Heve skyvedører

Skyvedører er en svært plasseffektiv modell som gir en særlig sømløs overgang mellom innendørs og utendørs. Når døren er lukket, gir den også en fantastisk utsikt til omgivelsene og masse lysinnslipp! Finn din favoritt og legg inn spesifikasjoner og ønsker. 

 1. Heve skyvedør

  Heve skyvedør

  fra kr 32 659
  Velg dør
 2. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 12 ruter

  fra kr 36 526
  Velg dør
 3. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 16 ruter

  fra kr 37 398
  Velg dør
 4. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 24 ruter

  fra kr 39 244
  Velg dør

Hvordan fungerer en heve skyvedør?

En heve skyvedør fungerer ved at håndtaket på døren hever skyvedøren litt, og så vil døren skyves til siden i en skinne ved åpning. På den måten opptar døren ingen plass, selv om den er åpen - i motsetning til vanlig utadgående eller innadgående balkongdør. Du kan altså både spare på plassen innvendig og utvendig, og dermed får en bedre utnyttelse av både rommet og terrassen.

Du kan enkelt finne en pris på en ny skyvedør hos – vi har faktisk noen av markedets laveste priser på skyvedører. Som ekstra tilbehør har du mulighet til å velge lufteventil og håndtak med lås for ekstra innbruddssikring.

Ønsker du deg en annen type dør? Som alternativ til våre skyvedører kan du velge doble balkongdører eller doble ytterdører, som også gir et ekstra stort lysinnfall i rommet.

Utnytt plassen med en heve skyvedør

Skyvedører er en praktisk løsning for de fleste hjem, siden de ikke trenger å åpnes innover i rommet eller utover på terrassen. De opptar svært lite plass og kan derfor løse mange plassproblemer ved å skape en bedre romløsning og en friere romfølelse. Vi tilbyr skyvedører med funksjonelle løsninger, samt lekkert og elegant design. 

Våre skyvedører er ideelle til å bruke som dør til terrassen, verandaen eller vinterhagen. Om våren og sommeren kan du enkelt trekke døren til side og la den stå åpen hele dagen, slik at barna eller hunden bare kan løpe inn og ut. På denne måten utvider og sammenkobler du dine utearealer med din bolig, så du enkelt kan forflytte deg mellom områdene, uten at du behøver å åpne og lukke døren hele tiden.

Alle skyvedørene våre går på en spesiell skinne som gjør at døren går lett og helt problemfritt fra side til side. Når døren er kjørt til side, er det som om den ikke er der i det hele tatt. En heve skyvedør er derfor både smarte og plassbesparende, samtidig som det gir boligen et moderne uttrykk og slipper mye av dagslyset inn.

Tilpass din skyvedør

Vi i Sparevinduer ønsker å gi moderne og inspirerende løsninger til hjemmet. Takket være våre smarte tilleggsvalg kan du enkelt designe en skyvedør etter dine behov. Start med å velge hvilket produkt du liker best. Her kan du velge mellom ulike typer skyvedører med ulike antall av glassruter og andre designkomponenter. Du kan se et bilde av modellen samt hvor mange ruter og/eller fyllinger døren har før du klikker deg inn på den respektive modell. 

Når du har valgt din foretrukne modell, starter personliggjøringen. Vi gir deg nemlig muligheten for å være «designer». Endre bredde og høyde på din skyvedør dersom det trengs, så produserer vi døren etter dine eksakte mål. Du kan også tilpasse og velge mellom ulike typer av: 

 • Materialer
 • Glass
 • Farge
 • Håndtak 

Etter hvert som du personaliserer skyvedøren din, vil du se at prisen oppdaterer seg. Slik kan du enkelt holde deg innenfor budsjettet ditt, noe som ikke burde være noe problem takket være våre lave priser på skyvedører.

Hvilket materiale skal du velge til skyvedøren?

Er du klar til å vedlikeholde din nye skyvedør, eller ønsker du en dør som ikke krever noe særlig vedlikehold? Dette, i tillegg til hva som vil passe best inn i din bolig, er noe du bør vurdere når du skal kjøpe en skyvedør. Du kan velge mellom følgende materialer til din skyvedør:

 • Tre/aluminium
 • PVC 
 • Kvistfri furu

Skyvedører i tre/alu er bekledd i aluminium utvendig, men kommer med den klassiske furusiden innvendig. Aluminiumen gjør disse skyvedører til ekstra værbestandige og vedlikeholdelsesfrie. Samtidig får du en skyvedør som er klassisk og charmerende innvending, og som gir den gode varme stemning. Tre/aluminium-skyvedører er en holdbar og langsiktig løsning, der du slipper for det løpende vedlikeholdet, uten å skulle gå på kompromiss med designet.

Skyvedører i PVC-materialet utmerker seg ved å være ekstremt holdbart i all slags vær, da PVC materialet er et plastmateriale som ikke vil kunne trekke til seg fukt slik for eksempel tre kan. PVC krever nesten ikke vedlikehold, da det bare skal tørkes over med en fuktig klut for å holde seg pent og rent. Men uansett hvilke materialer du bestiller din nye skyvedør i, er den alltid produsert i materialer av høyeste kvalitet.


Hvorfor velge Sparevinduer for dine skyvedører?

Uansett om det kun skal ha en ny skyvedør, eller om du skal bytte alle vinduer og dører i boligen din, er vi klare til å bistå med støtte og faglig kompetanse. Vi i Sparevinduer er eksperter på å realisere drømmene til våre kunder. Det å velge oss kommer med mange fordeler og her er bare noe av dem:

Utvide garanti på opptil 12 år

I tillegg til fem års garanti i henhold til våre handelsbetingelser, tilbyr vi utvidet garanti med fem ekstra år. Dette gir en sammenlagt garantiperiode på hele opptil 12 år. Garantien gjelder for all fabrikkmalte vinduer og dører produsert i impregnert furu, tre/alu eller PVC. Vi har troen på vår naturlige kvalitet og har derfor ingen problem med å garantere deg den utvidede garantien på opptil 12 år.

Mer enn 10 års erfaring og ekspertise

Tilbake i 2007 åpnet vi nettbutikken vår. Det betyr at vi har godt over 10 år med erfaring og utallige prosjekt bak oss. Se for deg drømmehuset ditt. Hvordan ser det ut? Fortell oss, så hjelper vi deg med å realisere drømmen med de perfekte dørene og vinduene etter dine behov.

Gjør som over 200 000 andre fornøyde kunder

Tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder taler for seg selv. Vi vektlegger kundetilfredshet utrolig høyt og ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse. Vi har hjulpet over 200 000 kunder med å realisere oppussingsdrømmene sine ved å gi støtte og veiledning gjennom hele prosessen veien. 

Vi setter utrolig stor pris på de vennlige tilbakemeldingene vi sitter igjen med fra fornøyde kunder. Vil du være den neste?

Få skyvedør etter dine mål

For å tilpasse våre kvalitetsprodukter til nettopp din bolig kan du selvfølgelig få skyvedøren etter mål og etter ditt valg. Det eneste som er nødvendig er at du måler opp karmen som døren skal plasseres i. Når du tar mål, må du måle hullmålets høyde og bredde samt karmmålet. Karmmålet er ca. 2,5 cm mindre enn hullmålet. 

Du kan finne en mer detaljert veiledning for oppmåling til din nye dør her.

Trenger du råd eller hjelp?

Vi er eksperter på dører og vinduer og vet at det å bytte dem ut kan føles ut som en stor oppgave. Det trenger det imidlertid ikke å være, da du kan få hjelp fra ekspertene selv. 

Dersom du har noen spørsmål eller trenger litt råd for prosjektet ditt, er det bare til å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine spennende prosjekt.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er en heveskyvedør?

  En heveskyvedør er en moderne og funksjonell dør. Med en heveskyvedør sparer man på plassen og slipper inn maksimalt lys. En heveskyvedør er altså et perfekt valg hvis du ikke har mye plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtidig har bruk for masse lys.
 • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer?

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her.
 • Er der garanti på nye døre og vinduer?

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores døre og vinduer. Du kan læse mere om vores 10 års garanti her.