Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Heve skyvedører

Skyvedører med og uten glass er en moderne metode å få mest mulig ut av kvadratmeterne i ditt hjem. Har du lite plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtid har bruk for mye lys? En skyvedør vil være det optimale valget for både plassbesparelse og lysinnfall i din stue.  

Heve skyvedører

Velger du en Heve skyvedør vil håndtaket heve døren litt, og så vil døren skyves til siden i en skinne ved åpning. På den måten opptar døren ingen plass, selv om den er åpen - i motsetning til vanlig utadgående/innadgående balkongdør. Du kan altså både spare på plassen innvendig og utvendig, og dermed får en bedre utnyttelse av både rommet og terrassen!
 
Du kan enkelt finne en pris på en ny skyvedør – vi har faktisk noen av markedets laveste priser på skyvedører! Som ekstra tilbehør har du mulighet til å velge ventil og håndtak med lås for ekstra innbruddssikring.
 
Som alternativ til våre skyvedører kan du velger doble balkongdører eller doble ytterdører, som også gir et ekstra stort lysinnfall i rommet.
 
Hos Sparevinduer finner du din nye skyvedør til en av markedets laveste priser.

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er en heveskyvedør?

    En heveskyvedør er en moderne og funksjonell dør. Med en heveskyvedør sparer man på plassen og slipper inn maksimalt lys. En heveskyvedør er altså et perfekt valg hvis du ikke har mye plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtidig har bruk for masse lys.
  • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer? 

    Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her.
  • Er der garanti på nye døre og vinduer? 

    Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores døre og vinduer. Du kan læse mere om vores 10 års garanti her.