Krysspostvinduer

Krysspostvinduer er karakterisert ved at vinduet er delt i flere ruter og fag. Vinduet tilbyr god isolasjon som sikrer et komfortabelt inneklima. Vi har både ruter med kryss og uten kryss – en tidløs klassiker til enhver smak.

Krysspostvinduer

Krysspostvinduene våre finnes i en rekke varianter som du kan se nedenfor. Når du velger antall og mål, regner ut prisen og bestiller ditt nye krysspostvindu, skal du samtidig velge materialer (furu, tre/alu eller PVC), inn- og utvendig farge, hvor vinduene skal være hengslet, samt en rekke andre spesifikasjoner.
Hvis du skal bruke flere forskjellige krysspostvinduer, bygger du vinduene ferdig enkeltvis i nettbutikken. Legg merke til at krysspostvinduene våre fås i størrelser på helt opptil 210 cm i høyden, mens våre sprossevinduer har en begrenset høyde på 160 cm.

Se om vi har dine vinduer på lager. Lagervarer leveres på 5-10 arbeidsdager.

HUSK: Det er enkelt og sikkert for deg å handle hos oss. Varene leveres direkte fra egen fabrikk uten fordyrende mellomledd, noe som sikrer deg rimelige vinduer. Når du betaler for varene i vår nettbutikk, gjennomføres betalingen gjennom en sikker betalingsserver. Vi tilbyr opptil 12 års garanti på alle varer i furu og tre/alu du kjøper hos oss.

Se også sidehengslet vindutoppstyrt vindu og toppsving vindu eller noen av de andre vinduene på spesialmål.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et krysspostvindu?

  Krysspostvinduer er klassiske vinduer som kan kjennes igjen på at de ofte er delt inn i fire felter som det norske flagget, hvor postene krysser hverandre. Krysspostvinduer kan fås i mange forskjellige variasjoner og størrelser.
 • Hva koster det å få skiftet vinduer og dører i hele huset?

  Prisen for kjøp av nye vinduer og dører avhenger av antallet, størrelse og valg av materiale. Du kan se 4 eksempler på hva det koster at få nye vinduer og dører til din bolig her
 • Hvilke materialer kan man få krysspostvinduer i?

  Krysspostvinduer kan både fås i tre, tre/alu og pvc. Et 3- eller 4-fags krysspostvindu kan være vanskelig å male, så derfor kan det være en god idé å vurdere et krysspostvindu i tre/alu eller PVC da det krever markant mindre vedlikehold. Du kan lese mer om tre/alu her og PVC her.
 • Kan man få krysspostvinduer med 3-lags glass?

  Du kan både få krysspostvinduer med 2- og 3-lags glass. Begge typer er lavenergiruter. Valget av enten 2- eller 3-lags vinduer handler i høyere grad om du renoverer et eldre hus eller om du har et nybygg. Du kan lese mer om forskjellen samt krav til 2- eller 3-lags vinduer her