New york vinduer

Finn dit nye New Yorker vindu herunder. New York-vinduer, kjent for sin karakteristiske stil, gir en urban eleganse til ethvert hjem. Vinduene er beregnet til innvendig bruk og skaper en unik atmosfære i ditt hjem. Du kan skreddersy din New Yorker vegg etter dine mål og preferanser hos oss!

New Yorker vinduer – vi gir deg inspirasjon til forandring

La deg inspirere til en moderne stil i din bolig. Det får du med vår skreddersydde Newyorker vinduer, som samtidig gir deg og ditt hjem med en perfekt avskjermning eller romfordeling eksempelvis til et kontorhjørne eller en avgrensning mellom spise- og dagligstuen. Dette er et innvendig vindu som er beregnet til bruk inne i huset. Uansett formålet vil våre populære New Yorker elementer skape en stillrik atmosfære i ditt hjem, som kan sette prikken over i’en i innredningen med en kontrast av mørke, markante linjer.


Vil du avskjerme en del av stuen, soverommet eller gangen?

Det kan du med våre smarte New Yorker vegger. Har du et større soverom kan du for eksempel montere ditt Newyorker element som en romdeler, som avgrenser rommet med sovedel i den ene delen og f.eks walk-in-closet i den andre delen. Du kan også montere det bakerst i stuen, slik at du skaper et lite kontorområde uten å skulle sette opp en hel vegg som vil stjele lys fra begge områdene.  På den måten vil du altså kunne bruke det naturlige lyset aktivt – motsatt om man etablerer en vanlig vegg som skillevegg.

Elementet gir deg både fordelen ved den moderne stilen kombinert med full utnyttelse av lyset fra dine vinduer.

Alt i alt får du her en nydelig løsning, som vil skape vakker stil og en kontrast i din boliginnredning.


Hva er et New Yorker vindu?

New Yorker vinduer er fastkarmsvinduer, det brukes inne i huset. De hjelper deg i din boliginnredning og benyttes til å oppdele rom, avgrense eller som et dekorativt alternativ til en skillevegg. Våre New Yorker vinduer fremhever altså den moderne stilen, samt skaper et stilsikkert urbant utseende.

En New Yorker vegg kan med fordel monteres i større rom i huset. Glassveggen kan også fungere som en transparent skillevegg, som samtidig oppdeler rommet og tillater at lyset kan bevege seg naturlig i ditt hjem. Du unngår altså mørke kroker, som ellers ville oppstått med en vanlig romdeler.

Våre New Yorker elementer er skapt til deg som ønsker å sette et ekstra preg på din boligs innredning, og som samtidig vil oppnå en avgrensende effekt. Dette element skiller seg ut fra vårt øvrige sortiment, siden vinduet utelukkende benyttes innvendig i huset.
Du får en skreddersydd New Yorker veg, som du selv setter målene til, og du kan tilpasse den etter nettopp dine ønsker i våre innovative produktkonfigurator. Elementet er skapt til at montere enten opp etter/på en vegg eller til fri montering, hvor den ene gavlen eksempelvis er uten tildekning – her anbefaler vi at man avslutter den med en plate eller stolpe til slutt. Det vil fastholde en flott finish.

Få trygghet hele veien fra tanke til montering

La deg inspirere når du skal designe din nye Newyorker skillevegg. På denne siden finner du et stort utvalg av forskjellige typer New Yorker vinduer.
Dykk ned i de mange mulighetene for de enkelte modellene med vår smarte editor. Her kan du spesifisere ditt design, så du får et helt unikt produkt – skreddersydd til din innredning. Vi produserer selvfølgelig ditt nye element helt ned på millimeteren, du fyller enkelt inn dine ønskede mål direkte i konfiguratoren ed bestilling under den modellen du velger.

Du får et resultat skapt i kvalitetsrikt skandinavisk fure, som sikrer til at elementet holder i mange år. Velg også mellom forskjellige typer av glassdesign og farger.