VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Skrå vinduer

Skrå vinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skå kanter, som kan brukes i f.eks. topp av en glassfasade eller en glassvegg. Skråvinduer skaper et flott lysinnfall i din bolig. Finn nye skråvinduer ved enkelt å velge modell og utfylle dine ønsker. Skulle du ikke finne skrå vindu med ønsket inndeling, send gjerne en forespørsel til post@sparevinduer.no med en beskrivelse av dine ønsker. 

Trekantede og skråvinduer gir et flott lysinnfall og får din bolig til å skille seg ut.

Skråvinduer kan med fordel monteres sammen med andre modeller som f.eks. balkongdører, toppstyrtvindu eller utestueelementer, slik at de sammen kan danne et stort vindusparti.

Vinduer med skrå kanter er med på å skape et vakkert lysinnfall i boligen. Det kommer da ekstra mye lys inn gjennom et skrå vindu, da det er et fastkarmsvindu. Det betyr at vinduet ikke kan åpnes, men at glasset går helt ut til karmen. Se våre andre fastkarmsvinduer uten skråkarmer.

Hos Sparevinduer designer du enkelt ditt eget skråvindu, du skal bare velge modell og deretter inntaste dine mål og øvrige ønsker.

Bygg enkelt din egen glassvegg eller vindusparti, finn et produkt og legg det i kurven. Sammen med f.eks. utestueelementer, balkongdører eller toppstyrtevinduer kan du skape en vindusvegg til ditt hjem.

Hos Sparevinduer får du naturligvis alltid 10 års garanti når du kjøper nye vinduer og dører. Du betaler enkelt og trygt via en sikker betalingsløsning, samt du kan også velge KLARNA faktura, så du betaler først etter levering.