Vendbare vinduer

Vendbare vinduer er et praktisk vindu til boliger hvor man ikke kommer til vinduet fra utsiden – du har for eksempel enkel tilgang til yttersiden når vinduet skal rengjøres. OBS! Vinduene i denne kategorien er tidligere kaldt toppsving, skal du bestille samme som tidligere levert så sjekk at varenummer og spesifikasjoner er samme som tidligere levert. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med oss.

Vendbare vinduer

Hos SpareVinduer har vi en lang rekke vendbare vinduer som fremgår av listen ovenfor. De finnes i mange utgaver med 1 til 9 ruter og i størrelser på opptil 150 x 150 cm. Når du ønsker å beregne prisen og bestille vinduene dine, velger du først antall og oppgir målene. Deretter blir du bedt om å velge bl.a. materialer og inn- og utvendig farge samt en rekke andre spesifikasjoner. Et vendbart vindu kan brukes som hyttevindu.
Dersom du trenger flere vendbare vinduer, bygger du det første vinduet ferdig før du går i gang med vindu nr. 2. Se også vårt toppsving vindu, som minner veldig om vendbare vinduer, men som har et originalt integrert Spilka Classic vindusbeslag, noe som gjør vinduet litt mer stabilt og enkelt i sin utforming
Se også hvad en ny balkongdør koster.
 
HUSK: Vi gir 10 års garanti på alle våre produkter i furu og tre/alu. Vi har mottatt Gaselle-prisen, noe som er din garanti for at vår økonomi er stabil og at vi eksisterer i hele garantiperioden som er på 10 år.
Andre har også sett på krysspostvinduerfastkarm toppstyrt vindu eller et enkelt toppstyrt vindu.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et vendbart vindu?

  Vendbare vinduer er laget med hengsler som gjør det mulig å svinge vinduet innefra så yttersiden kan vaskes. Alternativt kan et 2-veisvindu eller et toppsving vindu også gir adgang til vinduets utside i motsetning til toppstyrte vinduer. Et vendbart vindu kan i prinsippet brukes i alle husets rom, men det er særlig opplagt å bruke denne typen vindu i rom hvor det er vanskelig å vaske vinduet utenfra. Derfor blir vendbare vinduer primært brukt i leilighetskompleks eller hus med flere etasjer.
 • Hvilke vinduer skal jeg velge til min leilighet?

  Du kan bruke alle slags vinduer i en leilighet, men et opplagt valg ville være et vendbart vindu da det kan svinges og på den måten er det enkelt å vaske vinduene utvendig uten å måtte bruke en stige, da du kan gjøre det inne fra leiligheten. Et 2-veisvindu er også en god idé, da vinduet alltid åpnes innover.
 • Kan man velge vendbare vinduer med sprosser?

  Du kan både velge vendbare vinduer med og uten sprosser. Vendbare vinduer uten sprosser er enklere å vaske, men hvis du ønsker en mer landlig stil er et vendbart vindu med sprosser en god valgmulighet.
 • Kan man få vendbare vinduer i tre/alu?

  Du kan få vendbare vinduer i tre/alu, tre og PVC. Valget avhenger av hvor mye du ønsker å vedlikeholde dine vinduer og hvilket uttrykk du ønsker. Tre/alu gir et mer moderne uttrykk enn for eksempel tre og skal ikke vedlikeholdes i like stor grad som tre skal. Et annet alternativ er PVC, som nesten ikke krever vedlikeholdelse og som samtidig gir boligen et mer moderne uttrykk.