VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Trygg
E-handel

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
20% nettrabatt på spesialmål
  

Heve skyvedører

Heve skyvedører

Skyvedører med og uten glass er en moderne metode å få mest mulig ut av kvadratmeterne i ditt hjem. Har du lite plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtid har bruk for mye lys? En skyvedør vil være det optimale valget for både plassbesparelse og lysinnfall i din stue.  

Heve skyvedør

Heve skyvedør

Velg serie:

Priser fra kr 21 145,95

Velger du en Heve skyvedør vil håndtaket heve døren litt, og så vil døren skyves til siden i en skinne ved åpning. På den måten opptar døren ingen plass, selv om den er åpen - i motsetning til vanlig utadgående/innadgående balkongdør. Du kan altså både spare på plassen innvendig og utvendig, og dermed får en bedre utnyttelse av både rommet og terrassen!

Du kan enkelt finne en pris på en ny skyvedør – vi har faktisk noen av markedets laveste priser på skyvedører! Som ekstra tilbehør har du mulighet til å velge ventil og håndtak med lås for ekstra innbruddssikring.

Som alternativ til våre skyvedører kan du velger doble balkongdører eller doble ytterdører, som også gir et ekstra stort lysinnfall i rommet.

Hos Sparevinduer finner du din nye skyvedør til en av markedets laveste priser.