Trygg E-handel

Nettbutikk siden 2007

10 års garanti

Lagervarer leveres fra 5 dager

Rene vinduer - uten striper

Rengjøring av vinduer kan nesten være en vitenskap. Heldigvis er der gode råd å hente, alt du trenger, er noe du allerede har i dine kjøkkenskap.

Les artikkelen, få gode og kreative råd til skinnende rene vinduer.

Fenster putzen mit Klarspüler:Fenster putzen mit Klarspüler:

Gjør vindusvasken til en lek

Skitt og fett er dine verste fiender når det gjelder rene vinduer. Alle to tingene får vinduene til å virke beskitte, tåkete og ugjennomsiktige. Heldigvis er der flere gode tips til å få bort dette bort. Du skal kun beveåpne deg med en klut, helst microfiber om du har, en bøtte med vann og en tørkeklut til polering.

Oppvaskmiddel til andet enn beskitte tallerkener

Oppvaskmiddel er godt til vindusvask da det lett fjerner fett fra glatte overflater, du skal kun bruke små mengder (et par dråper i veldig varmt vann), får du for mye såpe så kan det igjen føre til striper.

Geschirrspülmittel zur Fensterreinigung:Geschirrspülmittel zur Fensterreinigung:
Geschirrspülmittel zur Fensterreinigung:Geschirrspülmittel zur Fensterreinigung:

Det opplagte vaskemiddel – glassrens

Glassrens er det mange som tyr til når der skal vaskes vinduer, med god grund. Glassrens inneholder ofte etanol, det vil si alkohol som er i stand til raskt oppløse skitt som inneholder fett og olje. Fingeravtrykk er f.eks. forsaket av olje på huden og fjernes dermed raskt og enkelt. Igjen er det her viktig å være påpasselig med mengden og det er en god idé å benytte hansker, da glassrens kan tørke ut huden over lengere tid.

Det viktigste rådet som gjør seg gjeldende uansett hvilke midler du velger å bruke er at du alltid skal blande det i veldig varmt vand. Varmt vann fjerner lettere skitt og fettrester enn lunkent vann.

Et annet godt råd er å ikke rengjøre vinduene når solen skinner direkte på dem, selv om det er da skittet for alvor kan ses. Solens stråler og varme gjør at vannet tørker raskere fra vinduets overflate og dermed kan skape striper.

 

God fornøyelse og god arbeidslyst.

Einer der wichtigsten Tipps: Warmes Wasser verwenden anstatt kaltemEiner der wichtigsten Tipps: Warmes Wasser verwenden anstatt kaltem

Last ned den store guiden om vindusvask

Du får en komplet guide med gode tips og tricks til din vinduespudsning. Vi fortæller dig selvfølgelig også om hvad du skal bruge, når du skal pudse eller vaske dine vinduer.