Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Doble Ytterdører

Med en dobbel ytterdør gir du deg selv og dine gjester en imponerende velkomst. Samtidig som det er praktisk, ettersom den gir deg en mulighet for en stor døråpning. En lignende løsning er en dobbel balkongdør.

 

Online Tilbud: Få internettrabatt på din nye doble ytterdør!

Du kan straks se din pris og rabatt – du velger produkt, materiale og inntaster dine mål og spesifikasjoner. 

Doble ytterdører

Det er opp til deg om din doble ytterdør skal være innadslående eller utadslående. Utadslående doble dører brukes typisk i rom med lite plass, mens man i rom hvor det er plass nok, oftest velger innadslående ytterdører. Tofløjet ytterdør fra Sparevinduer fås med og uten sprosser, og du designer lett selv ved å angi bredde og høyde, materiale, glasstype, ventil mv. Skal du beregne prisen eller bestille flere forskjellige dobbel dører, ferdiggjør du én om gangen i nettbutikken.
 
Så – gå på oppdagelse og finn din nye tofløyet ytterdør ovenfor! Se også våre sidefelt til ytterdør eller våre heve skyvedører.
 
HUSK: Når du kjøper vinduer og dører hos oss betaler du varene dine via en sikker betalingsserver. Skulle du ha spørsmål underveis, vennligst kontakt oss.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

 • Kan jeg kjøpe en dobbeltdør med sprosser?

  Hos Sparevinduer har vi doble ytterdører både med og uten sprosser.
 • Hvilket materiale skal jeg velge når jeg kjøper ny dør?

  Når du velger en ny dør til hjemmet er det viktig å vurdere hvilket materiale du skal velge. Du kan velge mellom tre, tre/alu og PVC. Det hele avhenger av hvor mye du vil vedlikeholde vinduene dine, hvilket materiale du synes er penest og prisen. Her kan du lese mer tretre/alu og PVC.
 • Hvordan velger jeg riktig åpningsretning på døren? 

  Er du i tvil om hvilken vei døren din skal åpne har vi laget en guide som du kan lese her.
 • Er det garanti på nye døre og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.