VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

En kunde forteller

Prisen var viktig for oss...

Lars Husby forteller om forløbet med Sparevinduer!

 

Lars Husby

Hei Jens

Hva skal jeg så skrive om erfaringen min med SpareVinduer :-)

Lars Husby vindue

Selve bestillingen på nett var veldig intuitiv og enkel. Jeg satte stor pris på fleksibiliteten til å velge størrelser utover standard – og uten at prisen ”tok av”.

Prisen var viktig for oss ved såpass stor leveranse (som privatperson). Viktigst var likevel utseendet på vinduene og dørene - og resultatet ble innertier for vår del.

Lars Husby vindue

Det virket noe usikkert og ”lettsindig” å skulle betale hele summen på forhånd.Jeg leste meg opp på ”moderfirmaet” med en betryggende størrelse og sjekket at de synes å ha kontroll på fabrikeringen i Estland.

Vi er svært godt fornøydd med dørene og vinduene – og helheten ble kjempebra for vår del. Kvaliteten virker god – hemper og vindhaker er solide og pene – ytterdørene herskapelige og fremstår solide. Det er ingen tvil om at produktene fra SpareVinduer er vesentlige bidrag for å gi huset det herskapelige preget vi ønsket. Også innvendig er vinduene vi valgte både vakre å se på og fine å se ut av.

Vi er særdeles fornøydde med at SpareVinduer tipset oss om at tynne sprosser ville gi et bedre resultat enn de tykkere standard-sprossene på vårt hus.

I sum er vi veldig godt fornøydd med både produktene, leveransen og oppfølgingen fra SpareVinduer. Vi vil ikke betenke oss med å handle fra samme leverandør i fremtiden - og vi vil anbefale produktene og firmaet til andre :-)

 

Takk for god handel !

Mvh, Lars Husby.