Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

+200 000 kunder

Aluminiumsvinduer og aluminiumsdører

Alu dører og alu vinduer til din bolig? Det kommer helt an på din smak og boligtype. På denne siden kan du lese mye mer om fordelene ved å velge aluminiumsvinduer og –dører, og forhåpentlig komme videre i forhold til hva som vil være det riktige valget til din bolig.
Flere og flere av våre kunder velger alu vinduer og alu dører og det er der flere forskjellige grunner til. Selve ideen med å remstille vinduer og dører i en tre-aluminiumskombinasjon er ganske enkelt at vi her kombiner de gode, naturlige og "varme" egenskapene fra treet med aluminiumet, som er værbestandig og ikke til tider skal vedlikeholdes (males).

Som forbruker gir vi deg dermed et produkt som har treets gode, naturlige og miljø-skapende effekt inne i huset, samtidig med at den utvendige klimaskjermen i aluminiumet beskytter tredelen og dermed sikrer at dine dører og vinduer har en veldig god holdbarhet og lang levetid.

Våre vinduer og dører i aluminium er også CE-merket.


Hva skal jeg velge … trevinduer eller aluminiumsvinduer?

Uansett om du velger vinduer, som er fremstilt av tre eller en tre-alu-kombinasjon, så får du gode, holdbare vinduer.

Fordelene ved de massive trevinduene er at det er et klassisk, naturlig produkt fra ytterst til innerst. Det kan leveres med f.eks. en aluminiumslist i bunnen, for å beskytte treet ekstra mot vann eller fuktighet som legger seg på glasslisten pga. regn og sne. Trevinduer er bl.a. velegnet til boliger som renoveres, så bygningen får det helt rette, klassiske og ”gammeldagse” uttrykket.

Fordelene med alu vinduer og alu dører er at du på én gang får produkter som er klassiske i uttrykket, samtidig med at de ikke skal males med jevne mellomrom. Et aluminiumvindu er som nevnt tidligere bygget opp av en innvendig ramme av tre og en utvendig skjerm av aluminium.

Så hva skal du velge…? Det er naturligvis opp til deg, men vi kan anbefale deg at om du renoverer, så vil det sannsynligvis være flottest med trevinduer, mens aluminiumsvinduer typisk brukes i nyere bygninger.

Få dine nye vinduer i aluminium her og oppdag alle de tilpasningsmulighetene du får hos SpareVinduer. Du kan også gå direkte til sprossevinduertoppstyrte vinduer eller krysspostvinduer, som er blant de mest populære vinduene. Husk at vi også kan produsere alle våre produkter i tre og stort set alle i PVC.

Les ellers om hvordan vi kan produsere så billige vinduer og dører.