisk ettersom den gir deg en mulighet for en stor døråpning.

 

Her finner du vårt utvalg av flotte doble ytterdører. Hvordan ser din drømmedør ut? Klikk deg inn på et produkt og personaliser den ved å legge inn dine spesifikasjoner, så produserer vi en dobbeltdør som dekker dine eksakte behov og ønsker.

Dobbel ytterdør

Kom hjem til en vakker, dobbel ytterdør

Ytterdøren fungerer som husets blikkfang på fasaden. En dobbel ytterdør med glass som reflekterer i solen og detaljer som setter prikken over i’en gir gjester et godt inntrykk av hjemmet ditt før de i det hele tatt har kommet innendørs. Inngangsdøren ønsker også deg velkommen hver dag etter jobb, trening eller ærend ute. Fortjener den ikke da litt ekstra oppmerksomhet?


En dobbel ytterdør er et moderne alternativ som kan gi huset et luksuriøst preg. Det er dog ikke bare det estetiske som gjør disse dørene så ettertraktede. Doble dører gir mulighet for en større døråpning og gjør blant annet utskifting av møbler eller flytting mye enklere.


Stylingtips: Komplementer din doble ytterdør med en en dobbel balkongdør til terrassen, eller hva med en dobbel glassdør inne?

Perfeksjoner din ytterdør dobbel

Vi i Sparevinduer ønsker å gi moderne og inspirerende løsninger til hjemmet. Takket være våre smarte tilleggsvalg kan du enkelt designe en todelt dør etter dine behov. Start med å velge hvilket produkt du liker best. Her kan du velge mellom ulike typer doble dører med og uten glass. Du ser enkelt et bilde av modellen samt hvor mange ruter og/eller fyllinger døren har før du klikker deg inn.


Når du har valgt din foretrukne modell, starter moroa. Da er det nemlig din tur til å være «designer». Endre bredde og høyde på din dobbeldør dersom det trengs, så produserer vi døren etter dine eksakte mål. Du kan også velge mellom ulike typer: 

 • Materiale
 • Glass
 • Farge
 • Håndtak

Etter hvert som du personaliserer døren din, vil du se at prisen oppdaterer seg. Slik kan du enkelt holde deg innenfor budsjettet ditt, noe som ikke burde være noe problem takket være våre rimelige alternativ.
 
Ettersom du kan spesifisere dine eksakte mål og behov, vil døren være spesialtilpasset ditt hjem og dermed enkel å montere. I tillegg tilbyr vi 10 års garanti med på kjøpet, slik at du med sikkerhet kan nyte den nye ytterdøren din i mange år fremover. Skulle du trenge noen råd eller hjelp er vi her for deg i hele prosessen – bare kontakt oss for en vennlig prat med en av våre erfarne medarbeidere.


Ofte stilte spørsmål

 • Kan jeg kjøpe en dobbeltdør med sprosser?

  Hos Sparevinduer har vi doble ytterdører både med og uten sprosser.
 • Hvilket materiale skal jeg velge når jeg kjøper ny dør?

  Når du velger en ny dør til hjemmet er det viktig å vurdere hvilket materiale du skal velge. Du kan velge mellom tre, tre/alu og PVC. Det hele avhenger av hvor mye du vil vedlikeholde vinduene dine, hvilket materiale du synes er penest og prisen. Her kan du lese mer tretre/alu og PVC.
 • Hvordan velger jeg riktig åpningsretning på døren? 

  Er du i tvil om hvilken vei døren din skal åpne har vi laget en guide som du kan lese her.
 • Er det garanti på nye døre og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.