Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Toppsving vindu

Et toppsving vindu er en moderne utadslående vindustype, der rammen kan vendes ca. 180 grader vertikalt. Det originale Spilka vindusbeslaget gir toppsving vinduet sitt navn, og sikrer deg et vindu i god kvalitet. Spilka vindusbeslaget leveres kun til toppsving vinduer i PVC

OBS! Denne kategorien har tidligere blitt kaldt husmorsvindu. Har du tidligere bestilt toppsving vinduer fra oss, er det en sannsynlighet at det er dem vi i dag kaller «vendbare vinduer». Sjekk at varenummer og spesifikasjoner er likt som tidligere bestilt før evt. ny bestilling. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med oss.

Toppsving vindu

Toppsving vinduet kan vendes rundt uten at noe av vinduet kommer inn i rommet. Denne funksjonen er spesielt velegnet der det er nødvendig at vinduet må vaskes innenfra. Da rammen vendes utenfor vinduskarmen, har vinduet også den fordelen at det kan åpnes uten at det må fjernes blomster, gardiner eller annet pynt fra vinduskarmen. Denne vindustypen er i dag veldig utbredt i moderne hus i Skandinavia.
Toppsving vinduet åpnes med vrider, og kan holdes lukket i lufteposisjon. Vinduet kan vendes 180 grader, for eksempel ved vasking osv. Vinduet er lett å betjene og kommer ikke inn i rommet når det vendes.  Alle våre toppsving vinduer er av meget høy kvalitet og fås i tre, tre/alu og PVC. Design og konstruksjon sørger for at rammen er perfekt balansert selv når rammen er snudd 180 grader.
Vinduet kan leveres i flere størrelser.

Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Hva er et Spilka Vindusbeslag?

Spilka Opus-beslaget ble oppfunnet i 1959 av beslag-produsenten Spilka. Siden lanseringen på 1960-tallet, har det vært det ledende vindusbeslaget for produksjon av husmorvinduet, og er fremdeles markedets ledende kvalitetsbeslag. Med beslaget kunne vinduet vendes rundt og var veldig lett å vedlikeholde.

Vinduer som ligner toppsving vinduer

Et Vendbart vindu og et toppsving vindu ligner hverandre veldig. Den største forskjellen er det originale Spilka vindusbeslaget, som er kjernen for det originale toppsving vindu. Begge vinduene kan vendes rundt 180 grader, men Spilka Opus-beslaget gjør at toppsving vinduet er mer stabilt, glir lettere og er enklere i utformingen. Se vår billige vendbare vinduer her.

Vi fører også andre vindusmodeller, slik som vendbare vinduer som kan åpnes ca. 60 grader, og vårt fastkarm toppstyrt vindu. Du får 10 års garanti på alle modeller. Er du i tvil om hvordan du monterer vinduer, så kan du lese mer her i vår guide om monteringsanvisning for toppsving vindu.