Skrå vinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer utformet av tre skrå kanter. Denne typen vindu plasseres for eksempel på toppen av en glassfasade for et sjarmerende og unikt preg. Utforsk våre produkttyper – legg dermed til dine mål og spesifikasjoner. 

Trekantede og skråvinduer gir et flott lysinnfall og får din bolig til å skille seg ut

Skråvinduer kan med fordel monteres sammen med andre modeller som f.eks. balkongdørertoppstyrtvindu eller utestueelementer, slik at de sammen kan danne et stort vindusparti.
Vinduer med skrå kanter er med på å skape et vakkert lysinnfall i boligen. Det kommer da ekstra mye lys inn gjennom et skrå vindu, da det er et fastkarmsvindu. Det betyr at vinduet ikke kan åpnes, men at glasset går helt ut til karmen. Se våre andre fastkarmsvinduer uten skråkarmer.
Hos Sparevinduer designer du enkelt ditt eget skråvindu, du skal bare velge modell og deretter inntaste dine mål og øvrige ønsker.
Bygg enkelt din egen glassvegg eller vindusparti, finn et produkt og legg det i kurven. Sammen med f.eks. utestueelementerbalkongdører eller toppstyrtevinduer kan du skape en vindusvegg til ditt hjem.
Hos Sparevinduer får du naturligvis alltid opptil 12 års garanti når du kjøper nye vinduer og dører. Du betaler enkelt og trygt via en sikker betalingsløsning, samt du kan også velge KLARNA faktura, så du betaler først etter levering.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er skråvinduer?

  Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skrå kanter som utgjør en trekant. Det vil altså si at et skråvindu ikke kan åpnes. Skråvinduer kan kjøpes i tre og tre/alu, alt etter dine behov.
 • Hvor kan skråvinduer brukes?

  Skråvinduer brukes som oftest i større vinduspartier og på kvisten av boligen din. Skråvinduer skaper et pent lysinnfall i boligen. Vinduene er opplagt å velge hvis du bygger et nytt hus, har en 2. etasje eller hvis boligen trenger et stort vindusparti.
 • Kan man få 3-lags glass i skråvinduer?

  Hos Sparevinduer kan du kjøpe skråvinduer både i 2- og 3-lags glass med rammer og karmer i et valgfritt materiale.
 • Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører?

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.