La deg inspirere til forandring

Få inspirasjon til forandring når du skal planlegge ditt neste prosjekt. Vi hjelper deg med å drømme.

Skap den helt rette stemningen i kolonihuset eller på hytten

Med vinduer og dører med sprosser så kan du skape en hyggelig atmosfære som passer til de idylliske omgivelsene.

Når de varme månedene er her, så får du plutselig et ekstra rom, en balkong du kan nyte mange måltider på med familien. En dobbel balkongdør skaper en enkel utgang til balkongen, som gjør at inne og ute smelter sammen.

Med flere vinduer og store balkongdører kan man skape gjennomtrekk for å kunne raskt kjøle seg ned i sommervarmen. Plutselig så har man en forlenget sesong når huset og balkongen er smeltet sammen.

Forny i en moderne stil

Store vinduer er moderne – benytte dem aktivt i innredningen for å få mye naturlig lys inn i hjemmet, som her. De store vinduene gjør at dagslyset kommer inn i huset i alle etasjer.

Ved matbordet og i kjøkkenet kan du nyte utsikten ut over din hage, når det varme være kommer kan du la det innendørs og utendørs smelte sammen i en flott harmoni.

La sjarmen og den klassiske stilen bestemme følelsen

Vinduer med sprosser er en referanse til de gamle og tradisjonelle trendene som setter en veldig flott stemning. Disse vindusmodellene er veldig populære i Norge.
Her kan vi vise dere hvordan vinduene med sprosser innkapsler tradisjoner.

Vinterbilder skaper en vakker bakgrunn til hvite vinduer med sprosser.
Ved mange vinduer så gir det deg en nærhet til naturen, samt du kan holde på varmen inne når vinterstormene raser utenfor.