VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

30% nettrabatt på spesialmål
/
Bestill senest 11. november og betal fra 889 kr. for frakt!
/
Se mere her

Vinduer

Vinduer

Vinduer med god kvalitet fra Sparevinduer - Ditt enkleste valg, hvis du søker energiriktige vinduer til lave priser i god kvalitet! Hos oss finner du alle typer og størrelser av energi vinduer – for eksempel 2 og 3-lags vinduer - til de beste priser.
Slik gjør du: Velg produkttype, materiale (furu, tre/aluminium eller pvc/plast) og utfyll dine mål/størrelser/spesifikasjoner å du vil straks se din pris og rabatt.

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs.

Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.

Toppstyrte vinduer

Toppstyrte vinduer er de mest vanlige vinduene, som de fleste av oss kjenner til fra norske hjem. Disse vinduene har vært populære de siste 50 årene og fås i dag med et klart mer moderne design, og derfor er det snakk om en type vinduer som også passer inn i nyere hjem.

Toppstyrte vinduer er praktiske og enklere å åpne ved hjelp av et enkelt ett-greps håndtak i bunnen av vinduet. Mange velger denne type vinduer i ett-etasjers hus, mens det kan være en god idé å velge et dreikipp vindu i flere-etasjershus.

Se toppstyrte vinduer

2 veis vinduer

Enhver som har et 2 veis vindu kan fortelle om fordelene ved å velge denne type vindu hvis du bor i et flere-etasjershus. 2 veis vinduer er smarte i flere-etasjershus da vinduet kan dreies i rammen. Det betyr at man kan vaske yttersiden av vinduet inne fra huset, så man slipper å stå på en stige utenfor.

Våre 2 veis vinduer er alle av høy kvalitet, og hvis du velger tre/alu vinduer får du samtidig vinduer med et flottere finish, som stort sett ikke krever vedlikehold.

Gå til 2 veis vinduer

Krysspostvinduer

Det er generelt en god idé å kikke på de gamle vinduene når du skal ha skiftet vinduer. Mange moderne bygninger har vinduer uten sprosser, men ofte vil klassiske vinduer passe bedre til en eldre bygning.

Når du bestiller vinduer til en eldre bygning bør du overveie om krysspostvinduer kanskje er det rette valget, da de kan passe bedre til bygningens sjel. Du kan naturligvis fortsatt få krysspostvinduer etter mål, og de fås også i en mer moderne utgave i tre/alu, som krever mindre vedlikehold.

Gå til krysspostvinduer

Fastkarmsvinduer

Mange glemmer å overveie muligheten for fastkarmsvinduer når de bestiller nye vinduer etter mål. Men det er mange gode grunner til også å overveie et fastkarmsvindu, og den mest markante grunnen er prisen. Et fastkarmsvindu kan ikke åpnes, men det betyr også at vinduet er billigere å produsere. Derfor kan du spare penger hvis du velger denne type vindu.

Hvis det er viktig at vinduet åpner burde du ikke velge et fastkarmsvindu. Et fastkarmsvindu kan være en god løsning hvis det allerede er andre vinduer i rommet som kan åpnes. Du kan eventuelt beregne prisen på et fastkarmsvindu og sammenligne prisen med et dreikipp eller toppstyrt vindu.

Se fastkarmsvinduer

Trekantede vinduer

For de fleste er det en selvfølge at vinduer skal være firkantede, men det kan tilføye mye personlighet til et hus hvis man for eksempel velger trekantede vinduer i deler av huset. Det er langt ifra alle vindusprodusenter som kan tilby denne type vinduer, mens hos Sparvinduer kan du få dem etter dine mål og ønsker, takket være et bredt utvalg av dører og vinduer.

Vinduer behøver ikke alltid være firkantede, og det er verdt å vite at det finnes alternativer. Gjør derfor deg selv den tjeneste også å overvei det utradisjonelle når du skal velge nye vinduer.

Gå til skråvinduer

Gode råd til å kjøpe vinduer og dører på nett

Sparevinduer kan by på mye mer enn bare vinduer. Du er også kommet til det rette stedet hvis du skal ha nye dører, og selv om vi ikke forhandler innvendige dører, finner du både heve-skyvedører, dører med sideparti og mye annet.

Det er mange forhandlere av vinduer og dører på nett, men når du handler hos Sparevinduer får du det beste fra en vindusfabrikkant. Din bestilling sendes alltid direkte fra fabrikken vår og til hoveddøren din, og heretter er monteringen enkel og lett å komme i gang med. Våre ansatte sitter klar med tips og råd, og her på siden kan du også finne ofte stilte spørsmål rundt mål og ønsker, samt mye mer som er verdt å vite. God service er en æressak for os. Sparevinduer er garantien din for en god handel.

Det kan være store variasjoner i priser på vinduer, og det kan være en god idé å handle på nett. Du er alltid velkommen til å kontakte oss , for at få et uforpliktende tilbud. Du finner ikke bedre priser på vinduer enn hos Sparevinduer, og du får alle de beste tipsene og rådene direkte i innboksen din hvis du trykker ”Meld deg på nyhetsbrev”.

Du oppnår store besparelser ved å kjøpe vinduer på nett, og du skal bare sikre deg at du får bestilt vinduer i de rette målene. Hvis du vil ha en gratis oppmåling til de nye vinduene dine på mål, kan du selv måle opp til de nye vinduene. Se oppmålingsveiledning, for å være sikker på at ta de korrekte målene.