2-veis Dobbel Balkongdør

En 2-veis dobbel balkongdør skaper både en herskapelig åpning med de to dørbladene, men kan også vippes innover for lufting med løst dør! Kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet gjør denne typen særlig populær – finn din personlige favoritt under!

  2-veis Dobbel Balkongdør

 1. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 2 ruter innoverslående

  fra kr 4 369
  Velg dør
 2. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 6 ruter innoverslående

  fra kr 4 806
  Velg dør
 3. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 8 ruter innoverslående

  fra kr 4 952
  Velg dør
 4. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 10 ruter innoverslående

  fra kr 5 097
  Velg dør
 5. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 16 ruter innoverslående

  fra kr 5 534
  Velg dør
 6. 2-veis dobbel balkongdør

  2-veis dobbel balkongdør 20 ruter innoverslående

  fra kr 5 826
  Velg dør

Hva er en 2-veis dobbel balkongdør?

En dobbel balkongdør med 2-veis funksjon kombinerer stil og sikkerhet. Døren er innoverslående, men kan også vippes inn i toppen for lufting. Døren holdes låst også under lufting. Dermed er det ikke mulig å komme inn fra utsiden.

Design raskt og enkelt med Sparevinduer

Her hos Sparevinduer finner du ulike modeller av doble balkongdører med 2-veis funksjon samt andre balkongdører og ytterdører. Alle modellene vises som en base hvor du selv kan velge å designe og spesifisere døren etter dine ønsker. I tillegg til å kunne legge inn de eksakte målene du trenger, kan du blant annet velge mellom ulike materialtyper, glass, farger med mer. 

Vi hjelper deg enkelt og greit med å realisere drømmen din når det kommer til dører og vinduer. Etter hvert som du gjør designendringer vil du se den oppdaterte prisen på produktet samt forventet leveringstid. Vi designer etter dine ønsker og leverer raskt til hele landet. Dersom du ønsker personlig veiledning eller har et spørsmål, er det bare til å kontakte oss.