Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Heve skyvedører

Skyvedører med og uten glass er en moderne metode å få mest mulig ut av kvadratmeterne i ditt hjem. Har du lite plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtid har bruk for mye lys? En skyvedør vil være det optimale valget for både plassbesparelse og lysinnfall i din stue.  

 1. Heve skyvedør

  Heve skyvedør

 2. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 12 ruter

 3. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 16 ruter

 4. Heve skyvedør

  Heve skyvedør 24 ruter

Heve skyvedører

Velger du en Heve skyvedør vil håndtaket heve døren litt, og så vil døren skyves til siden i en skinne ved åpning. På den måten opptar døren ingen plass, selv om den er åpen - i motsetning til vanlig utadgående/innadgående balkongdør. Du kan altså både spare på plassen innvendig og utvendig, og dermed får en bedre utnyttelse av både rommet og terrassen!

Du kan enkelt finne en pris på en ny skyvedør – vi har faktisk noen av markedets laveste priser på skyvedører! Som ekstra tilbehør har du mulighet til å velge ventil og håndtak med lås for ekstra innbruddssikring.

Som alternativ til våre skyvedører kan du velger doble balkongdører eller doble ytterdører, som også gir et ekstra stort lysinnfall i rommet.

Hos Sparevinduer finner du din nye skyvedør til en av markedets laveste priser.

Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

 • Hva er en heveskyvedør?

  En heveskyvedør er en moderne og funksjonell dør. Med en heveskyvedør sparer man på plassen og slipper inn maksimalt lys. En heveskyvedør er altså et perfekt valg hvis du ikke har mye plass i stuen, men ønsker en utgang til hagen/terrassen og samtidig har bruk for masse lys.
 • Hvordan måler jeg opp til nye dører og vinduer? 

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan se den her.
 • Er der garanti på nye døre og vinduer? 

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores døre og vinduer. Du kan læse mere om vores 10 års garanti her.