Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Tilbehør

Verandadør, terrassedør eller balkongdør. Kjært barn har mange navn. Her finner du et bredt utvalg av tilbehør til balkongdøren din. Har du bruk for en ny nøkkel eller kanskje et helt nytt dørhåndtak som passer til resten av husets stil? Vi har både dørlås, omkoding og dørhåndtak til balkongdører. 

Tilbehør

Et grep kan være med til å underbygge den stilen du ønsker i hjemmet ditt. I tillegg har dørgrepet også en god og sikker låsefunksjon. Ønsker du ekstra sikkerhet med låsefunksjon på innvendig side eller kanskje et praktisk dørhåndtak på utvendig side av balkongen din? Begge deler finner du hos Sparevinduer.
Hvor mange nøkler har du bruk for til ytterdørene dine? Du velger selv om du har bruk for 2, 3 eller 4 ens nøkler til dørlåsen din. Gjør det enkelt for deg selv. Få samme nøkkel til alle ytterdørene dine, uansett om det er lås til balkongdører, fasadedører, eller en terrassedørlås - så slipper du for å lete etter flere nøkler når du skal låse opp boligen din. 
Er du i tvil? Tilbehør til terrassedøren din kan alltid bestilles, hvis behovene dine endrer seg etterfølgende.

Omkoding
Har du bruk for samme nøkkel til alle husets ytterdører? Du kan omkode dørene dine så du kan få samme nøkkel på dørene. Vi tilbyr omkoding på alle dører på samme ordre.

OBS: Dører fra lager og på spesialmål kan ikke omkodes til samme nøkkel. For å unngå flere nøkler kan du da bestille alle varene dine på spesialmål, så omkoder vi nøklene direkte på fabrikken. 

Du finner enkelt frem til prisen – velg produkttype og se prisen med det samme. Se vårt store utvalg - vi produserer vinduer og dører etter dine ønsker!