En kunde forteller

Prisen var viktig for oss...
Lars Husby forteller om forløbet med Sparevinduer!

Hei Jens

Hva skal jeg så skrive om erfaringen min med SpareVinduer :-)

Selve bestillingen på nett var veldig intuitiv og enkel. Jeg satte stor pris på fleksibiliteten til å velge størrelser utover standard – og uten at prisen ”tok av”.

Prisen var viktig for oss ved såpass stor leveranse (som privatperson). Viktigst var likevel utseendet på vinduene og dørene - og resultatet ble innertier for vår del.

Det virket noe usikkert og ”lettsindig” å skulle betale hele summen på forhånd.Jeg leste meg opp på ”moderfirmaet” med en betryggende størrelse og sjekket at de synes å ha kontroll på fabrikeringen i Estland.

Vi er svært godt fornøydd med dørene og vinduene – og helheten ble kjempebra for vår del. Kvaliteten virker god – hemper og vindhaker er solide og pene – ytterdørene herskapelige og fremstår solide. Det er ingen tvil om at produktene fra SpareVinduer er vesentlige bidrag for å gi huset det herskapelige preget vi ønsket. Også innvendig er vinduene vi valgte både vakre å se på og fine å se ut av.

Vi er særdeles fornøydde med at SpareVinduer tipset oss om at tynne sprosser ville gi et bedre resultat enn de tykkere standard-sprossene på vårt hus.

I sum er vi veldig godt fornøydd med både produktene, leveransen og oppfølgingen fra SpareVinduer. Vi vil ikke betenke oss med å handle fra samme leverandør i fremtiden - og vi vil anbefale produktene og firmaet til andre :-)

 

Takk for god handel !

Mvh, Lars Husby.