Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Tilbehør

Verandadør, terrassedør eller balkongdør. Kjært barn har mange navn. Her finner du et bredt utvalg av tilbehør til balkongdøren din. Har du bruk for en ny nøkkel eller kanskje et helt nytt dørhåndtak som passer til resten av husets stil? Vi har både dørlås, omkoding og dørhåndtak til balkongdører. 

Tilbehør

Et grep kan være med til å underbygge den stilen du ønsker i hjemmet ditt. I tillegg har dørgrepet også en god og sikker låsefunksjon. Ønsker du ekstra sikkerhet med låsefunksjon på innvendig side eller kanskje et praktisk dørhåndtak på utvendig side av balkongen din? Begge deler finner du hos Sparevinduer.
Hvor mange nøkler har du bruk for til ytterdørene dine? Du velger selv om du har bruk for 2, 3 eller 4 ens nøkler til dørlåsen din. Gjør det enkelt for deg selv. Få samme nøkkel til alle ytterdørene dine, uansett om det er lås til balkongdører, fasadedører, eller en terrassedørlås - så slipper du for å lete etter flere nøkler når du skal låse opp boligen din. 
Er du i tvil? Tilbehør til terrassedøren din kan alltid bestilles, hvis behovene dine endrer seg etterfølgende.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Omkoding
Har du bruk for samme nøkkel til alle husets ytterdører? Du kan omkode dørene dine så du kan få samme nøkkel på dørene. Vi tilbyr omkoding på alle dører på samme ordre.

OBS: Dører fra lager og på spesialmål kan ikke omkodes til samme nøkkel. For å unngå flere nøkler kan du da bestille alle varene dine på spesialmål, så omkoder vi nøklene direkte på fabrikken. 

Du finner enkelt frem til prisen – velg produkttype og se prisen med det samme. Se vårt store utvalg - vi produserer vinduer og dører etter dine ønsker!