VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Gasellekåring

Gaselle

Hva er en Gasellekåring?

Gasellekåringene finner sted en gang i året. Kåringene skjer på bakgrunn av en undersøkelse foretatt av Dagens Næringsliv. Undersøkelsen identifiserer de hurtigst voksende virksomhetene i Norge, målt ut i fra virksomhetenes omsetning. 

For å bli kåret til Gasellevirksomhet skal virksomheten som minimum ha fordoblet omsetningen over en periode på fire år. Dagens Næringsliv tar utgangspunkt i data fra kredittvurderingsfirmaet Bisnode Credit AS og virksomhetens årsregnskaper i de fire tidligere årene, og på bakgrunn av disse kåres årets Gasellevirksomheter. 

 

Sparevinduer Gaselle 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017

Da det er et fåtall av virksomheter som får den ære av å være kåret som Gasellebedrift 5 år på rad. Vi er derfor ekstra stolte av at Dagens Næringsliv igjen i 2017 har utnevnt oss i Sparevinduer som Gasellebedrift. På bakgrunn av vår solide økonomi, kan du derfor føle deg trygg og sikker når du handler nye vinduer og dører hos oss.

Vi står klare med den nødvendige rådgiving og kan vi kan med vår mange års erfaring innenfor salg, produksjon og kvalitetsstyring, guider deg til de riktige valgene.

 

Vinduer - velg nå Dører - velg nå