Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Fastkarm toppstyrte vinduer

Fastkarm toppstyrte vinduer er et moderne og stilrent valg – både sett innenfra og utenfra. 

 

Bestill nå å få internettrabatt på alle fastkarm toppstyrte vinduer i spesialmål – velg produkt, inntast dine mål og spesifikasjoner å se hva du sparer!

Fastkarm toppstyrte vinduer

Et fastkarm toppstyrt vindu finnes i flere forskjellige varianter som det fremgår av listen nedenfor – for eksempel et vindu med to ruter der det nederste kan åpnes. Du skreddersyr og sammensetter selv vinduene dine akkurat som det passer deg. Et annet moderne vindu er 2 veis vindu.
Hvis du skal bestille flere vinduer, gjør du først ett vindu ferdig før du går videre til det neste. Dersom du ønsker en spesiell bredde/høyde på fastkarmen eller det toppstyrte vindu, kan du kontakte oss rett etter at du har foretatt bestillingen, så korrigerer vi den – helt uten merkostnader.
Til slutt kan du se den samlede prisen på dine fastkarm toppstyrte vinduer, som for øvrig kan kombineres med for eksempel et toppsving vindu eller toppstyrt vinduer i 2 og 3 lags glas.
HUSK: Ved å handle hos oss unngår du alle fordyrende mellomledd. Vi leverer nemlig direkte til deg fra vår egen fabrikk.
Kanskje vil du heller ha et enkelt vindu med fastkarm? Se ellers her: oversikt over vinduer og dører.

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et fastkarm-toppstyrt vindu?

  Et fastkarm-toppstyrt vindu er en kombinasjon av et fastkarms- og et toppstyrt vindu. Med et fastkarm-toppstyrt vindu er det mulig å åpne en del av vinduet. Det betyr at den delen av vinduspartiet som er toppstyrt kan åpnes, og den del som er fastkarm ikke kan åpnes. Vinduet brukes ofte til større vinduspartier. 
 • Hvorfor velger man fastkarm-toppstyrte vinduer?

  Et fastkarm-toppstyrt vindu er velegnet til større vinduspartier i boligen. Det er et vindu som både er praktisk og enkelt i bruk. Det er for eksempel mulig at få et vindu hvor det er ruter loddrett og åpning nederst. Alternativt fås fastkarms-toppstyrte vinduer også med åpning nederst til venstre eller åpning nederst til høyre.
 • Skal jeg velge 2- eller 3-lags vinduer? 

  Om du skal velge 2- eller 3-lags glass til dine vinduer handler i høy grad om du pusse opp et eldre hus eller om du har et ny bygg. Du kan lese mer om forskjellen samt krav til 2- eller 3-lags vinduer her.
 • Er det garanti på nye vinduer og dører?

  Hos Sparevinduer har vi 10 års garanti på alle våre vinduer og dører.  Du kan lese mer om dette her.