2-veis Dobbel Balkongdør

En klassisk 2-veis dobbel balkongdør gir deg en flott utsikt ut over din balkong eller hage. Dørene er innoverslående, men kan også vippes inn i topp til lufting. En dobbel 2-veis balkongdør er derfor et perfekt valg hvis du vil ha dører som tar seg bra ut på husets fasade samtidig som de kommer med noen unike fordeler.

Se gjennom utvalget vårt av doble balkongdører med 2-veis funksjon under. Finn din foretrukne modell som utgangspunkt og åpne den for å legge inn dine personlige preferanser for mål og design.

Hva er en 2-veis dobbel balkongdør?

En dobbel balkongdør med 2-veis funksjon kombinerer stil og sikkerhet. Døren er innoverslående, men kan også vippes inn i toppen for lufting. Døren holdes låst også under lufting. Dermed er det ikke mulig å komme inn fra utsiden.

Design raskt og enkelt med Sparevinduer

Her hos Sparevinduer finner du ulike modeller av doble balkongdører med 2-veis funksjon samt andre balkongdører og ytterdører. Alle modellene vises som en base hvor du selv kan velge å designe og spesifisere døren etter dine ønsker. I tillegg til å kunne legge inn de eksakte målene du trenger, kan du blant annet velge mellom ulike materialtyper, glass, farger med mer. 

Vi hjelper deg enkelt og greit med å realisere drømmen din når det kommer til dører og vinduer. Etter hvert som du gjør designendringer vil du se den oppdaterte prisen på produktet samt forventet leveringstid. Vi designer etter dine ønsker og leverer raskt til hele landet. Dersom du ønsker personlig veiledning eller har et spørsmål, er det bare til å kontakte oss.