Camillas kolonihage hus

Kom på besøk i Camillas lille hyggelige kolonihage hus. Familien kjøpte det lille huset høsten 2017, huset trengte på det tidspunkt til en oppfriskning. Som nå etter litt maling, små reparasjoner og nye vinduer og dører har fått et imponerende fint resultat.


Vinduene med sprosser og dørene skaper en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til kolonihagehuset. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om sommeren blir terrassen brukt som et ekstra rom og med direkte utgang fra kjøkkenet gjennom den doble balkongdøren, som gjør det veldig enkelt å sitte utenfor å spise.
Når vinteren kommer og det blir kaldt ute, er det deilig å kunne sitte og nyte en varm kopp kaffe, med energivennlige vinduer og dører som enkelt kan holde varmen inne, uten at kulden trekker inn gjennom vinduene.

Vinduene med sprosser skaper en ekstra hyggelig stemning, spesielt når snøen faller ned forbi sprossene. Vi bruker energisprosser. I praksis betyr det at sprossene ikke deler glasset, og at vinduene derfor har samme gode isoleringsevne som vinduer uten sprosser. 

 

 

 

 

 

 

 


Vinduene er et opplagt sted å stille fine pyntegjenstander og sammen med solens stråler så skaper det liv og personlighet i huset. Det er kun fantasien som setter grenser for vinduets pynt. Camilla har vært ekstra kreativ og hengt fine småkaker opp på en gren og pyntet dem med glasur.


Renovering

Skal du selv i gang med å renovere eller overveier du å investere i et lite kolonihage hus, hytte eller annet prosjekt, så kan du her få litt inspirasjon fra Camilla og hennes flotte løsninger i kolonihagehuset. Huset er med få midler forvandlet fra trist og nedslitt hus til et fint lite feriested, hvor hele familiene samles til avslapping og til kvalitetstid. Når man ser på bildene så får man selv lyst til et lite avbrekk fra hverdagen.

Uansett om du mangler vinduer og dører til din bolig eller til din hytte finner du det her hos oss i Sparevinduer med god kvalitet til lave priser. Vi tilbyr et stort utvalg av modeller og muligheter.

Vil du se flere bilder fra Camilla, så kan du se mer på instagramprofilen @camillaguldbrandt