Trygg E-handel
Nettbutikk siden 2007
10 års garanti
+200 000 kunder

Krysspostvinduer

Krysspost er kjennetegnet ved å være delt i felter med kryss der dem møtes, derav navnet.

 

Du finner hurtig prisen på dine nye vinduer i spesialmål – velg det ønskede produkt og materialtype, inntast dine spesifikasjoner å prisen vil bli vist med det samme.

Krysspostvinduer

Krysspostvinduene våre finnes i en rekke varianter som du kan se nedenfor. Når du velger antall og mål, regner ut prisen og bestiller ditt nye krysspostvindu, skal du samtidig velge materialer (furu, tre/alu eller PVC), inn- og utvendig farge, hvor vinduene skal være hengslet, samt en rekke andre spesifikasjoner.
Hvis du skal bruke flere forskjellige krysspostvinduer, bygger du vinduene ferdig enkeltvis i nettbutikken. Legg merke til at krysspostvinduene våre fås i størrelser på helt opptil 210 cm i høyden, mens våre sprossevinduer har en begrenset høyde på 160 cm.

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Se om vi har dine vinduer på lager. Lagervarer leveres på 5-10 arbeidsdager.

HUSK: Det er enkelt og sikkert for deg å handle hos oss. Varene leveres direkte fra egen fabrikk uten fordyrende mellomledd, noe som sikrer deg rimelige vinduer. Når du betaler for varene i vår nettbutikk, gjennomføres betalingen gjennom en sikker betalingsserver. Vi tilbyr 10 års garanti på alle varer i furu og tre/alu du kjøper hos oss.

Se også sidehengslet vindutoppstyrt vindu og toppsving vindu eller noen av de andre vinduene på spesialmål.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er et krysspostvindu?

  Krysspostvinduer er klassiske vinduer som kan kjennes igjen på at de ofte er delt inn i fire felter som det norske flagget, hvor postene krysser hverandre. Krysspostvinduer kan fås i mange forskjellige variasjoner og størrelser.
 • Hva koster det å få skiftet vinduer og dører i hele huset?

  Prisen for kjøp av nye vinduer og dører avhenger av antallet, størrelse og valg av materiale. Du kan se 4 eksempler på hva det koster at få nye vinduer og dører til din bolig her
 • Hvilke materialer kan man få krysspostvinduer i?

  Krysspostvinduer kan både fås i tre, tre/alu og pvc. Et 3- eller 4-fags krysspostvindu kan være vanskelig å male, så derfor kan det være en god idé å vurdere et krysspostvindu i tre/alu eller PVC da det krever markant mindre vedlikehold. Du kan lese mer om tre/alu her og PVC her.
 • Kan man få krysspostvinduer med 3-lags glass?

  Du kan både få krysspostvinduer med 2- og 3-lags glass. Begge typer er lavenergiruter. Valget av enten 2- eller 3-lags vinduer handler i høyere grad om du renoverer et eldre hus eller om du har et nybygg. Du kan lese mer om forskjellen samt krav til 2- eller 3-lags vinduer her