Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

+200 000 kunder

Ytterdørpartier

Et ytterdørsparti er betegnelsen på en ytterdør med sideparti. I ytterdørspartiet er dør og sidepartiet sammen i et samlet parti.

 

Du finner enkelt prisen til dine produkter – velg produkttype, inntast dine mål og fyll ut dine spesifikasjoner å du vil straks se din pris.  

Ytterdørpartier

Våre ytterdørpartier finnes med og uten sprosser i mange varianter, f.eks. med 2 ruter, 4 fyllinger og 2 ruter, 15 ruter eller 2 fyllinger og 9 ruter. Når du velger antall og mål, utregner pris og bestiller dine nye ytterdørspartier, velger du samtidig materiale (tre, tre/alu eller PVC) samt inn- og utvendig farge – og en rekke andre spesifikasjoner.
Skal du bruke flere forskjellige ytterdører med sidefelt, bygger du et felt ferdig i nettbutikken om gangen. Se også våre doble ytterdører eller våre sidefelt.
HUSK: Det er enkelt og sikkert for deg å handle hos SpareVinduer. Vi sikrer deg de beste prisene da vi leverer dine produkter direkte fra fabrikken uten kostnadsrike mellomledd.
Alternativer er glassfasader eller et vindu som eksempelvis et fastkarm vindu.
Sjekk også våre billige ytterdører.

Ofte stilte spørsmål

 • Kan man få en ytterdør med et sideparti? 

  Hos Sparevinduer kan du bestille en ytterdør med ét sideparti. Sidepartiet er laget med en fast karm, hvilket gjør det til et billig tilvalg hvis man for eksempel sammenligner med prisen på en dobbel ytterdør eller en ytterdør kombinert med et eller flere åpningsbare vinduer.
 • Er det garanti på nye døre og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre dører og vinduer. Du kan lese mer om vår 10 års garanti her.
 • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer?

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her
 • Hvordan får jeg mere lysinnfall i min entré?

  Hvis du ikke har mulighet til å sette inn et vindu i entréen vil en ytterdør med et sideparti være en veldig god løsning, da et sideparti gir et naturlig lysinnfall.