Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Skrå vinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skå kanter, som kan brukes i f.eks. topp av en glassfasade eller en glassvegg. Skråvinduer skaper et flott lysinnfall i din bolig. Finn nye skråvinduer ved enkelt å velge modell og utfylle dine ønsker. Skulle du ikke finne skrå vindu med ønsket inndeling, send gjerne en forespørsel til post@sparevinduer.no med en beskrivelse av dine ønsker. 

Trekantede og skråvinduer gir et flott lysinnfall og får din bolig til å skille seg ut

Skråvinduer kan med fordel monteres sammen med andre modeller som f.eks. balkongdørertoppstyrtvindu eller utestueelementer, slik at de sammen kan danne et stort vindusparti.
Vinduer med skrå kanter er med på å skape et vakkert lysinnfall i boligen. Det kommer da ekstra mye lys inn gjennom et skrå vindu, da det er et fastkarmsvindu. Det betyr at vinduet ikke kan åpnes, men at glasset går helt ut til karmen. Se våre andre fastkarmsvinduer uten skråkarmer.
Hos Sparevinduer designer du enkelt ditt eget skråvindu, du skal bare velge modell og deretter inntaste dine mål og øvrige ønsker.
Bygg enkelt din egen glassvegg eller vindusparti, finn et produkt og legg det i kurven. Sammen med f.eks. utestueelementerbalkongdører eller toppstyrtevinduer kan du skape en vindusvegg til ditt hjem.
Hos Sparevinduer får du naturligvis alltid 10 års garanti når du kjøper nye vinduer og dører. Du betaler enkelt og trygt via en sikker betalingsløsning, samt du kan også velge KLARNA faktura, så du betaler først etter levering.
Se alle vinduer
Se alle døre

Vinduer

Der er stor sannsynlighet for at huset ditt trenger nye vinduer og dører, hvis boligen din er mer end 25 år gammel. Eldre vinduer blir ofte utette med årene, og dessuten er de også kun laget med et eller to lags glass. Moderne vinduer lages i dag ofte med 3 lags glass, og glasset er generelt av høyere kvalitet. Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene tjener seg selv inn igjen når man kikker på besparelsene på varmeregningen.

Det er mulig å kjøpe brukte vinduer på nett, og fordelene ved å velge nye vinduer skal ikke undervurderes. Det er kort sagt en god investering med nye vinduer og dører, og dessuten øker det også komforten i hjemmet ditt, fordi du kommer til at oppleve mindre trekk innendørs


Velg de riktige vinduene til hjemmet ditt

Det er et stort valg å kjøpe nye vinduer, så det er ikke en beslutning du må forhaste deg med. Hos Sparevinduer kan du finne et særdeles bredt utvalg av forskjellige vinduer til hjemmet ditt, og vi går her igjennom de mest populære type vinduer. Det er viktig at du finner noen vinduer som matcher dine behov, når det kommer til funksjon og utseende.


Ofte stilte spørsmål

 • Hva er skråvinduer?

  Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skrå kanter som utgjør en trekant. Det vil altså si at et skråvindu ikke kan åpnes. Skråvinduer kan kjøpes i tre og tre/alu, alt etter dine behov.
 • Hvor kan skråvinduer brukes?

  Skråvinduer brukes som oftest i større vinduspartier og på kvisten av boligen din. Skråvinduer skaper et pent lysinnfall i boligen. Vinduene er opplagt å velge hvis du bygger et nytt hus, har en 2. etasje eller hvis boligen trenger et stort vindusparti.
 • Kan man få 3-lags glass i skråvinduer?

  Hos Sparevinduer kan du kjøpe skråvinduer både i 2- og 3-lags glass med rammer og karmer i et valgfritt materiale.
 • Hvordan måler jeg opp til nye vinduer og dører?

  Hos Sparevinduer har vi laget en oppmålingsguide. Du kan finne den her.